Olasz ​ízek 3 csillagozás

Olasz ízek

Az olasz konyha egyáltalán nem bonyolult. Ha megvannak az alapvető hozzávalók, mint például olívaolaj, durva tengeri só, fekete bors, bazsalikom, rozmaring és parmezán sajt, akkor semmi sem állhat az utunkba, hogy igazán finom és ízletes ételeket készíthessünk. Mivel ezek megtartják, sőt fel is erősítik a húsok, a halak és a zöldségek ízét, az olasz konyha soha nem unalmas.

>!
Libri, Budapest, 2018
96 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634334798 · Fordította: Károlyi-Szalai Eszter

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Olasz ízek

Kisalakú, színes szakácskönyv. Nagyon jól néznek ki az ételfotók, és elég változatosak a receptek előételektől a desszertig van minden, de a legtöbb recepthez van beszerezhetetlen
hozzávaló is. (Legalábbis vidéken nemigen kapható a fenyőmag, aszaltparadicsom-krém, sültfokhagyma-krém). Sok recept van borjúhússal, báránnyal vagy hallal, ezek nálunk eleve
nem nagyon mennek.


Hasonló könyvek címkék alapján

Mimi Thorisson: Itália Ízei
Beke Csilla (szerk.): Pizza
Csák Erika (szerk.): Olasz konyha
Alessandro Molinari Pradelli: Bologna
Lenkei Júlia (szerk.): Olasz konyha
Eleonora Galasso: A mai Róma konyhája
Lénárd Sándor: A római konyha
Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária
Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország
S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai