Időtlen ​szerelem 73 csillagozás

Nora Roberts: Időtlen szerelem Nora Roberts: Időtlen szerelem

Azt mindenki tudja, hogy Declan különös fiatalember. Legújabb döntése azonban minden várakozást felülmúl, sőt még maga sem érti, mi ösztönzi arra, hogy ügyvédi karrierjét feladva, Bostonból New Orleans közelébe tegye át a székhelyét. Megvásárol a lápvidék szélén egy közel száz éve üresen álló, romos udvarházat, s nekifog, hogy rendbe hozza. Ott akar élni, bár az a hír járja, hogy szállásán több kísértettel is osztoznia kell. Hamarosan látomásai támadnak, és egyre erősebben kezdi érezni egy hajdanvolt ember érzéseit. Ellenséges erők feszülnek egymásnak, céljaik is ellentétesek: megfutamítani Declant, illetve beavatni a száz év előtti tragédiába, melynek már csak ez az udvarház a szemtanúja.

Eredeti megjelenés éve: 2001

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantika rózsái GABO

>!
GABO, Budapest, 2012
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636895402 · Fordította: Király Zsuzsa
>!
GABO, Budapest, 2008
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636892586 · Fordította: Király Zsuzsa
>!
GABO, Budapest, 2001
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9639421022 · Fordította: Király Zsuzsa

Kedvencelte 7

Most olvassa 2

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 8

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ani249>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Nem ez lett a kedvenc Nora Roberts köyvem. Valahogy túl gyorsan derültek ki a dolgok. Azért sikerült egy kis meglepetést belevinni a szellemek kilétével.

Paulina_Sándorné P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Tetszett a történet, bár a végét egy kicsit összecsapottnak érzem. Valahogy túl gyorsan lett meg a megoldás, a válasz a szellemek jelenlétére és a miértekre. De ettől függetlenül csíptem nagyon Declan-t, a nagyon vagány Lena-val. Odett mama is szimpatikus. Imádtam azt a részt, mikor spoiler. Nagyon jó volt a történet, olvasata magát.

zia P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

A legnagyobb problémám az volt ezzel a könyvvel, hogy egyik főszereplőt se tudtam kedvelni. Declan még csak hagyján, de Lena egyenesen irritált. Így nehéz szeretnem a könyvet.

Evangelina>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Nora Robertstől mindig azt kapom amit várok. Amikor valami könnyedet akarok olvasni, de mégsem akarok unatkozni, akkor az Ő könyvei közül választok. Már a történet elején gyönyörű metaforák és hasonlatok voltak, amit egy kicsit sem érzek túlzásnak, hiába részletes leírást ad mindenről, és végig kellemes volt olvasni ezt a könyvét is. Kedves karakterek(Odette nagyi a kedvencem), szerelem, egyszerűség kevés misztikummal. Imádtam, tipikus „téli” olvasmány :)

Kuri_Szilvia P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Érdekes volt, és ahogy egyre tovább jutottam a könyvben, déjà vu érzésem lett: mintha ismerném a történetet. Utánanéztem, és hát persze: láttam a filmet.
Nagyon sok hasonló( szellemmel fűszerezett) történetet olvastam már az írónőtől, de ez nem tetszett annyira mint például a Boonsboro Inn trilógia. Igazából nem tudom mi volt az oka. Szerettem a karaktereket, jó volt a a háttér, az alaptörténet, de a végét összecsapottnak éreztem, kicsit kuszának.
Jó ötlet volt a reinkarnáció, bár a csavar a végén ( ki kicsoda) meglepett. .

schalby P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Érdekes felépítésű történet. Láttam a filmet és olvastam a könyvet is viszom ott mind a kettő közepesnél kicsit jobbra sikerült. Szeretem az írónőt de ez a könyve kicsit gyenge lett, ettől függetlenül olvasható haladós.

Agnesa_Porteleki >!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Imádtam minden sorát..izgalmas és letehetetlen volt…és végül minden titok kiderült..Nora Roberts hozta a formáját,neki minden illik..romantika keverve egy kis misztikummal…szuper történet volt..

anesz P>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Újraolvastam ezt a könyvet, bár abszolút nem emlékeztem belőle semmire. Nagyon jó, bár nem a kedvenc Nora Robertsem. Hangulatos lehet New Orleans a leírtak alapján. A szereplők szokás szerint jól kidolgozottak.

tothalexandra>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Ez a könyv számomra mindig újraolvasós, és itt bizony a film is többször nézős. Ritkán mondok ilyet, de itt a film sokkal jobban sikerült, mint a könyv.

sophiaa>!
Nora Roberts: Időtlen szerelem

Nekem nagyon tetszett:) Tetszett benne hogy voltak benne kísértetek csak az volt a furcsa hogy Declan volt Abigail és Lena pedig Lucien nekem ez fura volt:S és a végénél bele kavarodtam abba hogy Declan miért is „sértődött” meg Lenára:S de alapjába véve egy egészen jó kis történet volt :)


Népszerű idézetek

Dorczy>!

Lehet, hogy összetöri a szívemet, de még mindig jobb, ha szomorú az ember, mintha nem érez semmit.

fszilvi>!

Megitta a kihűlt kávé maradékát. Igazán nem bánta, hogy bitang jó, erotikus fantáziálással kezdte a napot, de azt már igen, hogy rossz kávéval.

Constance>!

– Mi a fene történt?
– Elájultál.
A férfi nagyra nyitotta a szemét, a lány arcára összepontosított. Megalázottság, és némi hányinger küzdött benne.
– Már bocsáss meg, de férfiak nem szoktak elájulni. Néha kiszalad alóluk a lábuk, vagy elveszítik az eszméletüket. de nem ájulnak el.

Constance>!

– Nagyon szépen viselkedik, fiam. Az édesanyja helyesen nevelte.
– Megtenné, hogy leírja ezt, és hitelesíti az aláírásával? Elküldeném az anyámnak.

Agnesa_Porteleki>!

Magas mérce nélkül hajlamosak vagyunk kevesebbel is beérni, mint ami boldoggá és hatékonnyá tenne minket, és ezzel becsapjuk azokat, akik fontosak nekünk.

Agnesa_Porteleki>!

Ha nem használjuk, amit a jóisten adott nekünk, bármiféle tehetség legyen is az, csak elvesztegetjük az ajándékát.

Agnesa_Porteleki>!

A pénz valóban nem probléma. Úgysem lehet boldogságot venni rajta.

Agnesa_Porteleki>!

Semmit sem ér a gyönyörűség, édesem, hacsak nincs meg benned az akaraterő, hogy annak rendje és módja szerint értékeld.

Agnesa_Porteleki>!

Csak akkor van értelme, hogy végül az út szélén találja magát, ha előtte élvezte magát az utat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Síri csendben
Darynda Jones: Második sírhant
Wendy Webb: A tó lányai
Colleen Hoover: Layla
Amanda Stevens: A próféta
Karen White: Régiségbolt a Royal Streeten
Patricia Briggs: Megszólít a hold
Mo Xiang Tong Xiu: A démoni kultiváció nagymestere 2.
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
W. Bruce Cameron: Egy kutya ígérete