Ki ​űzi a Vadászt? (Shadowrun 16.) 6 csillagozás

Nyx Smith: Ki űzi a Vadászt?

VADÁSZ ÉS PRÉDA

Maine távoli erdeiből ereszkedik alá a Csíkos Vadászként ismert halálos tigris alakváltó, hogy bosszút álljon a Természet nevében.
Dél-Bronx szívéből jön Bandita, a sámán, akit csak saját titkos művészete érdekel, és a természettel való megbékélés, ahogy Mosómedve kívánja tőle.
Newark lidércnyomásos utcáiról jön Monk és Minx, akik magát az életet keresik.
Ki a ragadozó s ki a préda? A gyilkos? A sámán? A vörösen izzó szemű kölykök? A Hurley-Cooper Laboratórium igazgatója, vagy a labor elkötelezett tudósa? Netalán a tündék? Vagy az a férfi a Víz- és Szennyvíz Osztályról, akinek még Istennél is magasabb a műszaki képesítése?
Mielőtt az egész véget ér, egy gyilkos megtanulja, mi a könyörület, és valaki, aki tiszteli az életét, rájön, hogy néha pusztítani kell.

>!
Beholder, Budapest, 2003
334 oldal · ISBN: 9639399434 · Fordította: Ferencz Tamás

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Noro P>!
Nyx Smith: Ki űzi a Vadászt?

A Csíkos vadász lazán értelmezett folytatása sokkal jobban sikerült előzményénél. Bár szintén rengeteg különböző szálon fut – felvonultatja az összes szereplőt, aki a szerző korábbi könyveit túlélte – de ez a katyvasz mégis érdekes összképet mutat. És nálam jó pont, hogy próbál túllépni a sablonokon, miközben végre kedvelhető figurákat mutat be: a főbb szereplők egy hóbortos (autista?) sámán, egy céges menedzser (aki nem gonosz! kiberpunkban ez nagy szó), és egy vértigris (aki ezúttal sem ember módjára gondolkodik, ebben a könyvben mégis pozitív alakká válik). Szóval ha netán olvasnátok valamit ettől a nem túl közismert Nyx Smith-től, én mindenképpen ezt ajánlom tőle – és igen, az előzményt nyugodtan ki lehet hagyni.

eRepublik00>!
Nyx Smith: Ki űzi a Vadászt?

Egy fokkal jobb mint a Csíkos Vadász ,de olvastam már sokkal jobb Shadowrun könyvet is.


A sorozat következő kötete

Shadowrun sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen Dedman: Egy maréknyi adat
Gherbod Fleming: Az ítélethozó
Andrew Bates: A vihar hírnökei
Wayne Chapman: Két hold
Karen Marie Moning: Új nap virrad
Robert Jackson Bennett: Csodák városa
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Leda D'Rasi: Egy boszorkány naplója
Jeaniene Frost: Síri csendben
Gaura Ágnes: Attila koporsója