Tünékeny ​szerelem 29 csillagozás

Nora Roberts: Tünékeny szerelem Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy szupersztár krimi írónő meglátogatja a nővérét, hogy szabaduljon a dedikáló-körútja unalmából, ám egyszer csak azon kapja magát, hogy egy valódi gyilkos után nyomoz, aki egyszer már darabokra zúzta az életét… most pedig véget akar vetni neki.

Grace McCabe döbbenten látja, hogy nővére, Kathleen egy lepusztult washingtoni negyedben él, és csúnya válása után telefonszex-operátorként egészíti ki jövedelmét. De ha a cége, a Fantasy Inc. teljes névtelenséget biztosít alkalmazottainak, akkor milyen veszélyeket rejthet ez a munka? Grace hamarosan megtudja a választ, amikor egy este hazaérve olyan rettenetes látvány fogadja, ami akár az egyik saját regényében is szerepelhetett volna. Az írónő nem fogadja meg a hidegfejű nyomozó, Ed Jackson tanácsát, és vakmerően csapdát állít, hogy előcsalogassa a gyilkost rejtekhelyéről. De mi védheti meg egy őrült zsenitől, akinek senki és semmi nem állíthatja meg gyilkolási vágyát?

Mámor címmel is megjelent.

Eredeti mű: Nora Roberts: Brazen Virtue

Eredeti megjelenés éve: 1988

>!
Gold Book, Debrecen, 2018
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634264910 · Fordította: Békési József
>!
Gold Book, Debrecen, 2018
336 oldal · ISBN: 9789634264996 · Fordította: Békési József
>!
Gold Book, Debrecen, 2009
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634261360 · Fordította: Békési József

Enciklopédia 1


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

>!
zuna19
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Brutális egy könyv.
A krimi kedvelők vessék rá magukat.
Lehet nem ezzel kellett volna az évet kezdenem, de késő bánat. Tavaly elég sok új kiadású könyvét vettem meg az írónőnek és gondoltam nekivágok az egyiknek. Annyira gyönyörű borítókat kaptak egyébként a történetei, szemet gyönyörködtetőek.
A Tünékeny szerelem számomra borzongató, elég volt végigolvasnom. Csak az erős idegzetűeknek való. Megmutatkozott benne az emberi brutalitás.
Olvastatta magát a könyv, de lehet azért is igyekeztem vele, mert nagyon le akartam már tudni.
A két főszereplő nekem cseppet sem volt szimpatikus. Grace és Ed is annyira unszimpatikusak voltak végig. Még azt se tudom mondani, hogy a végére megszerettem őket, mert nem.
Körülbelül 30-40 oldal volt a könyvből mikor feleszméltem, hogy ez egy sorozat. Elsőnek csak egy ötlet volt, de utánanéztem és persze, hogy van egy első része. Igaz csak 2 részes, de azért örültem volna, ha az elsővel kezdem. Az pedig nem más mint a :
Nora Roberts: Szent bűnök
Tess és Ben itt mellékszereplőként elég sokat voltak jelen és nagyon aranyosak voltak. Kíváncsi vagyok az ő történetükre.

5 hozzászólás
>!
Paulina_Sándorné
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Telefon-szex. Érdekes téma. Számomra furcsa egy kicsit, nem tudom elképzelni, hogy egyes férfiaknak mi ebben a jó? Elképzelnek valakit a hang alapján, aztán spoiler Ed és Grace szimpatikus szereplők. Bár Ed egészségmániája kicsit fura volt számomra. A történet rávilágított arra, hogy mennyire fontos, hogy figyeljünk a gyermekünkre.

>!
schalby P
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Nagyon tetszett érdekes és fordulatos történet. Ed tényleg egy álom pont össze illenek Grace el.

>!
Hopelight
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Ez a történet eleinte az őrületbe kergetett a szereplők miatt, mert nem tudtam megbarátkozni az elveikkel, cselekedeteikkel, de a végére egy olyan krimi íródott, amelyben mindenki a maga agyszüleményével tudott nagyot alkotni.
De mi kell ahhoz, hogy megboruljon az elme, és saját határainkat átlépve zuhanjunk, míg véget nem ér minden?
Nora Roberts igazán elgondolkodtatott.
Abban is, hogy vajon mennyire ismerjük családtagjainkat? Félő, hogy néha hajlamos az ember elmenni a részletek mellett. Erre szoktam mondani, hogy ott vagyunk igazán otthon, ahol elfogadnak minket. Még akkor is, ha mániákusan ragaszkodunk elveinkhez.
Bárhogy is legyen, nem könnyű kiszakadni, és máshogy folytatni, de megéri.

>!
Móni0630
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Nagyon tetszett ez a könyv. Rá kell, jöjjek, hogy imádom Nora Roberts romantikus krimijeit.
Minden van ebben a könyvben, ami kell. Egy kis gyilkosság egy kis szerelem egy két nagyszerű karakter egy örült gyilkos.
Két kis problémám azért van a szerző műveivel, de, ezek elnézhetőek és pont levonás sem jár érte. Úgymond hamar ki mondja az egyik fél- általában a férfi- a szerelem/légy a feleségem szavakat, a másik meg hogy hirtelen vége a könyveknek, nincs egy „pár hónap” rész a végén.

>!
Kicsicsillag123
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Nora Robertsben soha nem csalódok nem hiába az egyik nagy kedvencem. Nagyon tetszett. Grace és Ed remek párost alkotott. Ed különösen levett a lábamról, nagyon aranyos volt. Jobban tetszett az ő történetük mint Ben és Tessé. Viszont azért örültem, hogy ők is felbukkantak. A krimi szál is érdekes volt, végig izgalmas volt. A fél csillag levonás azért jár, mert kicsit olyan hirtelen lett vége, egy pár oldalas epilógus még bőven elfért volna.

>!
Anheszenamon
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Nekem tetszett, mert nem egy szimpla romantikus regény. Izgalmas volt, fordulatokkal teli… Szerintem egy jól sikerült regény.
http://ritaolvas.blogspot.com/2010/02/nora-roberts-tune…

>!
mazsolafa
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Kellemes csalódás volt. A legutóbb, amikor korai Nora Roberts-et olvastam, abba kellett hagynom, nagyon nem szerettem. Ezt 1988-ban írta és mégis élvezetes olvasmányként értékelem.

>!
Mmsatone
Nora Roberts: Tünékeny szerelem

Mikor kezembe vettem ezt a könyvet , nem is sejtettem , hogy ennyire pörgős lesz :) Persze ennek én örültem nagyon . Rettentő jó könyv és ajánlom mindenkinek . Krimi , gyilkosság , rendőrsztori , testvéri szeretet , vad és gyengéd szerelem , ez jellemzi a könyvet :DDDDD

Nekem nagyon tetszett :)


Népszerű idézetek

>!
zuna19

– Egy házat nem az anyagi értéke tesz otthonná.

168. oldal

>!
Móni0630

– Milyen alkalomból? Sört szoktál hozni, vagy még inkább megiszod az enyémet.
– Hálánk jeléül, különösen most, hogy elfogadod a felkérésünket a keresztapaságra – fogta meg Ben két kézzel Tess kezét. – Hét hónap, egy hét és három nap múlva. Nagyjából.
– Gyerek? Gyereketek lesz? – Ed odalépett Benhez és átölelte. – Szép munka, haver. – Úgy fogta meg Tess szabad kezét, mintha a pulzusát akarná kitapintani. – Jól vagy?
– Remekül. Ben majdnem elájult, de én jól vagyok.
– Nem igaz! Lehet, hogy néhány percig összevissza beszéltem, de nem ájultam el. Hozok poharakat. Ne engedd, hogy felálljon, oké? –

>!
Móni0630

– Biztosan nem tudlak rábeszélni egy kék sajtra?
– Kizárt. Hányok tőle.
– Csak az egyik sarkán van olyan zöld izé – pillantott fel Grace, aztán vállat vont, és visszafordult a levelekhez. – Ah, a jogdíjak! Már megint olyan hónap van. – Feltépte a borítékot, félretette a csekket, és átfutotta a papírokat. – Hála Istennek, az öreg G. B. még mindig fogy. Mit szólnál egy kis sütihez?
– Grace, amint lesz egy kis időnk, komolyan el kell beszélgetnünk a diétádról.
– Én nem diétázom.
– Pontosan erről van szó.
Grace nézte, ahogy a férfi zabkását szedett a kis tálba, amit elé tett.
– Túl jó vagy hozzám.
– Tudom – mondta Ed vigyorogva, és áttért a saját táljára. Miközben szedte a zabkását a lábasból, a tekintete megakadt az előbb félretett csekken. A zabkása hangos placcsanással érkezett az asztalra.
– Ez mellément – jegyezte meg Grace, és megkóstolta a sajátját.
– Izé… te sok ilyet kapsz?
– Mit? Ja, jogdíjcsekket? Évente kétszer, hogy az Isten áldja meg mindegyiket!

>!
Ninácska 

Mindig is lenyűgözték a gyilkosságok. Igaz, végül is belőlük élt.

91. oldal

>!
Kicsicsillag123

– Akkor jöjjön be! – fogta meg a karját határozottan Grace. – A kávé még meleg.
– Nem szoktam kávézni. [Ed]
– Nem kávézik? Akkor hogy marad életben?

>!
Hopelight

Úgy ölelte meg, ahogy minden mást csinált: teljes lelkesedéssel.

13. oldal

>!
Hopelight

Hogy lehet az, hogy két ember együtt nő fel, együtt él, együtt küzd, és mégis idegen marad? Minden egyes alkalommal az remélte, hogy más lesz. Minden egyes alkalommal ugyanolyan volt.

17. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Angyalcsók
Nalini Singh: Feloldozás
Darynda Jones: Második sírhant
Bleeding Bride: A téboly kertje
Karen Rose: Halj meg értem
J. D. Robb: Halálos hálátlanság
Stephen King: Joyland
Joss Stirling: Storm és Stone
Julie Garwood: Árnyéktánc
Tess Gerritsen: Párizs árnyai