Mindörökkön ​örökké (Menyasszonyok 4.) 78 csillagozás

Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Parker, a Kézfogó fő szervezője Emma csodálatos virágainak, Laurel mesébe illő tortáinak és Mac szemet gyönyörködtető fotóinak segítségével minden ügyfél számára a tökéletes napot hozza létre. De vajon mikor jön el az ő nagy napja? Ki az a férfi, aki el tudja nyerni a szívét? Malcolm Kavanaugh érdeklődését első látásra felkelti a hűvösen magabiztos Parker Brown, aki egyben a legjobb barátja húga is, és ezért jól tudja, hogy komoly következményekkel járhat, ha közeledik hozzá. A hajdani kaszkadőr hozzá van szokva a kockázatokhoz, ám ez a helyzet mégis szokatlan számára. Parkert régen nem hozta izgalomba egyetlen férfi sem, de a motorkerékpáron közlekedő, fekete hajú Malt izgalmasnak találja, és egyre jobban vonzódik hozzá. Az üzleti és a szakmai életben mindketten sikeresek és vállalkozó szelleműek, de vajon a magánéletükben kockára merik-e tenni a szívüket?

Eredeti mű: Nora Roberts: Happy Ever After

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
GABO, Budapest, 2013
ISBN: 9789636897482 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
>!
GABO, Budapest, 2011
402 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894566 · Fordította: Gondáné Kaul Éva

Enciklopédia 3


Kedvencelte 9

Most olvassa 1

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 16

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Tetszett a történet, mert nagyon szép lezárása volt a sorozatnak.
Nagyon megható, vicces és romantikus volt ez is.
Parker valamiért nem lett most sem kedvenc, és az előző részekben sem tudtam igazán megszeretni. Nagyszerű ember, akárcsak a barátnői, de valamiért ellenszenves számomra, így is. Mal kedvelhető figura, megkedveltem, de nem mondanám, hogy a fiúk közül ő lett a kedvencem. Szerintem ez a páros a leggyengébb a csapatba. Nem tettek rám nagy benyomást. A történetük viszont nagyon tetszett. Együtt egy kicsit szerethetőbbek voltak.
A kedvenc részem maradt a harmadik, Laurel és Del az örök kedvencem.
Mind a négy történet nagyon izgalmas és eseménydús volt. Csodás részletességgel írta le az írónő az esküvők menetét. A Kézfogó rendezvényszervező csapata, mindig kitett magáért. Mind a négy lánynak megvolt a maga szakterülete, amiben mesésen muzsikáltak. Mac a fényképezést választotta már gyerekkorától, Emma a virágokhoz ért méghozzá nagyszerűen, Laurel a süteményekkel tud csodát tenni és Parkar a szervezéshez ért, plusz tud bánni az emberekkel. Most, hogy párra találtak, legalább a fiúkat is be tudják fogni, egy kis ingyenmunkára. :)
Összességében örülök, hogy olvashattam ezt a sorozatot. Újraolvasós!

>!
Orsi999
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Hát nem csodálom, hogy a sorozatból ennek van a legnagyobb százalék száma. Sokkal jobban élveztem, mint a 2. és a 3. részt, de Mac történetét nem tudta felülmúlni.
Már az elejétől kezdve kíváncsi voltam Parker történetére, hogy jobban megismerhessem őt, mivel eddig csak annyit tudtunk róla, hogy munkamániás. Ami igaz is, de emellett szenvedélyes is tud lenni. Nagyon jól tud hatni az emberekre és szinte mindenkivel megtalálja a közös nevezőt, amit nagyon irigyelek.
Mal pedig egy tipikus rosszfiú, akit nem lehet nem kedvelni, de azért ő sem tökéletes.

>!
Csoszi
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

A sorozat utolsó része hozta az előző részek színvonalát. Ezúttal a Kézfogó esküvőszervező vállalkozás megálmodója és motorja, azaz Parker története állt a középpontban. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Parker igazi munkamániás, emellett pszichológus, minden probléma megoldója. Most azonban egy kicsit szenvedélyesebb oldaláról is megismerhettem. A férfi főszereplő ezúttal is egy álompasi, a rosszfiú Mal. Ők ketten annyira különbözőek, mégis tökéletesen illettek egymáshoz. Kicsit hiányoltam, hogy az írónő csak Mac és Carter esküvőjéről írt. A többiekéről is nagyon szívesen olvastam volna.

>!
GABO, Budapest, 2011
402 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894566 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
>!
Navi P
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Ha nem lennék férjnél, simán útra kelnék, s megkeresném Malcolm Kavanaugh-t (hogy utána távolról csodáljam, mert esélyem sem lenne egy ilyen álompasinál.)
Istenem. A 4 pasi közül ő a kedvencem. A FÉRFI. Okos, humoros, értelmes, szexi, határozott, képes bocsánatot kérni. Imádtam őket. Parkerrel tényleg kiegészítik egymást. Imádtam Mal beszólásait, annyira jók voltak. Amit a végén Lindának mondott, hangosan felnyerítettem.
Mrs. G. és Kay is nagyon jó fejek voltak, sokat mosolyogtam az ő jelenteik alatt is. Meg az egész könyv folyamán.
Igaza van Parkernek, a múltunk tesz azzá, amik a jelenben vagyunk. Akár rossz, akár jó dolgok, de ezek formálnak minket. A végén Mal is beismerte.
Tehát mind a 4 lány, vagyis nő megtalálta élete párját, boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

>!
Suzy25
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Nagyon jó lezárása volt a sorozatnak. De Parker sem tudta felülmúlni Emma-t!
Parker egy komoly üzletasszony, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nagyon komoly mindenben az életét is beleértve. Aztán jön egy rossz fiú aki mindent felborít Malcolm :)
Az utolsó pár oldalt imádtam a legjobban ott még én is sírtam, főleg Parker ruhapróbáján.
Mind a négyen révbe értek és teljes lett az életük.
Első könyveim voltak az írónőtől és nekem tetszettek. Jöhet a többi is! :)

2 hozzászólás
>!
Ninácska P
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Nem is tudom miért nem értékeltem annak idején ezt a szépséges regényt. Nagyon szeretem Nora Roberts írónő könyveit, ez a sorozat pedig igazán szuperül sikerült. Egy jó történet, szimpatikus szereplők, bájos mondatok, gyönyörű borító, kellemes kikapcsolódás – tehát minden, ami a szórakoztatáshoz szükségeltetik. Végig élveztem az olvasását.
Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek!

>!
Dora_Sullivan
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Hazudnék ha azt mondanám, hogy eme utolsó rész, utolsó sorai nem érintettek meg…
Tetszett s szerettem ezt a részt is.
Már az előző két kötetben is sejthető volt, hogy Parker és Mal története izgalmas fordulatokkal és pillanatokkal fognak megörvendeztetni, de teljes bizonylatot csak ebben a részben kaptam.
Tetszett Mal-ben, hogy nyers volt s őszinte is. Tetszett, hogy megmondta Parker-nek, hogy vonzódik hozzá, s hogy nem szándékozik abba hagyni a közlekedést felé – ha ő nem akarja azt -… Tetszett, hogy őszintén az elejét vette annak a kis fogadásnak, ahogyan azt is, hogy Del mástól tudja meg, hogy ők találkoztak/randiztak.
Tetszett, hogy végre Parker-ből is többet kaptunk. Jó volt megismerni őt így közelebbről.
Ahogyan arról is jó volt olvasni, hogy miként vetette le magáról a hűvös álarcot Mal mellett. :)

Bár a kezdet nem volt annyira megnyerő, a végére mégis egy jó kis kerek szerethető sorozattá nőtte ki magát ez a sorozat. Szerethető és imádni való karakterekkel, párosokkal.
Szerettem, hogy mind a lány kapott egy önálló saját történetet – s mind ez mellett, egyenrangú szerepek jutottak a részükről a többi részben is -.
Szerettem, ahogyan egymást támogatták – mint a csajok, mint a pasik -. S mint egymást.

Kellemes pillanatokat okoztak nekem ezen sorozat kötetei. Aminek én csak örülni tudok…
Nora Roberts most sem okozott nekem csalódást, ezt boldogan állíthatom. ;)

>!
Paulina_Sándorné
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Hajszállal, de Mal a győztes a fiúk közül. Imádtam, ahogy Parker körül forgott és megfogta őt. Tetszik a stílusa. Tetszik, hogy Parker önmaga lehet mellette, de mégis mintha megváltozott volna. Tetszett, ahogy tekintettel van a munkájára, de mégis „megköveteli” magának az együtt töltött időt, mégsem látja kárát Parker munkája. Imádom a lányokat, fantasztikus helyet hoztak létre. Kár, hogy vége!

>!
adamaida
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Kellemes olvasmány a sorozat mindegyik kötete. Néhol izgalmas, néhol szimplán megnyugtató volt a lányok életét nyomon követni. Bár nem hozott váratlan fordulatokat számomra, mégis azt kívántam örökké tartson minden rész. Jó példát mutatott arra, hogy szorgalommal és kitartással az ember képes elérni az álmait, és hogy támogassuk, illetve szeressük a minket körülvevő, kezünket fogó embereket.

>!
Eli
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Ez is hozta a vártat, megismerhettük az esküvői rendezvények klánjának „eszét”, leghűvösebb, legkarakánabb tagját. Talán ebben volt a legkevesebb humor, de attól nem lett kevésbé pozitívan értékelhető a regény. Szerelemben, érzelmekben most sem volt hiány, no és természetesen a barátnők egymás iránti szeretetében, megbecsülésében.
Mindenesetre egy ideig nem veszek a kezembe Nora Roberts, de egyáltalán romantikus könyvet! :D


Népszerű idézetek

>!
zuna19 P

– Rengeteg szivárványt kívánok neked, édesem.

299. oldal

>!
zuna19 P

Az élet változik, és ez így van rendjén.

248. oldal

>!
zuna19 P

– Soha nem jelent jó hírt, egy hisztérikus, zokogó menyasszony.

229. oldal

>!
zuna19 P

– A szerelőműhelyben van egy versenyünk. Aki a legtöbb női fehérneműt találja meg egy hónap alatt, az kap egy rekesz sört.

217. oldal

2 hozzászólás
>!
zuna19 P

A megszokás biztonságot és állandóságot jelent, míg az ismeretlen sokszor bizonytalan és kockázatos.

248. oldal

>!
zuna19 P

– Csak könnyedén. Semmi izgalom, semmi feszültség.

209. oldal

>!
zuna19 P

– Gyűlöllek, Delaney Brown! Jack, verd meg! – követelte Emma. – Méghozzá alaposan.
– Rendben, de előbb megehetem ezt a kiflit?

53. oldal

>!
zuna19 P

– Egy héten hányszor sanyargatod ezt a gyönyörű testet, Széplábú?
– Hétszer.
– Nos, szerintem megéri. – A férfi megveregette Parker feszes fenekét, mire a nő meglepetten pislogott.

234. oldal

>!
zuna19 P

– Szeretem az őszt, a színeket, az illatokat, és a fények változását. Mégis mindig szomorúan intek búcsút a sok zöldnek meg a nyár virágainak.

218. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Katie Fforde: Száz boldog esküvőm
Rátkai Tímea: Esküvő lépésről-lépésre 2016
John C. Maxwell: A vezető 21 nélkülözhetetlen tulajdonsága
John P. Kotter: A változások irányítása
Mikos Ákos: Esküvő Tour
Kocur László – Menyhárt József – Zalka Lóránt: Lakadáré
Margit Schönberger: A főnököm egy… seggfej …és az Öné?
Barbie – Buli van!
Szabó Szabolcs: Pszichologika
Bognár Zsoltné: Vállalkozások 1. – Vállalkozási ismeretek