A ​végleges fogyás legnagyobb titka 2 csillagozás

Hogyan vethetünk véget annak, hogy életünk mindig a fogyókúráról szóljon?
Oravetzné Zsóka: A végleges fogyás legnagyobb titka

Ismeri a végleges fogyás biztos lépéseit, titkos fortélyait, így örökre leszámolhat a kövérséggel. Bármit megehet, amit megkíván és mégis karcsú, feszes marad az alakja. Sziporkázik a kreativitástól, friss, tiszta és fogékony az elméje. Főnöke, munkatársai, szerettei csodálják ötleteit, konfliktus és problémamegoldásait.
Sugárzik Önről az életkedv, vidám, kiegyensúlyozott, mindenre van ideje. Önnél van a boldogság titkának a kulcsa és már a szerencse is ráköszönt Önre. Az orvosa elégedett a vérképével, elhagyhatja a vérnyomáscsökkentő tablettáit.
A tetejébe mindez semmibe sem kerül! Csupán napi 30 percbe. Nem kell hozzá semmi felhajtás, egyszerűen csak bele kell vágni!

>!
3 Delfin, Veszprém, 2003
180 oldal · ISBN: 9632022858

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Éli>!
Oravetzné Zsóka: A végleges fogyás legnagyobb titka

Oravetzné Zsóka: A végleges fogyás legnagyobb titka Hogyan vethetünk véget annak, hogy életünk mindig a fogyókúráról szóljon?

A könyvesboltokban az életmód rovatnál sok fogyókúrával kapcsolatos könyvet átlapoztam, de nem éreztem magaménak se a paleo, se a vegán se az egyéb táplálékkiegészítős tippeket adó könyveket. Volt ami csak az étkezéssel, volt olyan ami csak a mozgással foglakozott. Végül az egyik könyvmegálló polcán találtam meg az egyik legátfogóbb és legsokoldalúbb könyvet. Nagyon sok jó elem van ebben a (sajnos) nem sokak által ismert könyvnek. A könyv nem csak lépésről lépésre mutatja be az életmódváltás alap pilléreit, de vannak benne kipontozott vonalak, nagyon jó kérdésekkel, amelyeket mindenki magának megválaszolhat. Nekem nagyon motiváló könyv volt!


Hasonló könyvek címkék alapján

Nők egészsége
Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás
Czuriga István: Koszorúér-betegségek
Gyógyító ételek – Ártalmas ételek
Linda Gamlin: Az allergia
Manfred Müller: Az arc mint az egészség tükre
Johannes Hinrich von Borstel: Szívügyek
Pákozdi Lajos (szerk.): Orvosok a dohányzásról
Takáts Alajos: Tudnivalók a gyomor- és nyombélfekélyről
Nagy Krisztina: Magasvérnyomás-betegség és cukorbetegség