Megigézve ​/ Társszerzők (Donovan örökség 3.) (A Stanislaski család 5.) 52 csillagozás

Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Megigézve

Egyre ​kuszább életéből Oregon vad erdőségeinek mélyére menekül Rowan, a fiatal tanítónő. Lenyűgüzi az a magányos és titokzatos farkas, amely a kalyibája körül ólálkodik. Ugyanilyen varázslatos hatást gyakorol rá a sötéten titokzatos és lehengerlően jóképű szomszéd, Liam Donovan is. Liam távolságtartóan viselkedik, de a lánnyal összebarátkozó farkas otthonra lel a kunyhóban. Ezért fordulhat elő, hogy oly bensőséges viszonyba kerül Rowannel, mint amilyet a lány a férfinak sosem engedne meg. Liam majd eleped a lány iránti vágytól, de érzéseit családi kötelességek és egy hamarosan eldöntendő lépés miatt lepleznie kell. Amikor elhatározza, hogy elmondja az igazságot, és az ártatlan szomszédot bevezeti a maga mesés világába, a titkot megfejtő Rowan már becsapottnak érzi magát, és menekülne…

Társszerzők

Frederica Kimball egész eddigi életét várakozással töltötte. Várt arra, hogy felnőjön, várt arra, hogy sikeres dalszövegíró legyen, de talán még jobban… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantika télen-nyáron Harlequin Magyarország

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2010
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635381012 · Fordította: Oravecz Elvira, Gerhardt Krisztina

Enciklopédia 2


Kedvencelte 3

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 25

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Miért kellett ez a rész? Ha úgy gondolok a Megigézvére, hogy ez része a Donovan örökségnek meg kell mondjam, nagyon csalódott leszek. Annyira nem illet ahhoz a kerek egészhez, kilóg belőle főleg történetileg. Nem tudtam megszeretni pedig próbáltam. A karakterek valamilyen szinten kedvelhetőek voltak, de unalmasak is.
Csúnyán szólva kiábrándultam. Nem számítottam, hogy ez lesz a vége.

Egyértelműen N.R. egyik legjobb sorozata A Stanislaski család. Számomra legalábbis nagy kedvenc. Örülök, hogy végre olvashattam a következő részét. Itt viszont az borított ki, hogy az egyik karakternek megváltozott a neve. Baki-baki-baki! Főleg, hogy az egész történeten végigfutott. Nekem idegesítő volt.
De ettől elvonatkoztatva, imádtam a sztorit és Freddie és Nick nagyon imádni valóak voltak. Annyira örültem nekik. Biztos újraolvasós az egész sori. :)

Niki_Salamon>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Sajnálatos módon nem nyerte meg ez a rész a tetszésem. Szerintem nem kellett volna ennyire erőltetni ezt a harmadik részt. Nem volt szimpatikus Rowan, Liam se vitte a prímet nálam. Maga a történet is hirtelen indult. Mintha a közepétől olvastam volna.
Morgana, Sebastian és Ana életének alakulása jobban lekötött, viszont legalább itt is jelen voltak a történetben, még ha csak minimálisan is, egy családi összejövetel erejéig.

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Donovan örökség 3 – A Stanislaski család 5

Ez a könyv is nagyon jó volt, imádtam.
N. Roberts remek könyveket ír, nagyon szeretem az alkotásait, különösen a fantasy, mágikus könyveit. Rengeteget írt és még az elején vagyok a könyvei olvasásában, sok olvasatlan van még hátra.
Remek karaktereket és szép helyszíneket választ, be lehet vele járni a világot. Szeretem, hogy a sorozatai nagy részében minden részben 1-1 új pár talál egymásra, ezért önállóan is megállják a helyüket a részek és leginkább lazábban, csak a családi viszonyokban kapcsolódnak egymáshoz, nincs függő végük.
Ebben a könyvben a legjobban azt szerettem, ahogy a férfi főszereplő küzd a szerelem ellen, persze hiába még ha a könyv végéig nem hajlandó magának bevallani, hogy menthetetlenül beleszeretett hősnőnkbe.
Szóval szórakoztató, izgalmas, kalandos könyv volt, bátran ajánlhatom bárkinek.
Azt mondjuk nem értem, hogy a borítón miért szürke farkas van, mikor a könyvben fekete szerepel. :XD

gyuszi64 >!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

2020/22.

Több nehéz könyvet is olvasok, együléses pihenő kikapcsolódás volt, csak a Megigézve. (Sajnos két külföldön külön megjelent, kapcsolat nélküli regényt szerkesztettek egybe.)

Ismét jó volt a kerettörténet (a parafenomén, ill.a könyvben „boszorkány” Donovan-dinasztia tagjainak élete), de szerintem az első három rész mindegyike jobb volt. (De az biztos, hogy jobban tetszettek.)

Természetesen vannak különösen jól sikerült részek, ilyen pl. a nagycsalád találkozása (és ekkor a korábbi kötetek folytatását is megtudjuk), de többet vártam.

Gorkie P>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Egyenlőre csak a Megigézve című részt olvastam el.
A Társszerzők sorozatából még nem olvastam, így azt későbbre halasztom.

Nekem tetszett ez a rész is. Nem volt olyan izgalmas, pörgős, de Nora mindig eléri nálam, hogy ezek a történetek se legyenek unalmasak. A Donovan családot úgy szeretem, ahogy van. Külön örültem, a kis családi összejövetelnek.
Kedves történet, kedves szereplőkkel egy kis plusszal. :)

Kuri_Szilvia P>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Nemrég jöttem rá, hogy ez egy másik két sorozat zárórésze.Így egymás után olvasva már egybe volt minden. Most csak a megigézve részt olvastam el. Jobb lett volna ha külön jelenik meg, mert így nem tudom a sorozatokhoz rakni. :-(
De maga a történet nagyon tetszett most is.
Megigézve:Azért a farkas bőrébe bújva kicsit kihasználta a helyzetet Liam, de vajon melyik férni ne tette volna a helyében?

Társszerzők: egyszerű aranyos történet.

Ancsúr>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Megigézve
Sokkal hosszabb Donovan-történetet vártam az írónőtől. Ugyanakkor ebben a részben sokkal több mesés elemet lehetett találni, mint a másik két könyvben.
Ami nagyon tetszett az az volt, hogy Liam farkassá tud válni. Valamint a Donovan szülőket egyre jobban szeretem. Viszont a lány, Rowan megőrjített. Vajon miért van az, hogy az összes romantikus könyv hősnője egy naiv kislány?! Borzasztó volt.
A történet pedig olyan kurtán-furcsán ért véget. Egy fejezetet még el bírtam volna viselni, mert így olyan befejezetlen volt.

Társszerzők
Először nem sok esélyt láttam arra, hogy bármi is megtetszedhet ebben a történetben, de végül is nem volt olyan rossz. De ez voltaképpen az utolsó pár fejezetnek köszönhető, és ennek a Nick-nek, aki a mesebeli herceg merészségével védi, míg szenvedélyével megperzseli szíve hölgyét.

kiruu>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Rowan és Liam történetére nem nagyon emlékszem, de egyszeri olvasására tökéletesen megfelelt. Szeretem az alakváltós pasikat. :)

Frederica egy hős, csodálom a kitartását és az akaratát. Nick tipikusan egy idióta és vak pasi. Tetszett a történetük, vicces volt és forró. Rájöttem, hogy mennyire hiányoztak Nora könyvei.. :)

AniTiger P>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

Tipikus Nora Roberts. Varázslatos, kikapcsol, könnyed olvasmány :)
Megigézve: Igazából imádtam a Donovan-örökség összes könyvét, de ez más. Liam tényleg max. rokon :)) Ana, Morgana és Sebastian történetei kerek egésznek hatnak e nélkül is.
Társzerzők: Aranyos, ennyire egyszerű :)

Jucko84 P>!
Nora Roberts: Megigézve / Társszerzők

A makacs férfiak könyve is lehetne az alcím… Nem is tudom eldönteni, hogy Liam és Nick közül ki az önfejűbb és makacsabb.

Megigézve:
Odavagyok a farkasokért, de totálisan. Ha meg még szívdöglesztő pasivá is változnak, hát akkor meg aztán garantáltan megvett magának. Liam ugyan elég magának való fickó, akiről nehezen gondoltam, hogy meg fogom szeretni, mégis, voltak olyan pillanatai (általában farkas alakban xd), amitől szó szerint olvadoztam.

Társszerzők:
Freddie-ből aztán céltudatos leányzó lett az évek során :D Szépen eltervezte, hogy cserkészi be magának Nicket, akit néha annyira fejbe tudtam volna csapni, annyira makacsul ellenállt.

Az tetszett a legjobban, hogy mindkét családtörténetben megjelentek a korábbi történetek hősei a maguk kicsi vagy éppen jó nagy családjával.


Népszerű idézetek

AniTiger P>!

A házba cipelt dobozok zöme könyvekkel volt tele. Olyan könyvekkel, melyek nélkül nem tudott volna élni, melyeket el akart olvasni. Melyekből tanulni akart, vagy egyszerűen csak élvezni. Kicsi kora óta szeretett olvasni, a szavak segítségével felfedezni a világot.

1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: könyv
zuna19>!

– Az olvasás az egyik kedvenc időtöltésem. Imádok belemerülni egy-egy történetbe.

Ancsúr>!

– Nem könnyű elfogadni, hogy változnak az emberek, azok is, akikről azt hittük, hogy jól ismerünk. […]

286. oldal

zuna19>!

– Írj, vagy suttogj a szélbe, csak tartsuk valahogy a kapcsolatot!

Sunshine>!

– Semmit sem fedezhetsz fel kockázatvállalás nélkül!

Ancsúr>!

Amikor elhatalmasodik az emberen az érzelem, eltűnik a fegyelem. Fegyelem nélkül pedig nincs választás.

31. oldal


A sorozat következő kötete

A Stanislaski család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kresley Cole: Vámpírbosszú
Jeaniene Frost: Síri csendben
Rick Riordan: A kígyó árnyéka
Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc
Cassandra Clare – Wesley Chu: A mágia vörös tekercsei
Richelle Mead: Dermesztő ölelés
Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert