Értékelések 16

Csodabogár >!
Nora Roberts: Pogánykő

Ez az a könyvsorozat amit úgy csukok be, hogy de jó lenne a közeljövőben valami nagyon hasonlót találni. Hiányozni fog. Főleg a társaság, ez az összetartó kis csoport, ahol többeket nagyon megszerettem. Nem tudom eldönteni, hogy a pasik közül Fox vagy Gage a kedvencem. Egyértelműen Fox a legaranyosabb, Gage meg a legkülönlegesebb. Elég kemény menet volt mire Cybillel egymásra találtak, de érzelmileg annál mélyebbre sikerült. A nők közül egyértelműen Cybil lett a kedvencem.

Úgy összességében a trilógiából azt hiányoltam, hogy ezeket a bizonyos heteseket kicsit részletesebben leírhatta volna, nem csak 1-1 villanást visszaemlékezésekből vagy álmokból. Izgalmas lett volna kicsit visszatérni a múltba, és leírni, hogyan zajlottak ezek a napok. Pláne, hogy spoiler. De nem baj, én így is nagyon szerettem az egészet, és hiányozni fog, egyszer lehet hogy újraolvasom majd.

Paulina_Sándorné P>!
Nora Roberts: Pogánykő

Méltó zárása a történetnek a könyv. Szoktam írni, hogy rövidítettem volna a történeten, itt inkább még egy kicsit bővebben írtam volna a végső küzdelemről. Gage kedvenc lett, tetszett a stílusa, a szövege. Tetszett, ahogy alakult a kapcsolatuk Cybil-lel. Cybil vagány csaj. Jó szövege volt neki is. spoiler Voltak félelmetes részek, valamint szívszorító részek is. Jó volt, hogy Bill beszélt Gage-nek a múltról, az érzéseiről, hogy mit miért tett. Nem lehet megbocsátani, de így könnyebb Gage-nek. Fájt a szívem Bill-ért. spoiler

baba03 P>!
Nora Roberts: Pogánykő

Valahogy mindig az utolsó rész a favorit, most sem volt ez másképp. Lehet, hogy azért, mert itt a vége, itt kap minden lezárást, ezekben az utolsó részekben győzik le a gonoszt. Nagyon pörgős és izgalmas volt ez a rész is. Így utólag szinte biztos vagyok abban, amit végig éreztem a három rész alatt, hogy eddigi Nora Roberts fantasy történetein belül itt kaptam a legsötétebb gonoszt. Nagyon szerettem Gage és Cybil párosát. Tetszett, hogy a sötétebb részek mellé mindig kaptunk kellő mennyiségű romantikát és néha humort is. A spoiler. Persze ez is kellett a végső leszámoláshoz, tetszett, ahogyan az egész fel volt építve, mindennek megvolt az oka és a miértje. Biztosan nem utoljára olvastam a trilógiát, egyszer újra elő fog kerülni.

Hirdetés
zuna19>!
Nora Roberts: Pogánykő

Az egész sorozatot nagyon megszerettem, mert mindegyik rész egyformán eseménydús, izgalmas, humoros és romantikus volt számomra. Egy szinten voltak nagyon történetileg. Nem volt unalmas egy perce sem.
Igazából már az első részben eldöntött tény volt, hogy Gage és Cybil lesz a kedvenc párosom. Már ott is csak úgy röpködtek a szikrák felettük. Ők a tökéletes zsák meg a foltja páros, mindenben ugyanolyanok.
Tetszett, hogy most a sötétebb fantasy trilógiáját fogtam ki az írónőnek. Ezelőtt pont az ellentétével találkoztam és hát meg kell mondjam itt és ott is tud újat mutatni, még mindig.