Double ​Time (Sinners on Tour 5.) 20 csillagozás

Olivia Cunning: Double Time

Olivia Cunning delivers the perfect blend of steamy sex, heartwarming romance, and a wicked sense of humor in this menage story featuring the hottest guy in the Sinners band.

Trey Mills, the notoriously sexy Sinners rhythm guitarist, gives up his bisexual lifestyle and is swept into a hot, heady romance with Reagan Elliot, a female rock star sensation. But when Trey encounters Reagan's sexy bisexual roommate, Ethan Conner, he can no longer deny who he is or what he wants. Reagan heartily agrees to a solution that opens up a hot new world of sexual experience--and love--with the two men she wants the most.

>!
Sourcebooks Casablanca, Naperville, 2012
384 oldal · ISBN: 9781402271519
>!
Sourcebooks Casablanca, Naperville, 2012
416 oldal · ASIN: B008NC9CTW

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Trey Mills · Brian Sinclair · Eric Sticks · Sedric Lionheart · Ethan Conner · Dare Mills · Jace Seymour · Jessica Chase · Max Richardson · Reagan Elliot


Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Olivia Cunning: Double Time

Trey az utolsó szingli a bandában, mindenki azt gondolja kétkapus játék és reménytelen szerelem (rajongás?) miatt az is marad. Egyszerűen nincs olyan opció ami egy ember mellett tartaná. Kicsit csapodár a lelkem. Míg nem érkezik a szerelem gitárhúrokon egy szexis amazon és az ő testőre kíséretében. Biszex, hármas téma, nagyon jól körülvezetve, abszolút felépítve, mondjuk már négy részen keresztül. A vége fantasztikus, bár nem értem miért nem történt meg korábban. Még nem búcsúzom a srácoktól mert van még egy kiegészítő kötet és a Exodus End második rész is a hármas életéről szól majd.
Még mindig az mondom ezt a sorozatot kár volt veszni hagyni, a leggyengébb első rész bukása okán.

2 hozzászólás
nypiro P>!
Olivia Cunning: Double Time

Nagyon vártam Trey történetét.
Szuper volt :D

Trice29 P>!
Olivia Cunning: Double Time

Az előző két történet jobban tetszett, de ez sem volt rossz.
Hiányzott a könnyed humor, itt nagyon a kémia részre volt a hangsúly helyezve.
Trey valahogy nem került közel hozzám, a tesójára viszont nagyon kíváncsi lennék.
Szerettem volna a közös turnéból is többet kapni.
Annak viszont örülök, hogy Brian és Trey kapcsolata rendeződött.
Határozottan jó kis sorozat ez ♥

NaNa_88>!
Olivia Cunning: Double Time

"Hey, little girl, I know you know how to move
You're dropping it down like you got something to prove
Your freaky hips and your big fat thighs
I wanna get a taste of what you got inside
I said now, hey, little girl, you rip off your shirt
Lean on your heels while I lift up your skirt
Don't ask me for my name, it's not a part of the plan
All you gotta know is I'm a dangerous man"

✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘

Trey történetét vártam a legjobban.
Már a Pengető ujjak végén meglibbentették ezt a szálat és onnantól az összes részben csüngtem minden egyes szón, amit a témában ejtettek. spoiler Annyira szomorú volt látni, hogy mennyire kitartó és hűséges, teljesen hiába. „Hűséges”…. Jó, részletkérdés. :D Az elfogyasztott egy éjszakás nők és férfiak most nem számítanak. :D Azt még mindig nem döntöttem el magamban, hogy ez a rész tetszett-e a legjobban. Jace nekem elég magasra rakta a lécet. De az tény, hogy ezt vártam a legjobban, így majd' lerágtam a körmöm, hogy most mi lesz. spoiler
Amiért kétségeim vannak a legfőbb kedvenccé avatás terén, hogy nekem az elején kicsit nehezemre esett ez a többfelé kacsintgatás. Ez alatt azt értem, hogy nőre másikra ugye rá se nézett, de a pasik… Ott kellett az önuralom és futott a film rendesen Trey agyában. Emiatt olyan volt, mintha… Nem is tudom. Szokott ez az érzésem lenni bizonyos pároknál (könyvnél is, filmnél is), hogy ők nem egymáshoz valók igazán, vagy csak valami nem az igazi. A gyomromban éreztem megint, hogy ez így nem jó. spoiler Amikor csak Reagan volt, akkor minden happy volt. De időről időre bekúszott Trey gondolataiba a nagy szerelme spoiler és mellé még a másik hatalmas kísértés, spoiler. Trey becsületére legyen mondva, hogy minden ígéretét betartotta. És látszott rajta, hogy tényleg kedveli, majd meg is szerette Reagant. Kifejezetten édes volt Mr. Cuddles. :D Jaj, de bújtam volna én is! *-* Megint kaptunk több olyan koncertet is, koncertrészletet, amiktől libabőrös lettem és már annak is örültem volna, ha csak egy dal erejéig bemászhatnék a lapok közé, és ott lehetnék. Elég nekem a tömegben egy luk! Ott agyontaposnak, aztán boldogan halok meg. Lécciléccilécci! ><

Na, de vissza a lényegre! Ezúttal újra több szót kaptak a többiek, illetve bekerült a képbe Trey bátyja, Dare, az Exodus End gitárosa, és vele együtt az egész zenekar is kapott néhány jelenetet. Neeeem! Tökre nem volt elég EGY csupa megmásznám hapsiból álló zenekar. Legyen még egy másik is, akik ráadásul még híresebbek és náluk a Sinners is csak előzenekar. Aaahhhh… Lőjetek le!
Én nagyon megszerettem Daret. Nem tudom a Darren miért nem maradhatott. Nem elég metál? XD A Treyel való kapcsolata irigylésre méltó. Bár a munkájuk miatt nem lógnak egyfolytában egymás nyakán, mégis szinte minden nap beszélnek, megértik egymást, támogatják egymást és emellett barátok is. Reagan is megmondta: „Mills brothers sandwich”. Igen, köszönöm, elvitelre lesz! http://pa1.narvii.com/6347/b298cf88b0a25ef30f0919897322… A lényeg, hogy örültem, hogy ő is bekerült ebbe a történetbe. :D
Amikor bekövetkezett a „tragédia” és borult a bili eléggé aggódtam, hogy hogy lesz ez megoldva. Mert az egy dolog, hogy rövid időre orvosolható a dolog, de hosszútávon… Kicsit hihetetlen is maradt ez nekem, de ebbe nem gondoltam bele olvasás közben. Örültem az örömüknek, a boldogságuknak, a szerelmüknek. Nem sok ilyen mázlista van a világon! :D

Sajnáltam, hogy nem tudtam tovább olvasni. Az alaptörténet ugyan lezárult, de még pár morzsát azért fel lehetne csipegetni és itt dögöljek meg, ha nem szerzem meg ezeket előbb vagy utóbb. Ez lesz a kedvenc guilty pleasure sorozatom. :D
Mindenkit megszerettem. Kit jobban, kit kevésbé. Minden történetet élveztem. Imádtam a srácokkal turnézni, koncertezni, nevetni, szerelembe esni. Nagyon tetszett, hogy a szerelmek és a barátságok kibontakozása mellett zeneileg is folyamatosan fejlődtek, egyénileg és zenekarként is. Ki hitte volna az elején, hogy ennyi minden befér még a sok b…ás mellé! :D Lesz itt még visszataps!
„Sinners had always been a family and it still was. Only now it was an extended family. With less beer. And more love.”

18 hozzászólás
PEvice>!
Olivia Cunning: Double Time

Huu ez igenérdekes és izgalmas rész volt. Nagyon imádom az új bandát is és örömmel tölt el, Tery sorsának alakulása is.

eSsZ P>!
Olivia Cunning: Double Time

nem vagyok ilyen gyors… már hamarabb elkezdtem olvasni… :)
ahhh egye fene… megadom a négy csillagot na…. :D
szóval… oké oké.. na az van nekem ez tetszett…. :)
még mindig durr bele s*x.. és hűű meg haaa… rögtön… de tetszett .
az első rész után nagyon kíváncsi voltam hősünkre. érdekelt, hogy hogy a manóba fog túllendülni azon, hogy a legjobb barátjába szerelmes… briant egy percre megutáltam… de aztán mint lenni szokott, szépen bevallotta amit kell… :) mit mondjak… elég faramuci módon lett ez megoldva… de ha az írónő ezt agyalta ki… akkor ez van… őszintén szólva nekem itt a csaj az a felesleges harmadik volt… összességében nem annyira rossz ez a sorozat.. és van ettől százszorta rosszabb is..
alapjáraton a hamarsággal van a probléma… hogy minden egy perc alatt történik… hogy pár nap leforgása alatt már, ohh Istenem… értem én, hogy ez egy szórakoztató könnyed kis erotikus olvasmány, de ha egy picit jobban oda lenne téve egy-két dolog… és ha egy icikét jobban ellenne húzva.. nem mondatilag… hanem értem úgy, hogy írhatná, hogy 2hét múlva… a két nap helyett… már hihetőbb lenne, hogy van érzelem…

trey! ahh nem csalódtam… nem hiába akartam ezt a könyvet!
a vége kicsit ellett kapkodva.. és több zenés dolgot is eltudtam volna viselni… szóval :)
trey megmarad kedvencnek és hmmm… na értitek :) szerintem végig szaladok én ezeken a könyveken… mivel 2,3,4et nem olvastam.. bírom a zenészeket… :) azért vannak benne édes részek… az elején a kórházban… ahhh az cukker volt.
ui.: trey és ethan pedig együtt nagyon… hmmm hmmm … fincsik :D

7 hozzászólás
Vigmond_Kiss_Jenifer>!
Olivia Cunning: Double Time

Már nagyon vártam Trey történetét, el sem tutam volna kepzelni, hogyan találja meg a boldogságot biszex lévén, de nagyon jól megoldotta az írónő. Sok pikáns rész, olyan dolgokkal amiket nem lehet látni szokványos erotikus könyvekben. A vége nagyon jól le lett zárva, happy end :)

Monday>!
Olivia Cunning: Double Time

*hosszan káromkodik* Igazából feleslegesnek érzem, hogy az összes könyvről írjak külön. Az első könyv tetszett, mondjuk néha falba vertem a fejem, de aztán rájöttem, hogy ha lejjebb adom az igényeimet akkor nem leszek kék zöld foltos. Tetszett, hogy a szereplők különbözőek voltak és hogy tényleg egy banda volt, minden könyvben megjelentek. Néha túlságosan is sokszor.
Akkor kifejezetten erről a könyvről: ez az egész biszexuális dolog meg, ez a f/m/m kapcsolat rettenetesen szörnyű volt. Na mármost én nem mondom, hogy nem lehet ilyen kapcsolatban élni, kétségeim vannak? Igen, de próbáltam nem rávetíteni a könyvre. De, olyan mintha ezt az egészet a biszexualitásukkal magyarázta volna. Biszexuálisnak lenni nem azt jelenti, hogy állandóan 3-asban szexszel az ember.

zwecki>!
Olivia Cunning: Double Time

A sorozat legjobb része. Trey, Ethan és Reagen hármasának kialakulása érdekes volt. Jó, hogy végig kísérte a könyvet és nem volt azonnali.
Az utolsó fejezetben a többiekről is kaptunk egy kis infót (bár ez kicsit cukrosra sikerült).
Kedvenc jelenetem, mikor Reb pincérnőnek ötlözik. :D
A két pasi együtt pedig igazán hooooot!


Népszerű idézetek

zwecki>!

Everyone thinks I'm mysterious and deep. I'm just antisocial.

Kapcsolódó szócikkek: Dare Mills
NaNa_88>!

“No words, Trey, just feel.”

Kapcsolódó szócikkek: Reagan Elliot
zwecki>!

It was hard to be good when temptation sat on the stool next to you.

NaNa_88>!

The man never said many words, but somehow, he never needed to.

Kapcsolódó szócikkek: Jace Seymour
NaNa_88>!

[…] things are… changing.”
“Is that bad?”
“In some ways, yeah, but in others…” Trey sighed. “I guess things can’t stay the same forever.”

Kapcsolódó szócikkek: Reagan Elliot · Trey Mills
NaNa_88>!

“I didn’t hear anything,” Brian told her. “But if you scream like that on the tour bus, Eric will tease you and Sed will cuss you out for making him horny. You might want to borrow a gag from Jace.”
“I thought you didn’t hear anything,” Reagan said.
“I didn’t. Just sayin’.”

Kapcsolódó szócikkek: Brian Sinclair · Eric Sticks · Reagan Elliot · Sedric Lionheart
NaNa_88>!

“So I take it you like dogs,” Trey said.
“I love dogs. Do you have a dog?”
“I had one when I was a kid. He got hit by a car. Haven’t had one since.”
Reagan’s features softened with sympathy and she slid a comforting hand down his back. […] “I’m sorry,” she said. “You haven’t had any pets since?”
“Just Eric Sticks.”

Kapcsolódó szócikkek: Eric Sticks · Reagan Elliot · Trey Mills
NaNa_88>!

“You’re censoring yourself, aren’t you?” she asked and touched his chest with her fingertips. His heart thundered in his chest.
“I’m trying so hard to be good,” he admitted.
“Why?”
“I’m not sure. If you ditch me, I can easily find someone else to entertain me.”
Her features hardened and he knew he’d said the wrong thing.
“The thing is, I don’t want anyone else. I like you, Reagan.”
“How often do you use that line?” she asked.
“Never,” he said honestly.

Kapcsolódó szócikkek: Reagan Elliot · Trey Mills
NaNa_88>!

“This is Trey,” she said, shaking her head at Ethan. “Trey Mills. Ethan, get your brain out of cold storage. I talk about the guitarists of Sinners constantly. How talented they are. Do you ever listen to a word I say?”
Ethan racked his brain for a name he’d heard amongst Reagan’s ceaseless prattling about guitarists and could only come up with, “Brian Saint Claire?”
“Brian Sinclair,” Reagan said and rolled her eyes at him.

Kapcsolódó szócikkek: Brian Sinclair · Ethan Conner · Reagan Elliot · Trey Mills
NaNa_88>!

Sinners had always been a family and it still was. Only now it was an extended family. With less beer. And more love.


A sorozat következő kötete

Sinners on Tour sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday
Kylie Scott: Lead
Sierra Simone: American King
Carian Cole: No Tomorrow
Brittainy C. Cherry: Behind the Bars
Brittainy C. Cherry: The Silent Waters
Georgia Le Carre: You Don't Own Me 2.