Még ​egyszer, érzéssel / Piruett 1 csillagozás

Nora Roberts: Még egyszer, érzéssel / Piruett

Még ​egyszer, érzéssel Öt évvel ezelőtt látta utoljára Raven Williams popénekesnő Brandon Carstairst, azt a férfit, aki összetörte a szívét. Ám Brandon egy napon visszatér, és olyan ajánlattal keresi meg, amelynek a lány képtelen ellenállni: írjanak együtt musicalt az utóbbi évek egyik sikerkönyvéből. Vajon elképzelhető-e a közös munka anélkül, hogy Raven újra megperzselődne? Mi lesz, ha mindkettőjüket felemészti a hirtelen fellángoló szenvedély? Piruett Lindsay szülői unszolásra kezd balettozni, s tizennyolc évesen már Amerika legjobb táncosa. Mégis kénytelen hazatérni szülővárosába, hogy gondoskodjon megözvegyült édesanyjáról. Az építész Seth is itt telepszik le, és igazi otthont akar teremteni árva unokahúgának. A kislány tehetséges táncos, aki isteníti a balettiskolát nyitó tanárnőt, s hamarosan Seth is vonzódni kezd Lindsay-hez. A lány sűrű munkarendje azonban alig hagy nekik időt ismerkedésre. A bimbózó szerelem elmérgesedő vitába torkollik, s Lindsay visszarepül New Yorkba,… (tovább)

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634071426 · Fordította: Szabó Júlia, Erdeős Zsuzsanna

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
papramona
Nora Roberts: Még egyszer, érzéssel / Piruett

Az első regénnyel végeztem. Könnyed, nyári, teraszon ülős, lazítós, pihenős történet, nem igényel túl sok gondolkodást, cselekménye elég gyér, tele van klisékkel, a mellékszereplőkről szinte semmit nem tudunk meg, Raven anyjáról sem sokat tudtunk meg, pedig fontos része lehetett volna a könyvnek hogy tudjuk mitől siklott ki az élete és ezáltal Ravenről is kiderült volna pár dolog. Brandonról meg úgy általánosságban nem tudunk semmit, csak hogy híres, gazdag, sikeres és jóképű, de hogy milyen ember valójában az végig nem derült ki. Ravenről azt tudjuk meg hogy 25 évesen még mindig gyerek érzelmi és értelmi szinten is.
Emellett tudja az ember mi lesz a vége, de ez néha nem is baj, szeretem a hepiendet, főleg ha ilyen semmilyen a történet előtte, kell valami pozitív is.
A piruettet még nem volt erőm elolvasni.


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Cassandra Clare: Üvegváros
Tiffany Reisz: Az úrnő
Richelle Mead: A halál csókja
Katie McGarry: Crash into you – Szívkarambol
Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai
Kiera Cass: The One – Az Igazi