Azt mindenki tudja, hogy Declan különös fiatalember. Legújabb döntése azonban minden várakozást felülmúl, sőt még maga sem érti, mi ösztönzi arra, hogy ügyvédi karrierjét feladva, Bostonból New Orleans közelébe tegye át a székhelyét. Megvásárol a lápvidék szélén egy közel száz éve üresen álló, romos udvarházat, s nekifog, hogy rendbe hozza. Ott akar élni, bár az a hír járja, hogy szállásán több kísértettel is osztoznia kell. Hamarosan látomásai támadnak, és egyre erősebben kezdi érezni egy hajdanvolt ember érzéseit. Ellenséges erők feszülnek egymásnak, céljaik is ellentétesek: megfutamítani Declant, illetve beavatni a száz év előtti tragédiába, melynek már csak ez az udvarház a szemtanúja.
Időtlen szerelem 73 csillagozás

Eredeti megjelenés éve: 2001
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantika rózsái GABO

Tetszett a történet, bár a végét egy kicsit összecsapottnak érzem. Valahogy túl gyorsan lett meg a megoldás, a válasz a szellemek jelenlétére és a miértekre. De ettől függetlenül csíptem nagyon Declan-t, a nagyon vagány Lena-val. Odett mama is szimpatikus. Imádtam azt a részt, mikor spoiler. Nagyon jó volt a történet, olvasata magát.

Nora Robertstől mindig azt kapom amit várok. Amikor valami könnyedet akarok olvasni, de mégsem akarok unatkozni, akkor az Ő könyvei közül választok. Már a történet elején gyönyörű metaforák és hasonlatok voltak, amit egy kicsit sem érzek túlzásnak, hiába részletes leírást ad mindenről, és végig kellemes volt olvasni ezt a könyvét is. Kedves karakterek(Odette nagyi a kedvencem), szerelem, egyszerűség kevés misztikummal. Imádtam, tipikus „téli” olvasmány :)

Érdekes volt, és ahogy egyre tovább jutottam a könyvben, déjà vu érzésem lett: mintha ismerném a történetet. Utánanéztem, és hát persze: láttam a filmet.
Nagyon sok hasonló( szellemmel fűszerezett) történetet olvastam már az írónőtől, de ez nem tetszett annyira mint például a Boonsboro Inn trilógia. Igazából nem tudom mi volt az oka. Szerettem a karaktereket, jó volt a a háttér, az alaptörténet, de a végét összecsapottnak éreztem, kicsit kuszának.
Jó ötlet volt a reinkarnáció, bár a csavar a végén ( ki kicsoda) meglepett. .

Imádtam minden sorát..izgalmas és letehetetlen volt…és végül minden titok kiderült..Nora Roberts hozta a formáját,neki minden illik..romantika keverve egy kis misztikummal…szuper történet volt..

Ez a könyv számomra mindig újraolvasós, és itt bizony a film is többször nézős. Ritkán mondok ilyet, de itt a film sokkal jobban sikerült, mint a könyv.

Magas mérce nélkül hajlamosak vagyunk kevesebbel is beérni, mint ami boldoggá és hatékonnyá tenne minket, és ezzel becsapjuk azokat, akik fontosak nekünk.

Ha nem használjuk, amit a jóisten adott nekünk, bármiféle tehetség legyen is az, csak elvesztegetjük az ajándékát.

Semmit sem ér a gyönyörűség, édesem, hacsak nincs meg benned az akaraterő, hogy annak rendje és módja szerint értékeld.

Csak akkor van értelme, hogy végül az út szélén találja magát, ha előtte élvezte magát az utat.