A ​sors viharában – Daniel / Ian (A MacGregor család 5-5,5) 33 csillagozás

Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

Ian
Még ​a függetlenségi háború kitörése előtti Amerikában egy sebesült hazafi, Ian MacGregor lel menedékre az ifjan megözvegyült Allanna Flynn és családja házában. Bár az asszony odaadó gondozása hamarosan szenvedélyes szerelemmé fejlődik, Allana mégis kikosarazza a férfit, mert az a fejébe veszi: ő is fegyvert ragad a zsarnokoskodó angolok ellen. A visszautasított Ian virginiai nagynénje, Serena házába költözik, aki elhatározza, hogy közbelépve kibékíti a szerelmeseket. Virginiába hívja Allannát, ahol bebizonyítja, hogy Ian jelleme most is épp oly makulátlan, mint amilyen akkor volt, amikor a lány beleszeretett…

Daniel
Az orvostanhallgató Anna a bostoni első bálozók estélyén találkozik Daniel MacGregorral, aki csak nemrég érkezett Skóciából, de már egész vagyont szerzett sikeres üzleti vállalkozásaival. Noha a lány kissé önzőnek és túlzottan is rámenősnek tartja Danielt, a férfi arról győzködi: rajta kívül nincs más, aki boldoggá tehetné. Mivel Anna nem akarja… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2010
496 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635380961 · Fordította: Zinner Judit, Kálló András

Kedvencelte 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 6

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19 P>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

Abszolút nem értem magamat. Miért halogattam eddig elolvasni ezt a könyvet? Nagyon örülök, hogy végre idáig eljutottam.
Számomra mind a két történet nagyon falható volt.
Jó hangulatú/ humorú és család centrikus sztori, amit már megszokhattam az írónőtől. Kipipálhatom végre ezt a sorozatot is. Ami persze, hogy kedvenc lett. Újraolvasás betervezve.

Paulina_Sándorné P>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

Ian története annyira nem fogott meg, bár örültem neki, hogy Serenával és Bryan-nel újra találkozhattam. Viszont a nagy MacGregor, azaz Daniel történetét nagyon imádtam. Sokat mosolyogtam rajta. Szomorú apropó miatt „mesélte” el a történetüket Annával, de tetszett, hogy a gyerekek mind ott voltak. Elnevettem magam, mikor spoiler Kalandos történetük volt nekik is.

schalby P>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

Mind két történet hozta a szintet amit elvártam tőle. Daniel és Anna története érdekelt a legjobban.

Emília5>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

A sorozatból sok részt olvastam már, így a szereplők közül majdnem mindenkit ismerősklént üdvözölhettem. Ian története kicsit egyszerűbb volt, de élvezhető, szórakoztató, terjedelme miatt is kisebb lélegzetű. Daniel és Anna életéről nagyon jó volt olvasni, így kerekebb lett mindaz amit eddig tudtam róluk. Nora Roberts ebben a könyvében is hozta a szokásos stílusát, amit én szeretek, és az izgalmas, kedves, fordulatos sztorit.

kiruu P>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

Bevallom, hogy Ian történetét kihagytam, de Danielét természetesen elolvastam :)
Nekem ugyanúgy tetszett szerelmes fiatalként, mint vén kerítőként. Sokat nevettem rajta, főleg amikor Anna mindig ellent mondott neki.
Anna csodálatos akár nagymamaként, akár fiatal feleségként. Őt is nagyon szeretem és örülök, hogy orvos lett.
Nagyon vicces volt, szórakoztató, romantikus, néha szomorú. Örülök, hogy az ő történetük is olvasható.

Jassal>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

Ian története Intecity jellegű volt. Jött, ment, gyors volt, de felejthető.
Daniel történetét jó volt elolvasni. Először nagyon furcsa volt az apát, nagyapát elképzelni fiatalon, szerelmesen. Nem okozott csalódást a történet, de öregemberként jobban szeretem őt, mint törtető fiatalnak.

Eli>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

Kár, hogy Ianról kevesebbet tudtunk meg, legalábbis egyelőre…A Danielt bemutató rész pedig kicsit túlcsöpögősre sikerült. Bár elgondolkoztató a cselekményszál, mely azt próbálja lefesteni, mennyire tudjuk elfogadni párunkat olyannak, amilyen? Amilyen valójában. Ha valakit szeretünk, döntést kell hoznunk. Arról, hogy azt is szeretni fogjuk vele együtt, amit ő szeret. Ez egy nagyon jó tanulság.

Ariadne>!
Nora Roberts: A sors viharában – Daniel / Ian

MacGregorék szokás szerint jól elszórakoztattak. :) Daniel történetét volt a legjobb olvasni, hiszen róla már olvastam a Tökéletes szomszédban is, és nagyon megszerettem az „öreget”. (Igen, tudom hogy az egy későbbi kötet, de én előbb olvastam)


Hasonló könyvek címkék alapján

Lucinda Riley: Árnyéknővér
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Margit Sandemo: Halálos bűn
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem
Leila Meacham: Somerset
Diana Gabaldon: Az utazó 1-2.
Fábián Janka: Emma fiai
Iny Lorentz: A bűn lányai
Sarah Lark: A fehér felhő földjén
Julie Garwood: Két rózsa