A ​boldogság édes íze (Menyasszonyok 3.) 96 csillagozás

Nora Roberts: A boldogság édes íze

Nora ​Roberts regénye ismét a négy connecticuti barátnő világába vezet minket. A korábbi történetekben már megismerkedhettünk Parkerrel, Emmával, Laurellel és Mackel, a Kézfogó rendezvényszervező iroda alapítóival, akik gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok egymástól.
Laurel McBane mindig számíthatott barátai támogatására. Ennek köszönhette, hogy a híres New York-i cukrászképző intézetben tanulhatott tovább, pedig a szülei nem tudták volna kifizetni a drága tandíjat. Most Laurel azzal hálálja meg a segítséget, hogy különleges tortákat és cukrászati remekműveket alkot a Kézfogó ügyfeleinek, így növelve a tökéletes esküvők pompáját. A négy nô igazi álomesküvőket szervez a pároknak, de Laurel csak elméletben hisz a szerelemben és a sírig tartó boldogságban. Nem vágyik csillogásra és varázslatra, inkább egy megbízható, erős férfi szeretetét értékelné. Laurel gyerekkora óta titokban szerelmes Parker bátyjába, Delaney Brownba, de a férfi a húgaként kezeli, és gondosan ügyel arra,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
GABO, Budapest, 2013
408 oldal · ISBN: 9789636897529
>!
GABO, Budapest, 2011
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894511 · Fordította: Gondáné Kaul Éva

Enciklopédia 5


Kedvencelte 10

Most olvassa 2

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

Orsi999>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Már nagyon kíváncsi voltam Laurel történetére, főleg hogy már sejtettem, hogy kit szánt neki az írónő.
Laurel és Del semleges maradt számomra. Nem voltak különösen nagyobb összeveszések, ami után napokig nem beszélnek, hanem szépen lassan haladtak és próbálták megismerni a másikat. Örültem volna, ha sokkal több Del szemszög lett volna.
Lehet volna egy kicsit izgalmasabb, mert néhol már kezdtem elunni magam.

Csoszi>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Hú, ez a rész is nagyon tetszett. Laurelt nem igazán csíptem az előző részekben, mert magának való volt, sokszor meg olyan szúrós, mint egy sündisznó. Most viszont sikerült megkedvelnem, bár voltak húzásai, amikkel nem voltam kibékülve. Del egy igazi gondoskodó, nagylelkű pasi. Örültem, hogy külön könyvet kapott. A tengerparti vakációt megérdemelte az egész csapat, bár a lányok nem tudtak kibújni a bőrükből spoiler

>!
GABO, Budapest, 2011
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894511 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
Zsuzsanna_Makai>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Egyértelműen a sorozat eddigi legjobban sikerült része. Tökéletes tengerparti könyv nyaraláshoz. Mindenki megérdemelhetne egy Delaney Brownt!

Suzy25>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Még mindig Emma és Jack a kedvencem. Ez sem volt rossz de nekem Laurel nyavajgása néha sok volt. Oké meg lehet érteni, hogy miért, de akkor is. A vége nagyon tetszett tengerpart romantika minden ami kell egy ilyen alkalomhoz. Del azért az, az igazi macsó pasi

3 hozzászólás
Navi>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Ez sajnos csak ennyi. Harmatgyenge. Semmi tűz, semmi szenvedély, max az ágyban. Laurel önfejű, makacs, néhol hisztis, Del meg sótlan. Egyszer nem mondja szerelemmel, hogy szereti Laurelt. Jó vele az ágyban, főz rám, gondoskodik rólam, akkor jó lesz feleségnek. Még amikor megkéri a kezét, akkor sem érezni a szerelmet. Ők nem :(

Crona>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Imádom ezt a könyvet, annyira jó. Laurel olyan szép tortákat csinál. Jó lenne ha én is tudnék ilyen szép tortákat csinálni. Nagyon tetszik a borítója és maga a történet is nagyon jó. :)

Dora_Sullivan>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

A második rész után, ez a kötet még jobb, kiegyensúlyozottabb lett.
Azt hittem, hogy Del és Laurel titkolózni fognak, de kellemes csalódás volt, hogy nem így volt – még ha ettől izgalmasabb is lett volna –, de az most nem hiányzott.
Tetszett, hogy együtt közös elhatározással vállalták fel a kapcsolatukat, s emeltek kapcsolatuk szintjén.
Igaz egy-két zavaró tényező még is becsúszott, de kellett bele. Kellett, hogy ne laposodjon el e történet.
Igaz Mac anyját még mindig megtudnám fojtani… tényleg egy áskálódó szemét dög… aki tudja, hogy kinek hová szúrjon… és bár Laurel elnyomta magában ezt, mégis örültem neki, hogy Del nem hagyta, hogy a lány eltaszítja őt magától, s hogy ez a „helyzet” közéjük álljon… .
Aranyosak voltak együtt és cukik. A barátnők megint kitettek magukért.
És ahogyan Del és Laurel között is erősen izzott a levegő, úgy látszódott s érződött, hogy Parker és Mal között is – akiknek a történetére is most már igazán kíváncsi vagyok. :)))

Silverlight>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Ez a sorozat nagyon jól sikerült. Egyszerű és nagyszerű ahogyan egy esküvőszervező cég köré szervezi a szereplőket. Ezáltal összefogja őket. Érdekes ahogyan füzi a szálakat. Nagyon tetszik az egész, a helyszín, a cselekmény, a szereplők. Mondjuk persze nem igazán szeretem, ha főszereplők úgy jönnek össze, hogy már ismerik egymást, de itt sem zavart a dolog. Ez annak is köszönhető, hogy maga a fantasztikus történet elfeledtette velem, hogy a szereplők nem most látják egymást először. Szépen megformált, stílusos. Alig várom a negyedik lány történetét.

>!
GABO, Budapest, 2011
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636894511 · Fordította: Gondáné Kaul Éva
Paulina_Sándorné P>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Imádom! Nem tudok mást írni. Nagyon-nagyon tetszett, amikor Laurel letámadta Del-t. Tetszett a kapcsolatuk alakulása. Imádom a lányokat és most már a fiúkat is! Mal-t már most szeretem! Mac anyját meg tudom fojtani egy kanál vízben. Tetszik, hogy nem veszítettem el az előző részek szereplőit, hanem továbbra is itt vannak, és azért látom, hogyan alakul tovább az ő életük is, igaz mellékszálként. A cipőrablásnál sokat nevettem. :-)

Eva_Pussova>!
Nora Roberts: A boldogság édes íze

Amikor elkezdtem gyűjteni Nora Roberts könyveit, és megláttam ennek a sorozatnak a nevét, kicsit elszörnyedtem, hogy ez miről fog szólni. A tartalmak elolvasása után megnyugodtam , hogy nem a menyasszonyok a főszereplők, hanem négy nő, aki menyegző szervezéssel foglalkozik. Az elolvasásuk után kellemesen meglepődtem, hogy milyen jó sorozat, milyen jó könyvek. Jó a hangulatuk. A családról, a barátokról, a szerelemről, az összetartásról szólnak.
Hogy melyik rész a legjobb? Nem döntöm el, nem dönthetem el. Úgy jó, ahogy van. Minden ember más, minden páros más.
Ezt a bevezetőt A boldogság virágai értékeléséhez írtam, de mind a 4 részhez illik.
A harmadik részben Laurel és Delaney a főszereplő. Ez a párost épp úgy szerettem, mint Macet és Cartert vagy Emmat és Jacket.
Biztos, hogy kicsit fura, ha megváltozik egy kapcsolat. Barátokból pár lettek. Megértem Laurel aggályát, mérgelődését, amikor a kapcsolatukra gondol. Mert az emberek gonoszak. Del egy gazdag családból származik, hát persze, hogy azt feltételezik sokan, hogy a pénzére hajt. Szerencsére Del nem az típus, aki kérkedik a pénzével. Mindig másra is gondol. Nem tesz különbséget. Lindát megverném.


Népszerű idézetek

zuna19>!

Mindegy, hogy kerültem ide, az a lényeg, hogy ott vagyok, ahol lenni akarok.

184. oldal

5 hozzászólás
zuna19>!

Ha egy férfi egyedül van a sötétben, akkor arra gondol, amire akar.

44. oldal

zuna19>!

– Nem mondták, hogy mikor jönnek vissza?
– Vásárolni mentek, ember! Ez lehet egy óra, de akár több nap is.
– Igaz.

391. oldal

zuna19>!

Ha az ember nem akar a nőkre gondolni, akkor üljön le a barátaival sörözni.

102. oldal

3 hozzászólás
zuna19>!

– Szükségem van egy tortára.
– Mindenkinek szüksége van tortára Del.
– Ez igaz, és akár a céged szlogenje is lehetne.

49. oldal

zuna19>!

Az ég szerelmére, ez a ház olyan, mint egy nevelőintézet!

123. oldal

zuna19>!

– A vőfély udvarolni kezdett nekem, és Carter ezt viccesnek találta.
– Ez jelzi, hogy mennyire magabiztos férfi.
– Biztosan. De a helyzet az, hogy Carter előtt szinte egyetlen rendezvényen sem udvaroltak nekem. Ez nem igazság! Miért most történik meg, amikor már foglalt vagyok?
– Pontosan ezért vetett rád szemet a vőfély. – Laurel sóhajtva lerúgta magáról a cipőt. – A férfiaknak van egy beépített radarjuk, és a foglalt nőt mindig vonzóbbnak találják.
– Aljas kutyák!
– Hát persze.
– Hallottam ám! – szólalt meg Emma az ajtóban. – Nagyon cinikus és igazságtalan megjegyzésnek tartom. A vőfély azért kezdett udvarolni neked, mert gyönyörű vagy, és amióta Carter felbukkant az életedben, sugárzik rólad a boldogság, és sokkal barátságosabban viselkedsz. Nem csoda, hogy a férfiak vonzóbbnak találnak.

82. oldal

zuna19>!

– Fogadjunk, hogy te akarsz lenni a törzsfőnök.

133. oldal

zuna19>!

Mind a négyen szerették a hivatásukat. Emmának a dekoráció, Macnek a fényképészet, Parkernek pedig a szervezés volt a szenvedélye. Neki meg a torták, a sütemények és a csokoládék, gondolta Laurel.

15. oldal

zuna19>!

– Tehát zöld salátát készítek egy finom, balzsamecet öntettel[…].
A nő kivette a hűtőből a salátát, a koktélparadicsomot és a répát. Ezeket mind meg kell mosni, szárítani és be kell hűteni, mielőtt nekilát a saláta elkészítésének.

316. - 317. oldal


A sorozat következő kötete

Menyasszonyok sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Csak szex
Emma Chase: A királynő férjet keres
Mia Sosa: A legrosszabb esküvői tanú
Meredith Wild: Megperzselve
Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre
Jeaniene Frost: Síri csendben
Taylor Jenkins Reid: Evelyn Hugo hét férje
Maya Banks: Szürke árnyékok