Az ​Aranyrét titka (Riley Donovan 4.) 2 csillagozás

Norah McClintock: Az Aranyrét titka

Riley végre megtalálta azt a személyt, aki segíthet bebízonyítani, hogy nem a nagyapja gyújtotta a tüzet, amiben meghalt az egyik barátja, és ami miatt tizenöt év börtönre ítélték. Ám az illető megtalálása egy dolog – rávenni, hogy beszéljen, már egész más tészta. Riley akkor sem adja fel, amikor váratlan események folytán egy napról napra különösebb és kuszább rejtély közepébe csöppen. Vajon Lucas, a helyes srác, valójában tolvaj, ahogy azt mindenki állítja róla, vagy valaki szándékosan terelte rá a gyanút? Amikor Riley rájön az igazságra, roppant veszélyes helyzetbe kerül, amiből talán nincs is menekvés számára

Eredeti cím: The Secret of Golden Acres

Eredeti megjelenés éve: 2010

Tagok ajánlása: 12 éves kortól

>!
GIRL:IT, Németország, 2014
152 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155348365 · Fordította: Szoboszlay Anna

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Hajnalka_Anonymous>!
Norah McClintock: Az Aranyrét titka

Szívesen olvastam volna még többet Riley kalandjairól, de úgy tűnt ez az utolsó rész, amit kiadtak egy általam érthető nyelven és ami elérhető is volt egyben. Itt már kezdtem azt hinni, hogy alakul valamilyen románc-féle a főszereplő és egy srác között, de igazából elég távol állt az elképzeléseimtől. Ki tudja, talán még összejött valakivel a folytatásban. Nagyon szerettem volna, ha kiadják magyarul a többi részt is, mert akkoriban biztosan nem vállalkoztam volna angolul könyv olvasásra, meg persze ott volt az a szomorú tény is, hogy angolul sem olyan könnyű beszerezni egy példányt az ötödik részből.
Az biztos, hogy amikor ezt olvastam izgultam a legjobban és talán kicsit féltem is, hogy mi lesz a végén. A borító sem volt túl biztató ebből a szempontból, inkább bajlós és sejtelmes eseményeket vetített a szemem elé, amikor csak ránéztem. De örültem, hogy Riley végre nyomra bukkant és megtalálta azt az embert, aki talán segítget tisztázni a nagyapját. Kár, hogy nincs tovább, imádtam az eddigi részeket.

>!
GIRL:IT, Németország, 2014
152 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155348365 · Fordította: Szoboszlay Anna

Hasonló könyvek címkék alapján

Anne Priest: Angyalkönny
Bódi Péter: Szétírt falak
Charles Dickens – Kathleen Olmstead: Twist Olivér
Charles Dickens: A Twist-gyerek kalandjai
Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
A. M. Aranth: Acorenu – Kiválasztva
Kristina Ohlsson: Az üveggyerekek
Bíró Szabolcs: Elveszett csillagok
Gordon Korman: A császár hagyatéka
Kristina Ohlsson: A kastély titka