Tündérvarázs (Donovan örökség 2.) 70 csillagozás

Nora Roberts: Tündérvarázs Nora Roberts: Tündérvarázs

Vajon ki ez a légies, kecses mozgású asszony, aki éjnek évadján sétál a szomszéd kertben? A telihold megvilágítja kibontott haját, amely csillogó vízesésként ömlik alá vékony, világoskék köpenyén, miközben valami különös hangzású dalt énekel és a kosarába virágot szed.
Boone Sawyert, a nemrég megözvegyült férfit ez a látomás a meséiben szereplő tündérhercegnőkre emlékezteti, és nem is jár messze az igazságtól. Anastasia ugyanis boszorkány, természetfeletti képességekkel rendelkezik, a családfája egészen a kelta istennőig, Fionáig nyúlik vissza, és birtokában van a gyógyítás adománya. Ám ennek a hatalomnak ára van. Sokkal érzékenyebb, mint mások, magányos, csendes életet él, noha ő is akár a többi halandó, vágyik az igaz, örök szerelemre…

Eredeti mű: Nora Roberts: Charmed

Eredeti megjelenés éve: 1992

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2012
304 oldal · ISBN: 9789635383788 · Fordította: Hanny Norbert
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2003
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9635371756 · Fordította: Hanny Norbert

Kedvencelte 13

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
meteoritastar P
Nora Roberts: Tündérvarázs

Ez egy szép és varázslatos romantikus történet volt.
Ezt a családot nem lehet megunni. Imádtam, mikor egy helyen volt az egész familya :D :D
A két főszereplőt is egyből megkedveltem. Nayon sokat mosolyogtam rajtuk. Olyan aranyosak voltak.
Nem tudok mást írni rola. Akinek tetszett az elöző könyv, annak ez is fog.

>!
Csoszi P
Nora Roberts: Tündérvarázs

Nagyon kellemes, szórakoztató olvasmány. Az elejétől a végéig imádtam Ana és Boone regényét, a könyv hangulatát, a mágiát. És hogy a történet még cukibb legyen, az egyik szereplő egy édes, cserfes kislány, Jessie, akit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Boone (ahogy korábban Nash és Mel) megretten attól, hogy szerelme boszorkány, és nem igazán tud ezzel mit kezdeni. Örültem, hogy most picit többet szerepeltek a szülők. Nagyon tetszett, hogy Boone-t és kislányát Jessie-t szinte az első perctől kezdve családtagnak tekintették.
Mivel mind a három unokatestvérről olvashattam, nagyon kíváncsi lettem, hogy vajon ki lesz a következő kötet főszereplője.

>!
kiruu P
Nora Roberts: Tündérvarázs

Istenem, hát lehet valaki ennyire cuki? Jessie a világ legaranyosabb kislánya. Imádtam. :)
Imádtam a sok állatot, a vidám hangulatot, és a remek szereplőket. Nora olyan jól megtudja teremteni a hangulatot, és olyan varázslatos helyekre repít, hogy tényleg érzed a virágok illatát. Kiszámítható volt Boone viselkedése a titok után, és ez egy kicsit zavart. Ana apja hatalmas, annyira megnéztem volna, hogy összeverekednek. :D Ana aranyos volt, bár egy kicsit gyengének éreztem a karakterét. Jaj, az a sok kis édes baba! :)))

>!
schalby P
Nora Roberts: Tündérvarázs

Szórakoztató kellemes kikapcsolódás volt a történet. Igazi varázslatos szerelmes sztori.

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit
Nora Roberts: Tündérvarázs

Ez egy nagyon kedves fantasy történet volt, ami a mai világban játszódik és nagyon tetszett.
Anastasiát nagyon megkedveltem, szelíd, de határozott természete miatt. Ő egy gyógyító boszorkány, akit ma már szerencsére nem üldöznek és nem fenyegeti a boszorkányüldözés, de azért még mindig nehezen viseli a társadalom az emberi másságot.
Arról sem feledkezem meg, hogy volt cicája és imádom az olyan történeteket, amiben bundás kedvencek is szerepelnek.
Boone Sawyer is nagyon szimpatikus szereplő és tündéri volt a kislánya is.
Nagyon szeretem Nora Roberts könyveit, bármilyen műfajban is íródtak.

>!
AniTiger MP
Nora Roberts: Tündérvarázs

Imádnivaló, szeretetre méltó, roppant aranyos történet. Sajnos akármilyen nyálasan hangzik, a sztori tényleg annyira kislányosan, kölyökkutyásan, önfeláldozóan, első szerelmesen bájos, hogy az rettenet! Miért is szeretem mégis?!
Boszorkányos. A Donovan unokatestvérekről szóló harmadik történet, ahol végre az éteri-szűz is elkel. Nem spoiler, hiszen Nora Roberts-könyvben mindenütt happy end van. Viszont, mire odaérnek! Nem kevésbé csavaros, szívfájdító vagy vicces, mint a Bűbájosok. Nagyon szeretem, sok olvasásos, jókedvre derítő könyvecske! 5 csillag!

>!
Leobelo
Nora Roberts: Tündérvarázs

Annak ellenére, hogy a könyv 300 oldalas, nagyon gyorsan lehet vele haladni, mert viszonylag nagy a betűméret, és a történet is egyszerű, könnyen, gyorsan olvasható.
Ana nekem már az előző könyvben is szimpatikus volt, így már váltam a könyvét. Boone először nem volt szimpatikus, de a könyv végére megkedveltem.
Tetszett, aranyos kis történet volt.

>!
Marée_Noire
Nora Roberts: Tündérvarázs

Érdekes, régebben a Bűbájosok fogott meg jobban, most meg ez. :) Persze a csöpögősség itt is megvan, de mégis: Anastasia egy édes tündérbogár (oké, tudom, hogy ilyen nincs, de akkor is)! :D
Szeretem ezt a családot, kicsit még irigy is vagyok rájuk – persze csakis pozitív értelemben. ;)

>!
Paulina_Sándorné
Nora Roberts: Tündérvarázs

Anastasia és Boone története. Örömmel olvastam azért benne Morganáról és Nash-ről, valamint Mel-ről és Sebastianról. Jesse édes kislány, azonnal megragad mindenkit a természetével. Mosolygós rész, mikor Ana születésnapján beállít a családja és Sebastian lejön alsónadrágban az emeletről. Az ilyen történetek elvarázsolnak, kikapcsolnak.

>!
kkata76
Nora Roberts: Tündérvarázs

A bűbájos Donovan család egy újabb tagjának, Anastasiának a történetét olvashatjuk ebben a kötetben. Boszorkányok, mágia és varázslás kísérnek utunkon a tündérmesék csodás világába.


Népszerű idézetek

>!
Sunshine

– Amint látom, túlélted az első napot az iskolában. A kérdés csak, az iskola is túlélt-e
téged?

>!
Sunshine

– Azt hiszem, én is leülnék, ha valaki fahéjas pirítóssal etetne jutalomképpen – jegyezte meg az idegen Anára kacsintva.
– Leülnél te bármiért, ami ehető – mosolygott a lány csúfondárosan.

>!
Sunshine

– Édes, drága Anám, a te jóképű, barátságos szomszédod épp a torkomat készült elharapni, mielőtt bemutattál neki.
– Ne aggódj, megvédtelek volna – jelentette ki Mel harciasan.
– Ó, az én kis hősnőm!
– Különben is – folytatta Mel – szerintem inkább Anát akarta elráncigálni a hajánál fogva

>!
Sunshine

– Ők is hiányoznak nekem, de szoktam beszélni velük telefonon, sőt már írtam is nekik egy levelet apa számítógépén. Kicsit segített ő is. Nem akarsz feleségül menni hozzá, hogy Sawyer nagymama ne nyaggassa állandóan?
A serpenyő ezekre a szavakra hangos csörömpöléssel kiesett Ana kezéből, vissza a mosogatóba, aminek következtében a piszkos víz jelentős része a konyhakőre loccsant.
– Ez nem ilyen egyszerű.

>!
Sunshine

– Fárasztó dolog a bábáskodás – mosolygott a lány. – Hol aludtál?
– A vendégszobában – felelte Boone. Hirtelen akkorát roppant a háta, hogy összerezzent. – Most legalább tudom, hogy vennem kell oda egy rendes ágyat.

>!
Sunshine

– Szeretnék beszélni Anával, Mr. Donovan.
– Egyelőre velem beszélsz, fiam. Mondd csak, mit szólnál, ha valaki kitépné Jessie szívét, és addig facsarná, míg egy csepp vér sem marad benne? – Padrick, bár több mint egy fejjel alacsonyabb volt Boone-nál, most fenyegetően elindult felé. – Verekedjünk meg, fiam, mint férfi a férfival! Nem nyúlok tisztességtelen eszközökhöz, boszorkány becsületszavamra
Boone hirtelenjében azt sem tudta, nevessen-e, vagy menekülni próbáljon.


A sorozat következő kötete

Donovan örökség sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Karen Chance: Holdvadász
Rachel Hawkins: Hex Hall
Patricia Briggs: Megszólít a hold
Benina: A Boszorka városa
Sylvia Day: Megigézve
Kresley Cole: A sötétség démona
Mindee Arnett: The Nightmare Affair – A Rémálom-ügy