Az olasz konyha egyáltalán nem bonyolult. Ha megvannak az alapvető hozzávalók, mint például olívaolaj, durva tengeri só, fekete bors, bazsalikom, rozmaring és parmezán sajt, akkor semmi sem állhat az utunkba, hogy igazán finom és ízletes ételeket készíthessünk. Mivel ezek megtartják, sőt fel is erősítik a húsok, a halak és a zöldségek ízét, az olasz konyha soha nem unalmas.
Olasz ízek 3 csillagozás
Kedvencelte 1
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 3
Kiemelt értékelések
nicosia P>!
Kisalakú, színes szakácskönyv. Nagyon jól néznek ki az ételfotók, és elég változatosak a receptek előételektől a desszertig van minden, de a legtöbb recepthez van beszerezhetetlen
hozzávaló is. (Legalábbis vidéken nemigen kapható a fenyőmag, aszaltparadicsom-krém, sültfokhagyma-krém). Sok recept van borjúhússal, báránnyal vagy hallal, ezek nálunk eleve
nem nagyon mennek.
Hasonló könyvek címkék alapján
- Mimi Thorisson: Itália Ízei ·
Összehasonlítás - Beke Csilla (szerk.): Pizza ·
Összehasonlítás - Csák Erika (szerk.): Olasz konyha ·
Összehasonlítás - Alessandro Molinari Pradelli: Bologna ·
Összehasonlítás - Lenkei Júlia (szerk.): Olasz konyha ·
Összehasonlítás - Eleonora Galasso: A mai Róma konyhája ·
Összehasonlítás - Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária ·
Összehasonlítás - Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország ·
Összehasonlítás - S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai ·
Összehasonlítás