Pengető ​ujjak (Turné 1.) 140 csillagozás

Olivia Cunning: Pengető ujjak

Öt lenyűgöző srác, egy vonzó nő… és egy tüzes szerelem. Brian Sinclairnek a zene az élete, és az nem játék… Amikor az egyik legmenőbb metálzenekar szólógitárosában egy szerelmi csalódás miatt kialszik a dalszerzői szikra, csak bűnös szenvedélyekkel terhes éjszakák tudják felszabadítani a benne és az ujjaiban lakozó géniuszt… Myrna Evans az egyetlen, aki képes újrahangolni a gitárt… Amikor a szexi pszichológusnő turnézni indul a Sinners-szel, a zenekar minden tagja megpróbálja elcsábítani. Őt viszont kizárólag Brian érdekli… A két szerető olyan féktelenül vad és szenvedélyes húrokat pendít meg, amelyektől a banda a dicsőség hihetetlen magasságaiba emelkedik, és a bűn feneketlen mélységeibe zuhan…

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
842 oldal · ISBN: 9789633833940 · Fordította: Fencsik Tamás

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Trey Mills · Brian Sinclair · Eric Sticks · Sedric Lionheart · Myrna Evans


Kedvencelte 19

Most olvassa 6

Várólistára tette 52

Kívánságlistára tette 38

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Nem Stage Dive, sajnos.
A fordítás kritikán aluli, talán ezért marad félbe a magyar kiadás, nekem éppen kapóra jött. Határozottan látok benne fantáziát, persze csak akkor, ha nem kell még egyszer ezzel kényszeresen olcsó grammatikával találkoznom.
Van még pár rész a sorozatból és lehet, inkább elkezdem elölről angolul, talán akkor a logikai bukfencek a helyükre kerülnek. A borítóról most még nem is beszélek, amelyen éppen fordított a tinta sorrend.

6 hozzászólás
Szami81>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Csak akkor vedd a kezedbe, ha mindenfajta perverziora nyitott vagy, de akkor hetekre elegendo fantazialashoz alapanyagot fog nyujtani :D
Ez nem egy romantikus „rocksztarba beleszeret a naiv kislany” tortenet, hanem a koncertek, gruppik vilagat visszaado, erotikaval tulcsordulo iromany.
Zsenialisan gatlastalan es vicces, imadtam!!

Tamlilla>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Egész másra számítottam…
Ez a könyv tele van szexjelenetekkel, aki ezt nem szíveli neki se álljon. Azonban a történet maga sem rossz és én nagyon bírtam az együttes minden tagját. A valóságtól egyes részei nagyon elrugaszkodottak, más részek pedig pont ellenkezőleg. Olvastatja magát, de ha le kellett raknom nem evett a fene, hogy minél előbb a kezembe vegyem.
Talán még az is előfordulhat, hogy újraolvasom.
Erotika rajongóknak kötelező.

Alexandra0924>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Azaz igazság, hogy nekem nagyon tetszett a történet! Marhára nem érdekel, hogy emiatt ki fog nekem jönni, de akkor is tetszett! Tele van erotikával, rock-sztárokkal, izgalommal…. nyami! ;-D (Miért is nem lehet nyálcsorgatós arcocskát írni???)
Brian nem lett a kedvenc Sinners tagom, de nem volt semmi. A srácok nem voltak semmik… eléggé…. őőőő…. találékonyak voltak xD xD
Na és itt van Myrna. Tetszett a magabiztossága, és hogy nagyon jól tudta mit akar. Sajnos az ilyen szexuálisan magabiztos nőket szokták elítélni, és spoiler, de szerencsére itt volt neki Brian.

FIGYELEM! Csak az olvassa, aki bírja a tömény erotikát, és a szexuális játékokat, játszadozást! xD

3 hozzászólás
NaNa_88>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Eredetileg 4,5 csillagot akartam adni, mert maximálisan bele tudtam élni magam és kikapcsolt. A fél csillagot kénytelen voltam mindenképpen elvenni tőle, mert akadtak „buta” részek. Mintha a szereplők IQ-ja másodpercenként változott volna a belső monológok alatt. Ez nem volt szimpatikus. De közben vártam a nagy konfliktust a végén. Vártam, hogy mikor történik meg a baj, amíg elmerülök ebben a hétköznapoktól annyira távol eső világban.
Aztán elértem a végére és azt éreztem, hogy ezt anyukám jól összecsaptad! Én magyar órai fogalmazásokat vágtam össze ennyire, mikor idő előtt kicsengettek. :D Van egy kerek sztorink, ami úgy fekszik bele ebbe az egészbe, mintha tényleg csak egy pornó lenne, amihez adtak egy kis háttértörténetet, hogy ne csak a mocskos b*szás legyen. A történet nem volt szépen levezetve, pedig megérte volna. Ezért lett nálam csak 4 csillag végül. Az utolsó fejezet hazavágta az egészet. :D Mint mikor próbálod szépen lebontani az ajándékról a csomagolópapírt, de a felénél megunod és leszaggatod az egészet. Mintha elfogyott volna a türelem a szép lezáráshoz. Kár érte. :/

Na, azért annyira nem vagyok csalódott. :D
Úgy vágtam bele ebbe a könyvbe, hogy tisztában voltam azzal, hogy sok szex van benne. De az hagyján, hogy sok! Nem volt két egyforma együttlét. Szeretem a kreativitást. XD Indítványoznék egy XXX Gold címkét, vagy valamit, mert ez az erotika fogalmát már bőven kimerítette. Ezek között is akadtak szép számmal jó részek, de nekem mégis két ettől független jelenet lett a kedvencem. Az egyik az első koncert leírása volt. Végig tiszta libabőr voltam. Olyan szinten tökéletesen átjött az élmény, hogy alig hittem el. Szinte hallottam a zenét.
Viszont a másik. Jaj, hát az meggyötört! Sosem gondoltam volna, hogy felbukkan ehhez hasonló ebben a könyvben. Én azt hittem majd itt minden móka és kacagás lesz. Maximum néhány „kisebb” konfliktussal. Aztán… Egy b@szott nagy pofon a képembe!
Egyik pillanatban még tökéletes forró izzás volt, ami másodpercről másodpercre, sorról sorra csak mélyült. Míg be nem csapott a villám. A megdöbbentő, váratlan felismerés, ami mindent darabokra szaggatott. Eltűnt a tűz. Az utolsó pislákoló parázs is oda lett és nem maradt más a helyén, csak egy kegyetlenül kifacsart szív, egy kétségbeesetten sóvárgó lélekkel. Megszakadt a szívem. spoiler
Biztos vagyok benne, hogy azért esett ennyire rosszul, mert abszolút nem vártam ilyen fordulatot. Ettől viszont még kíváncsibb lettem. Érdekel a többi srác története. Tudni szeretném mit rejt a múltjuk, a jelenük és mit, vagy éppen kit hoz nekik az élet.

7 hozzászólás
_Enii_>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Na jó,kövezzetek meg,de nekem ez tetszett. Érdekes volt ez a „szexprofesszor”- zenész párosítás,az írónő mindent kihozott belőle,de még hogy.. ;) Az elején kevertem a tagokat,a végén viszont már mindenkiről tudtam,hogy ki-ki és „mit szeret” ;) A legjobban a zenekarral közös jelenetek tetszettek,imádtam,hogy élethűen adta vissza a pasik beszélgetését,és nem akart túl alpári,vagy fennkölt lenni. Brian édespofa,néhány helyen annyira aranyos,hogy zenészből én ilyennel még nem találkoztam. :) Viszont meg kell említenem a 18-as jeleneteket is,azok aztán…hűha..ebben tényleg volt minden,szóval aki nem fogékony az ilyen dolgokra az kerülje ezt a könyvet. Aki pedig bírja az erotikát néhány dologgal megspékelve annak jószívvel ajánlom. ;)

Bemka>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

A hossz nagyjából 450 oldalnak felel meg valójában, szóval senkit ne ijesszen meg a 800 feletti oldalszám.
1, Utálom a zenészekről szóló könyveket. Fúj.
2, Utálom, ahol ecsetelik, hogy valaki okádik. Fúj.
3, Mese, mese mátka.
És imádtam ezt a könyvet. :)

Noémi87>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Lenyűgöznek a rocksztàrok! Ebbe a könyvbe pedig 5 is van a csúcskategóriàsból :)
Mindenki vàgyik titkon egyszer egy rocksztâr àgyàba, aki tud is bânni a mèretes „szörnyetegèvel”, ebben a könyvben pedig a turnè alatt vègigkísèrhetjük őket ès szexuàlis kalandjaikat.
Ez a könyv Brianről ès Myrről nagyon jó kis kezdèse a sorozatnak. Baromira remèlem, hogy folytatjàk, mert kâr lenne èrte, ha nem jelenne meg magyarul.
Nem egy olyan könyv, amit nem bírsz letenni ès minden percben azon agyalsz, hogy mi fog törtènni. Igazàból tömènytelen szex az egèsz. Mindenfèle felàllàsban, pózban, helyszínen, ketten vagy többen, alőről-hâtulròl, ide-oda-mindenhova bekerül minden :) szóval, aki nem bírja a tömèny erotikàt, az semmikèppen ne olvassa el. Na de, aki bírja, annak meg kötelező.
A borító borzalmas! Nem illik a könyv tartalmàhoz se a pasi, se a csaj.
De kèrem valamelyik kiadót, hogy ezt folytassàk! Lègysziiiiii
Meg kell tudnom, hogy mi lesz a többi fiúval.

agi89>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

:D Tetszett.

Ki ne szeretne egy zenekarral együtt turnézni? :)
Mert én mindig is álmodoztam róla.
Ki ne szeretne egy rockzenésszel együtt lenni?
Erről is sokat álmodoztam. :P

Ne várj tőle semmit azon kívül hogy ezeket az álmaidat kicsit megszínesíti…
Én élveztem.
Főleg hogy Brian-nek hívták a főszereplő srácot. :3 Amely szintén régi „perverzióm”. A borító képet abszolúte nem értem, annyira semmi köze a szereplőkhöz. Tudom sok ilyen van, de akkor is.

martonka77>!
Olivia Cunning: Pengető ujjak

Nem értem ezt az alacsony értékelést. Nekem tetszett a történet, a banda is.
Ahhoz képest, hogy rocksztárok, annyira nem vészesek… Na jó, ez nem igaz. :D Nagyon gáz a banda! :) Szó szerint szexmániások. Az kicsit sok volt.
Myrna érdekes személyiség, és nagyon jól illett Brianhez.
A többi srác is szimpi volt nekem, de a kedvencem Jace volt, a maga szótlanságával.


Népszerű idézetek

_Enii_>!

Vajon él egyáltalán olyan hím ezen a bolygón, aki beismerné, hogy eltévedt?

3 hozzászólás
_Enii_>!

– Aranyos vagy.
– Pszt. Ne mondd el senkinek…

_Enii_>!

– Elmegyünk kibékülni?
Myrna nevetve ölelte át Briant.
– Meg kell csinálnunk a mosást.
– Kibékülhetünk a mosógépen is.

_Enii_>!

Ha nem kell megdolgoznod valamiért, akkor nem is értékeled annyira.

_Enii_>!

– Irány az ágy – közölte vele.
– Megint?
– Tudnék aludni egy kicsit.
– Ja, hogy aludni megyünk – mosolygott Myrna, és elkapta a fejét.

Szimirza P>!

– Nincsen semmi dolgod? – kérdezte Myrna.
– Egy csomó dolgom van, de mindegyik összefügg a testeddel.

Szimirza P>!

Myrna felnevetett.
– Őrült vagy.
– Minden zseni az.

_Enii_>!

– Harisnyatartó egy hétköznapi szürke kosztüm alatt? Na de professzor? – hebegte Brian.Ujjai a harisnyatartó pántja alá szaladtak.
– A perverz énemet óvatosan rejtegetem.

Szimirza P>!

Myrna megállapította, hogy az alvás egy jócskán túlértékelt
időtöltés.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
Julia Lewis Thomson: Többek között
S. C. Stephens: Esztelen
Kim Karr: Kötődés
Maggie Stiefvater: Sinner – A bűnös
Kelly Oram: Sz mint szűz
Katie Ashley: A szív zenéje
Christine Anne Colman: Elveszetten