Időtlen ​szerelem 61 csillagozás

Nora Roberts: Időtlen szerelem Nora Roberts: Időtlen szerelem

Azt mindenki tudja, hogy Declan különös fiatalember. Legújabb döntése azonban minden várakozást felülmúl, sőt még maga sem érti, mi ösztönzi arra, hogy ügyvédi karrierjét feladva, Bostonból New Orleans közelébe tegye át a székhelyét. Megvásárol a lápvidék szélén egy közel száz éve üresen álló, romos udvarházat, s nekifog, hogy rendbe hozza. Ott akar élni, bár az a hír járja, hogy szállásán több kísértettel is osztoznia kell. Hamarosan látomásai támadnak, és egyre erősebben kezdi érezni egy hajdanvolt ember érzéseit. Ellenséges erők feszülnek egymásnak, céljaik is ellentétesek: megfutamítani Declant, illetve beavatni a száz év előtti tragédiába, melynek már csak ez az udvarház a szemtanúja.

Eredeti megjelenés éve: 2001

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantika rózsái GABO

>!
GABO, Budapest, 2012
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636895402 · Fordította: Király Zsuzsa
>!
GABO, Budapest, 2008
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636892586 · Fordította: Király Zsuzsa
>!
GABO, Budapest, 2001
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639421022 · Fordította: Király Zsuzsa

Kedvencelte 7

Most olvassa 1

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Még most érek oda, hogy véleményezzem a könyvet pár mondatban.
Valamiért mindig is ódzkodtam ettől a sztoritól. Megéreztem, hogy nálam ez nem lesz befutó. Igazam is lett. Most ez nagyon nem tetszett se karakterileg, de főleg nem történetileg. Hangulatom se sok volt hozzá, ezért lehet jó pár év múlva nekifutok ismét. Nagyon-nagyon talán.
Még mindig azt tudom írni, hogy ettől nem ábrándultam ki az írónőből, mert még mindig ő az egyik nagy kedvencem, ez csak egy kis kisiklás volt.
A filmet is láttam természetesen és az se tetszett. Tehát se ez se az. :((

5 hozzászólás
Paulina_Sándorné P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Tetszett a történet, bár a végét egy kicsit összecsapottnak érzem. Valahogy túl gyorsan lett meg a megoldás, a válasz a szellemek jelenlétére és a miértekre. De ettől függetlenül csíptem nagyon Declan-t, a nagyon vagány Lena-val. Odett mama is szimpatikus. Imádtam azt a részt, mikor spoiler. Nagyon jó volt a történet, olvasata magát.

Evangelina>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Nora Robertstől mindig azt kapom amit várok. Amikor valami könnyedet akarok olvasni, de mégsem akarok unatkozni, akkor az Ő könyvei közül választok. Már a történet elején gyönyörű metaforák és hasonlatok voltak, amit egy kicsit sem érzek túlzásnak, hiába részletes leírást ad mindenről, és végig kellemes volt olvasni ezt a könyvét is. Kedves karakterek(Odette nagyi a kedvencem), szerelem, egyszerűség kevés misztikummal. Imádtam, tipikus „téli” olvasmány :)

schalby P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Érdekes felépítésű történet. Láttam a filmet és olvastam a könyvet is viszom ott mind a kettő közepesnél kicsit jobbra sikerült. Szeretem az írónőt de ez a könyve kicsit gyenge lett, ettől függetlenül olvasható haladós.

wiccagirl>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Második romantikus könyvem. Picit szellemes,romantikus,régi események…szóval jó. Jó időtöltés volt a vonaton,ha mentem melóba,vagy hazafelé

anesz P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Újraolvastam ezt a könyvet, bár abszolút nem emlékeztem belőle semmire. Nagyon jó, bár nem a kedvenc Nora Robertsem. Hangulatos lehet New Orleans a leírtak alapján. A szereplők szokás szerint jól kidolgozottak.

Hajnalka_Ferencsák>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Hát kövezzen meg bárki, hogy Nora Roberts továbbra is az egyik kedvenc íróm, és az Időtlen szerelem az egyik kedvenc könyvem tőle!
Olvastam már szintén korábban, mint oly sok más könyvét, viszont felnőtt fejjel eltökéltem, hogy szépen sorra veszek minden kötetet, újra.
Emlékeztem rá, hogy az Időtlen szerelem úgy maradt meg benne az emlékeimben, hogy tökéletes letehetetlen. Emlékeztem rá, hogy Declan az igazi álompasi, aki okos, sikeres, mégsem nagyképű a gazdag családi háttér ellenére sem, dolgos, célratörő, nem riad vissza a kétkezi munkától. És persze a ház!!! Minden olyan könyv, ahol régi, nagy múltú, emlékekkel (és kísértetekkel!) teli ház szerepel, azonnal sikersztori nálam.
Felnőtt fejjel Léna karaktere mondjuk bosszantott, értem a megsebzett szív dolgot, és a bezárulást, de szerencsétlen Declan előtt le a kalappal, hogy a sokszoros sértés és visszautasítás, lepattintás ellenére is kitartott mellette.

tothalexandra>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Ez a könyv számomra mindig újraolvasós, és itt bizony a film is többször nézős. Ritkán mondok ilyet, de itt a film sokkal jobban sikerült, mint a könyv.

Kriana>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Nem ez a kedvenc Nora Roberts könyvem, de nem volt rossz.
Az esetek nagy részében élveztem olvasni, mert gördülékeny volt, fordulatos és szórakoztató. Tetszett, hogy nem egy újabb szokványos romantikus könyv volt, hanem egy kicsit meg lett csavarva ezzel a szellemes-reinkarnációs szállal. Bár a végére egy kicsit belezavarodtam. És volt egy olyan érzésem, hogy az írónő is, mert az utolsó pár oldal egy cseppet kuszára sikerült.

A szereplőket szinte kivétel nélkül megszerettem. Declan és Lena párosa nagyon el lett találva, és oda voltam New Orleans-ért is. Egyszer látnom kell a saját szememmel! :)

Szóval összességében tetszett, de nem érzem a vágyat, hogy egyhamar újra olvassam. Talán egyszer, ha minden másból kifogyok.

sophiaa>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Nekem nagyon tetszett:) Tetszett benne hogy voltak benne kísértetek csak az volt a furcsa hogy Declan volt Abigail és Lena pedig Lucien nekem ez fura volt:S és a végénél bele kavarodtam abba hogy Declan miért is „sértődött” meg Lenára:S de alapjába véve egy egészen jó kis történet volt :)


Népszerű idézetek

Dorczy>!

Lehet, hogy összetöri a szívemet, de még mindig jobb, ha szomorú az ember, mintha nem érez semmit.

fszilvi>!

Megitta a kihűlt kávé maradékát. Igazán nem bánta, hogy bitang jó, erotikus fantáziálással kezdte a napot, de azt már igen, hogy rossz kávéval.

Constance>!

– Mi a fene történt?
– Elájultál.
A férfi nagyra nyitotta a szemét, a lány arcára összepontosított. Megalázottság, és némi hányinger küzdött benne.
– Már bocsáss meg, de férfiak nem szoktak elájulni. Néha kiszalad alóluk a lábuk, vagy elveszítik az eszméletüket. de nem ájulnak el.

Constance>!

– Nagyon szépen viselkedik, fiam. Az édesanyja helyesen nevelte.
– Megtenné, hogy leírja ezt, és hitelesíti az aláírásával? Elküldeném az anyámnak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa
Marilyn Miller: Hozzád tartozva
M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok
L. M. Montgomery: Anne válaszúton
A. O. Esther: Megbocsátás
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Leiner Laura: Valahol