A ​legszebb virágok 9 csillagozás

Norinaga Akira: A legszebb virágok

A szemérmes cím hat ,virágról elnevezett japán nő nagyon is szemérmetlen szexuális gyönyöreinek leírását takarja. Műfaját tekintve a legkeményebb erotika. A szeretkezések szinte fényképszerű leírása kétségtelenül felgerjeszti az olvasók szexuális vágyát, és arra ösztönzi őket, hogy maguk is kipróbálják kapcsolataikban a Távol-Kelet szerelmi módszereit…

>!
Nótárius, Budapest, 1990
94 oldal · puhatáblás · ISBN: 963028216X · Fordította: Baron Péter

Enciklopédia 5


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 10

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Cicu
Norinaga Akira: A legszebb virágok

Egyszerű és zseniális!
Sallangmentes, erotikus novellák kis csokra.
Egyetlen negatívumot tudnék csak megemlíteni a könyvvel kapcsolatban: RÖVID! Szívesen olvastam volna még :)
Erotika rajongóknak mindenképp ajánlom! :)

2 hozzászólás
>!
Molymacska P
Norinaga Akira: A legszebb virágok

Hát ez pornó volt. Pornó a javából!
Isten bizony én úgy vettem a kezembe, hogy japán erotikus történeteket fogok olvasni, és majd összesírom magam az érzelmi hullámvasutaktól, és már rákészültem, mennyi lelki probléma lesz, amit megoldanak a kedves japán hölgyek.
Aztán kaptam egy pornót. Totálisan olyan, mint egy írott pornófilm. Több esetben nem is volt rendesen felvezetve spoiler máskor in medias res kezdésű. Na most bocsika, de nekem kellenek az érzelmek, nem lehet csak úgy belevágni minden izélés nélkül! Hát szánjunk már rá néhány mondatot, hogy mégis mi a helyzet.
Ha ezen túlteszem magam soha akkor számomra az is furcsa, hogy nincs történet (vagy nem az a lényeg), és a „sztori” a változatos, és pikáns szexuális pozíciók voltágazásából áll. Ha elmúltál 14, már nem lesz érdekes. Tényleg… Amelyik történetben viszont volt cselekmény, ott elég jól eltalálták. A Falloszfesztiváloson sírtam, a yencserélős történet is érdekes volt (végre érzelmek!).
Nem volt ez rossz (vagy hát kinek mi a rossz), de én erotikára számítottam nem pornóra. És hát így nem is élveztem. Ellenben a környezet nagyon japán, a történetek könnyen olvashatóak, és a közepén vannak obszcén képek is.

4 hozzászólás
>!
tengshilun IP
Norinaga Akira: A legszebb virágok

Nem olvastam sok erotikus irodalmat életemben (habár azért néhány jeles mű a kezembe került), de ez a könyv igazán kiemelkedő. Egyszerű, tömör történetvezetés, semmi felesleges kerülgetés, álszent finomkodás. Bele a…közepébe. :)
Érdekes volt abból a szempontból is, amennyire egyetlen író szexuális képzelgéseit rá lehet vetíteni egy egész nép szexuális szokásaira. Szóval csak óvatosan, de néha úgy éreztem (mindenféle racionális magyarázat nélkül), hogy „hoppá, ez az, ez olyan tipikusan japán… mintha ismerném a japán szexuális szokásokat” :P
Érdekes volt az is, hogy egyes történetek milyen komor, egyenesen megdöbbentő és felkavaró véget kaptak. Persze egy jó novella ilyen: csattan a végén. Méghozzá nagyot. Egy csók az arcon, a mellen, vagy valahol lejjebb… na igen. ;)
Ajánlom mindenkinek, aki értékelni tudja az efféle lektűröket: tartalmas, intenzív, naturális, egyben néhol picit elgondolkodtató is. Jó könyv.

>!
Zakkant_Tudós
Norinaga Akira: A legszebb virágok

Íme az iskolapéldája annak, hogyan kell tökéletes erotikus novellákat alkotni. Egészen lenyűgözött ez a rövid könyvecske, zseniálisak a sztorik. Csak a lényeg, izgatóan tálalva, semmi felesleges szószaporítás. Na jó, egy hangyányi bullshit azért akad benne: ne akarja nekem az író beadni, hogy egy nő képes percenként elélvezni, egy gyors menet során hétszer – azért ez elég hihetetlen számomra. De természetesen ezzel az aprósággal együtt is megkerülhetetlen alapmű. Szívesen adnék neki 6 csillagot is, ha lehetne.

>!
Szimirza P
Norinaga Akira: A legszebb virágok

Nagy jó kis novellák, tele erotikával, bujasággal, szenvedéllyel. Semmi plusz bonyodalom, semmi fölösleges szószaporítás. Egyedül azt sajnálom, hogy ilyen rövid a könyv.


Népszerű idézetek

>!
Cicu

A balszerencse már ilyen – ha a pechsorozat beindul, nem akar vége szakadni.

23. oldal Barackvirág

>!
Cicu

Megakadt a szemem a kezén, aztán rajta. A nőkön valahogy megérezni, ha kielégítetlenek.

14. oldal Lótuszvirág

>!
Cicu

Olyan természetességgel adta nekem a testét, mintha évek óta ismertük volna egymást. Hálás volt a gyönyörért, mint mondotta, ritkán részesedett benne.

14. oldal Lótuszvirág

>!
Cicu

Tarkómon éreztem perzselő lehelletét, ujjai a nyakamra simultak.

7. oldal Lótuszvirág

>!
Zakkant_Tudós

Az ember hamar összeismerkedik teste démonaival.

Gyűszűvirág

>!
Cicu

– Most elszívnék egy cigit.
Az éjjeli szekrényen hevert néhány cigaretta. Nem hagytam, hogy leszálljon érte. Addig nyújtóztam, amíg végre elértem egyet. Meggyújtottam. Nagyot szippantott belőle, messzire fújta a füstöt. Mosolyogva nézett. Ölével ösztönösen kezdett mozogni.

9. oldal Lótuszvirág

>!
Cicu

Nem szégyen bevallanom; tökéletesen belebolondított magába. Annyira belehabarodtam, hogy még csak az eszembe se jutott: más nő is létezik a világon. Úgy készültem a találkozóinkra, mint valami kisdiák.

77. oldal Mandulavirág


Hasonló könyvek címkék alapján

Nagy Zoltán (szerk.): Téboly
Antalffy Tibor: Csoportos szex itt és most
Czére Gyöngyvér: A férfiak elárulása?