A ​második kezdet (Boonsboro Inn trilógia 1.) 121 csillagozás

Nora Roberts: A második kezdet

A három fivér, Beckett, Ryder és Owen Montgomery felújít egy patinás szállodát a szülővárosukban, Boonsboróban. A Boonsboro Inn régi épülete már két évszázada áll a főtéren, és itt az ideje, hogy ismét a régi fényében ragyogjon. Egyesek szerint az épületben egy kísértet lakik, de úgy tűnik, neki sincs kifogása az átalakítások ellen. Beckett a családi vállalkozás építésze. Szinte csak a munkájának él, de mindig szakít időt arra, hogy beugorjon egy kávéra a könyvesboltba, amelyet régi középiskolai szerelme, Clare Brewster vezet. Milyen kár, hogy a középiskolában Clare más fiúval járt, és a városból elköltözve Clint Brewster felesége lett! De talán most eljön a második kezdet – nemcsak a régi fogadó történetében, hanem az ő kapcsolatukban is

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
GABO, Budapest, 2013
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636896416 · Fordította: Gondáné Kaul Éva

Enciklopédia 2


Kedvencelte 7

Most olvassa 3

Várólistára tette 53

Kívánságlistára tette 39

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
zuna19
Nora Roberts: A második kezdet

Jó kezdése volt ez a trilógiának.
Meg is adom neki a max csillagot.
Nagyon tetszett a történet és a karakterek is.
A könyvtárban többször nézegettem ezeket a könyveket, és mindig csak halogattam. Múlt héten csak megfogtam és kikölcsönöztem, még a fülszöveget is csak itthon olvastam el. És már akkor tudtam, hogy tetszeni fog nekem.
Kellemes csalódás volt az biztos.
Tényleg jó volt olvasni.
Ment is a kívánságlistára.

2 hozzászólás
>!
Illatos_Hópehely P
Nora Roberts: A második kezdet

Szeretem Nora Roberts könyveit, könnyed, humoros történetek.
Ebben is volt kutya, gyerek, jófej barátok, minden szempontból tökéletes férfiak, egy kis dráma, egy kis szellemjárás.
Szinte ott éreztem magam a fogadóban, annyira részletesen van leírva a felújítás.
A gyerekek nagyon cukik voltak és szimpatikus volt, hogy Beckett betartotta a Harrynek tett ígéretét.
Vajon kiderül, hogy ki Lizzy?
Majd meglátjuk.
Nem tervezetem folytatni, de kíváncsi vagyok a másik párosra is.

1 hozzászólás
>!
Valeria729 P
Nora Roberts: A második kezdet

Ideális választás egy esős napon bekuckózni ezzel a könyvvel. Nora Roberts sosem árul zsákbamacskát, pontosan tudja az ember, hogy mire számíthat. Ráadásul van itt minden, gyerekek, kutyák, szerethető szereplők. A legjobban a felújításos leírások, illetve a három kisfiú részei tetszettek. spoiler

>!
Navi P
Nora Roberts: A második kezdet

Egy jó kis könnyedebb NR könyv, szerethető karakterekkel, egy gonosszal, hogy legyen miért izgulni. Kutyákkal, gyerekekkel, kísértettel (ami alapszükséglet NR ezen a vidéken játszódó könyveinek). Jó volt olvasni Clare és Beckett kapcsolatáról, a srácok nagyon édesek, Harry felelősségteljes férfi :) Lizzy üde színfoltja volt a könyvnek, jó szereplő. A gonosz megkapta méltó büntetését, a végén a hajkefe szuper volt :)

>!
AniTiger MP
Nora Roberts: A második kezdet

Annyira izgalmas, aranyos, bűbájos, kedves és picit rémisztő történet volt ez! Zabáltam a könyvesboltot, a készülő fogadót és a Montgomery fiúkat! Fantasztikusak voltak az anyukák a fiaikkal, ahogyan kortól függetlenül szeretik őket, foglalkoznak velük. Nagyon irigylem a csajok barátságát, de azt is, hogy milyen jó melóik vannak! Könyvesbolt, híres könyves szerelmespárokról elnevezett szobák, szellemjárás, sok-sok kutyus. Nagyon szerettem ezt a sztorit, mert szép a mondanivalója, kikapcsolt, ugyanakkor aggódtam is a kiderülő, egyre inkább elboruló ügy miatt…

Tagolás: Bejött. Bírom, ha egy-egy páros történetét „letudják” a sorozat vagy trilógia 1-1 regényében. Ezesetben csak azt sajnálom, hogy Ryder könyve az utolsó.

Kedvenc? Tudom, hogy nem ő a kötet főszereplője, de RYDER MONTGOMERY! Hajlamos vagyok belezúgni az ilyen cinikus, gunyoros, morcos dögökbe.

http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/03/nora-robert…

8 hozzászólás
>!
Crona
Nora Roberts: A második kezdet

Már nagyon régóta meg akartam szerezni ezt a könyvet. Nagyon imádom, annyira szép a borítója és nagyon izgalmas a történet is. Ez a sorozat az egyik kedvencem Nora Roberts-től. :)

>!
brigitta244
Nora Roberts: A második kezdet

Már régóta szemezek ezzel a trilógiával. A borító nagyon tetszik és ezt még nem olvastam Nora Robertstől. Érdekes kezdet volt az biztos. Nem mondom, hogy az írónő legjobb regénye, de olvastatta magát. Nagyon megszerettem Clare fiait. Olyan aranyosak voltak. Beckettet ismerhettük meg a legjobban a három testvér közül akikről a trilógia szólni fog. Végül is az ő várva várt szerelme teljesült be, szó szerint éveket várt a lányra. Clare barátnői is szimpik voltak főle Hope. Erről a névről Nora Holdfogyatkozás regénye jutott mindig eszembe ahogy olvastam.

>!
kiruu P
Nora Roberts: A második kezdet

Anyukám mindig azt mondta, hogy egy nőnek kötelező romantikus könyveket olvasni.
Ez után döntöttem úgy, hogy ráveszem magam a romantikus könyv olvasásra, bármennyire is távol esik tőlem. Nora Roberts a kivétel.
Rajongok a könyveiért. Nem tudom, hogy azzal teszi, hogy csodálatos helyekre varázsol, szerethető szereplőket alkot, érdekességekkel fűszerezi a könyveit, nem csak romantikát tartalmaz egy könyve, hanem szellemeket, kerteket, állatokat, növényeket, rendőrségi dolgokat… és még sorolhatnám. Néha krimi, néha fantasy. Teljesen mindegy. Roberts újabb csodálatos könyvvel rukkolt elő.
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy a könyv első oldalán kíváncsi lettem egy épületre. Pedig ez történt. Nagyon szívesen elmennék nyaralni, arra a helyre! Álom Fogadó. Végig követhettük hogyan épül újjá egy „romhalmaz”, de nem lehetett unni. Nem is olyan egyszerű, mint ahogy elképzeltük… Csodálatos ötletek voltak a szobák külön nevei, tartozékai és stílusai. imádom
A Montgomery család a legjobb! :D Én nem is tudom, hogy tudtam eddig Beckett nélkül élni. :D 3 testvér, 3 különböző személyiség, de mindegyik imádni való. Beck volt a kedvencem, mert ő az a laza stílusú, aranyos, de menő srác. :) imádom
Clare hihetetlenül aranyos. :) A fiaival együtt. Harry jól tette, hogy egy kicsit megfenyegette Becket, nyolc éves fejjel. :) Liam nagyon cuki. Murphy *-* Elolvadtam. Ennyi.
Montgomery tesók anyja nagyon nagy arc. :D Ez a határozottság.
Sam! Húzz a gazdag anyucidba vissza. És csókold meg a seggem. Illetve menj gyogyi intézetbe. Köszi, puszi. rühellem
Nem is kell részleteznem.. Minden megvolt benne. A kutyákért és a gyerekekért külön óriási pont Robertsnek, mert ez a kettő a gyengéim! :))

>!
Csakegylány
Nora Roberts: A második kezdet

Nagyon nagyon nagyon szeretem Nora Robertst és a regényeit. Igaz, hogy kiszámítható, hogy mi lesz a vége, mégsem baj. Sokszor szeretem, ha kiszámíthatatlan egy könyv, de néha kell, hogy kikapcsolódás gyanánt ne pörögjön az agyunk. És az írónő ehhez csodás könyveket ad segítségül. Nem kell semmi mást tennünk, minthogy hátradőlünk, és hagyjuk, hogy lapról lapra elénk tárja a történteket. Imádom továbbá azokat a történeteit, melyek sorozatok, mégsem függnek egymástól túlságosan. Imádom a Montgomery fivéreket, Clare-t, azt, amilyen anya és a fiait. És imádom a borítót is, nagyon harmonikus és gyönyörű.

>!
katalinko
Nora Roberts: A második kezdet

Miért nem olvastam eddig ezt a könyvet? : ) Nagyon tetszett! Jó kezdése volt a trilógiának, kellően felkeltette a kíváncsiságom a következő részek iránt. A szálló építését is jó volt követni. Clare és a fiai párbeszédeit nagyon szerettem. Ja és persze Beckettet is, hihetetlen milyen türelmes volt végig ❤ Aranyos romantikus történet, pont erre volt szükségem most. Biztosan olvasni fogom a folytatásokat is.


Népszerű idézetek

>!
kiruu P

A farmerja zsebében hagyott mobiltelefon hat óra ötvenkor megszólalt.
– A pokolba!
Kimászott az ágyból, és a padlón négykézláb állva előkotorta a telefont. Amikor nem hallott semmit, észrevette, hogy a tárcáját tartja a füléhez.
– A csudába.
Ledobta a tárcát, és felkapta a telefont.
– Mi az ördögöt akarsz?
– Neked is jó reggelt – válaszolta Owen. – Most léptem ki a Sheetzből, kávéval és fánkkal a kezemben. A reggeli műszakban van egy új lány. Nagyon szexi.
– Megöllek egy kalapáccsal.

1 hozzászólás
>!
kiruu P

– Várj! Mindjárt kijövök.
De a nő már az ajtóhoz ért, ahol megtorpant, és tátott szájjal állva rájuk szegezte a mutatóujját.
– Lezavartatok egy gyors déli menetet! A szemetekből csak úgy süt a szex meg a bűntudat. Ennél több irigységet nem tudok elviselni. Fel kell bérelnem egy férfit. Neked mennyit fizetnek?
– Vicces.
(…)
– Már éppen menni készültünk.
– A jelek szerint mindketten elmentetek már.

2 hozzászólás
>!
zuna19

– Lemaradtam valamiről?
– Nézzük csak. Valaki ellopott egy kerti törpét Carol Tecker háza elől.
– A betyárját! Ide is elért a bűnözési hullám.
– Carol tízdolláros jutalmat ajánlott fel érte.
– Majd nyitva tartom a szemem.

24. oldal

>!
krisztin1

(…) A férfi kiengedte Clare-t, majd bezárta az ajtót, és elővette a telefonját, a föléjük magasodó terasz védelmében.
– Szia, Ryder. A gyerekek jól vannak?
– Igen, minden rendben. A két idősebbet eladtuk egy vándorcirkusznak, a tökmagot pedig elcseréltük egy karton sörre. Jó üzlet volt.

>!
Ninácska P

Jó időkben virult, nehéz időkben kitartott.

3. oldal

>!
Ninácska P

– Ha legközelebb arra vállalkozom, hogy egy barátomnak megtervezek és segítek megépíteni egy fedett teraszt, verjetek félholtra.

6. oldal

>!
kiruu P

– Remek. Nincs szükséged valamire?
– Nem tudnád becsomagolva idehozni az egyik Montgomery fiút?
(…)
– Mindegy, melyiket?
– Bízom az ízlésedben.


A sorozat következő kötete

Boonsboro Inn trilógia sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeffrey Archer: Majd az idő eldönti
Lucinda Riley: Árnyéknővér
Tomcsik Nóra: Az elveszett ifjúság
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
M. G. Brown: Lángoló Rózsaszirmok
Margit Sandemo: Halálos bűn
Johanna Lindsey: Tengernyi szerelem
Leila Meacham: Rózsák
Diana Gabaldon: Az utazó 1–2.
Pearl S. Buck: Az édes anyaföld