Mindörökkön ​örökké (Menyasszonyok 4.) 92 csillagozás

Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Parker, a Kézfogó fő szervezője Emma csodálatos virágainak, Laurel mesébe illő tortáinak és Mac szemet gyönyörködtető fotóinak segítségével minden ügyfél számára a tökéletes napot hozza létre. De vajon mikor jön el az ő nagy napja? Ki az a férfi, aki el tudja nyerni a szívét? Malcolm Kavanaugh érdeklődését első látásra felkelti a hűvösen magabiztos Parker Brown, aki egyben a legjobb barátja húga is, és ezért jól tudja, hogy komoly következményekkel járhat, ha közeledik hozzá. A hajdani kaszkadőr hozzá van szokva a kockázatokhoz, ám ez a helyzet mégis szokatlan számára. Parkert régen nem hozta izgalomba egyetlen férfi sem, de a motorkerékpáron közlekedő, fekete hajú Malt izgalmasnak találja, és egyre jobban vonzódik hozzá. Az üzleti és a szakmai életben mindketten sikeresek és vállalkozó szelleműek, de vajon a magánéletükben kockára merik-e tenni a szívüket?

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
GABO, Budapest, 2013
402 oldal · ISBN: 9789636897482 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
>!
GABO, Budapest, 2011
402 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894566 · Fordította: Gondáné Kaul Éva

Enciklopédia 4


Kedvencelte 11

Most olvassa 1

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Tetszett a történet, mert nagyon szép lezárása volt a sorozatnak.
Nagyon megható, vicces és romantikus volt ez is.
Parker valamiért nem lett most sem kedvenc, és az előző részekben sem tudtam igazán megszeretni. Nagyszerű ember, akárcsak a barátnői, de valamiért ellenszenves számomra, így is. Mal kedvelhető figura, megkedveltem, de nem mondanám, hogy a fiúk közül ő lett a kedvencem. Szerintem ez a páros a leggyengébb a csapatba. Nem tettek rám nagy benyomást. A történetük viszont nagyon tetszett. Együtt egy kicsit szerethetőbbek voltak.
A kedvenc részem maradt a harmadik, Laurel és Del az örök kedvencem.
Mind a négy történet nagyon izgalmas és eseménydús volt. Csodás részletességgel írta le az írónő az esküvők menetét. A Kézfogó rendezvényszervező csapata, mindig kitett magáért. Mind a négy lánynak megvolt a maga szakterülete, amiben mesésen muzsikáltak. Mac a fényképezést választotta már gyerekkorától, Emma a virágokhoz ért méghozzá nagyszerűen, Laurel a süteményekkel tud csodát tenni és Parkar a szervezéshez ért, plusz tud bánni az emberekkel. Most, hogy párra találtak, legalább a fiúkat is be tudják fogni, egy kis ingyenmunkára. :)
Összességében örülök, hogy olvashattam ezt a sorozatot. Újraolvasós!

Orsi999>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Hát nem csodálom, hogy a sorozatból ennek van a legnagyobb százalék száma. Sokkal jobban élveztem, mint a 2. és a 3. részt, de Mac történetét nem tudta felülmúlni.
Már az elejétől kezdve kíváncsi voltam Parker történetére, hogy jobban megismerhessem őt, mivel eddig csak annyit tudtunk róla, hogy munkamániás. Ami igaz is, de emellett szenvedélyes is tud lenni. Nagyon jól tud hatni az emberekre és szinte mindenkivel megtalálja a közös nevezőt, amit nagyon irigyelek.
Mal pedig egy tipikus rosszfiú, akit nem lehet nem kedvelni, de azért ő sem tökéletes.

Navi>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Ha nem lennék férjnél, simán útra kelnék, s megkeresném Malcolm Kavanaugh-t (hogy utána távolról csodáljam, mert esélyem sem lenne egy ilyen álompasinál.)
Istenem. A 4 pasi közül ő a kedvencem. A FÉRFI. Okos, humoros, értelmes, szexi, határozott, képes bocsánatot kérni. Imádtam őket. Parkerrel tényleg kiegészítik egymást. Imádtam Mal beszólásait, annyira jók voltak. Amit a végén Lindának mondott, hangosan felnyerítettem.
Mrs. G. és Kay is nagyon jó fejek voltak, sokat mosolyogtam az ő jelenteik alatt is. Meg az egész könyv folyamán.
Igaza van Parkernek, a múltunk tesz azzá, amik a jelenben vagyunk. Akár rossz, akár jó dolgok, de ezek formálnak minket. A végén Mal is beismerte.
Tehát mind a 4 lány, vagyis nő megtalálta élete párját, boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Csoszi>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

A sorozat utolsó része hozta az előző részek színvonalát. Ezúttal a Kézfogó esküvőszervező vállalkozás megálmodója és motorja, azaz Parker története állt a középpontban. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Parker igazi munkamániás, emellett pszichológus, minden probléma megoldója. Most azonban egy kicsit szenvedélyesebb oldaláról is megismerhettem. A férfi főszereplő ezúttal is egy álompasi, a rosszfiú Mal. Ők ketten annyira különbözőek, mégis tökéletesen illettek egymáshoz. Kicsit hiányoltam, hogy az írónő csak Mac és Carter esküvőjéről írt. A többiekéről is nagyon szívesen olvastam volna.

>!
GABO, Budapest, 2011
402 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894566 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
Zsuzsanna_Makai>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

„Soha nem gondoltam volna, hogy te is úgy érzel irántam, ahogyan én érzek irántad.”
Messze ez volt a sorozat legjobb része, kicsit úgy érzem, h vissza kéne ugranom a többiekhez, elvennem egy-egy csillagot az értékeléseimből, h jobban látsszon, ez mennyivel jobb volt, mint a többi.
Ami nagyon tetszett, h Parker és Mal úgy volt a sztori főhőse, h nem volt zavaró, h nem mindig ők voltak az előtérben.
És az is nagyon tetszett, h a sírástól a nevetésig, a tragédiától az esküvőig, minden volt benne. spoiler

Suzy25>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Nagyon jó lezárása volt a sorozatnak. De Parker sem tudta felülmúlni Emma-t!
Parker egy komoly üzletasszony, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nagyon komoly mindenben az életét is beleértve. Aztán jön egy rossz fiú aki mindent felborít Malcolm :)
Az utolsó pár oldalt imádtam a legjobban ott még én is sírtam, főleg Parker ruhapróbáján.
Mind a négyen révbe értek és teljes lett az életük.
Első könyveim voltak az írónőtől és nekem tetszettek. Jöhet a többi is! :)

2 hozzászólás
Silverlight>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Tökéletes befejezése a sorozatnak. Bár a jövőbe való betekintést még szerettem volna, de így is tetszett. Két ennyire különböző pár, mégis tökéletesek egymás számára. Malcolm egy igazi rosszfiús alkat, aki kemény munkával keresi a kenyerét. Parker pedig rendezvényszervezőként és családi helyzetéből fakadóan egy egész más világ tagja. Szépen fel van építve az egész történet, s fokozatosan halad, nem csapong, nem több szálon fut, egyszerű és nagyszerű. Könnyed olvasmány, remek szórakozást nyújtott, s tökéletes gondolat elterelő. Egy kis szeletet kaphattam megint a rendezvény szervezés világából. Azért kicsit sajnálom, hogy véget ért ez a sorozat is.

>!
GABO, Budapest, 2011
402 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894566 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
Dora_Sullivan>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Hazudnék ha azt mondanám, hogy eme utolsó rész, utolsó sorai nem érintettek meg…
Tetszett s szerettem ezt a részt is.
Már az előző két kötetben is sejthető volt, hogy Parker és Mal története izgalmas fordulatokkal és pillanatokkal fognak megörvendeztetni, de teljes bizonylatot csak ebben a részben kaptam.
Tetszett Mal-ben, hogy nyers volt s őszinte is. Tetszett, hogy megmondta Parker-nek, hogy vonzódik hozzá, s hogy nem szándékozik abba hagyni a közlekedést felé – ha ő nem akarja azt -… Tetszett, hogy őszintén az elejét vette annak a kis fogadásnak, ahogyan azt is, hogy Del mástól tudja meg, hogy ők találkoztak/randiztak.
Tetszett, hogy végre Parker-ből is többet kaptunk. Jó volt megismerni őt így közelebbről.
Ahogyan arról is jó volt olvasni, hogy miként vetette le magáról a hűvös álarcot Mal mellett. :)

Bár a kezdet nem volt annyira megnyerő, a végére mégis egy jó kis kerek szerethető sorozattá nőtte ki magát ez a sorozat. Szerethető és imádni való karakterekkel, párosokkal.
Szerettem, hogy mind a lány kapott egy önálló saját történetet – s mind ez mellett, egyenrangú szerepek jutottak a részükről a többi részben is -.
Szerettem, ahogyan egymást támogatták – mint a csajok, mint a pasik -. S mint egymást.

Kellemes pillanatokat okoztak nekem ezen sorozat kötetei. Aminek én csak örülni tudok…
Nora Roberts most sem okozott nekem csalódást, ezt boldogan állíthatom. ;)

Paulina_Sándorné P>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Hajszállal, de Mal a győztes a fiúk közül. Imádtam, ahogy Parker körül forgott és megfogta őt. Tetszik a stílusa. Tetszik, hogy Parker önmaga lehet mellette, de mégis mintha megváltozott volna. Tetszett, ahogy tekintettel van a munkájára, de mégis „megköveteli” magának az együtt töltött időt, mégsem látja kárát Parker munkája. Imádom a lányokat, fantasztikus helyet hoztak létre. Kár, hogy vége!

kiruu P>!
Nora Roberts: Mindörökkön örökké

Majdnem a kedvencem lett a négy rész közül, de az első rész a sorozatnak még mindig jobb egy picivel. :)
Parkerre először azt hittem, hogy pasi, mert én ezt a nevet máshol férfinévként láttam. Nehéz volt megszokni, hogy nő nemű. :D Nagyon bírtam a természetét, mert én is irányító típus vagyok, bár a rendet gyűlölöm, ami meg is látszik a szobámon.
Malt nagyon bírtam. Igaz rossz fiús külső, motor és szexi test. Egyedül az nem tetszett benne, hogy magába zárkózik, bár én is ilyen vagyok, de tudom, hogy ez nem jó tulajdonság.
Nagyon illettek egymáshoz és sok vicces jelenetük volt.
Most, hogy befejeztem ezt a sorozatot is, elmondhatom, hogy megint nem csalódtam Robertsben. Egy őstehetség. :D Főleg, hogy csak az ő romantikus könyveit szeretem.
A négy rész közül, az első volt a kedvencem, talán azért, mert Mac fotózik és nagyon hasonlít rám. Carter pedig olyan aranyos. És hát szeret olvasni… Nem jut mindenkinek egy rossz fiú. :D


Népszerű idézetek

zuna19 >!

Az élet változik, és ez így van rendjén.

248. oldal

zuna19 >!

– Soha nem jelent jó hírt, egy hisztérikus, zokogó menyasszony.

229. oldal

zuna19 >!

– A szerelőműhelyben van egy versenyünk. Aki a legtöbb női fehérneműt találja meg egy hónap alatt, az kap egy rekesz sört.

217. oldal

2 hozzászólás
zuna19 >!

– Gyűlöllek, Delaney Brown! Jack, verd meg! – követelte Emma. – Méghozzá alaposan.
– Rendben, de előbb megehetem ezt a kiflit?

53. oldal

zuna19 >!

A megszokás biztonságot és állandóságot jelent, míg az ismeretlen sokszor bizonytalan és kockázatos.

248. oldal

zuna19 >!

– Csak könnyedén. Semmi izgalom, semmi feszültség.

209. oldal

zuna19 >!

– Egy héten hányszor sanyargatod ezt a gyönyörű testet, Széplábú?
– Hétszer.
– Nos, szerintem megéri. – A férfi megveregette Parker feszes fenekét, mire a nő meglepetten pislogott.

234. oldal

zuna19 >!

Micsoda változást tud hozni tizenkét hónap!

397. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Csak szex
Emma Chase: A királynő férjet keres
Mia Sosa: A legrosszabb esküvői tanú
Meredith Wild: Megperzselve
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre
Jeaniene Frost: Síri csendben
Taylor Jenkins Reid: Evelyn Hugo hét férje
Maya Banks: Szürke árnyékok