Single ​Dad (Milford College 3.) 1 csillagozás

Noelle Adams: Single Dad

The last thing I want is to partner on a library exhibit with Max, a hot new art professor at my college, but it's part of my job as librarian so I don't have a choice. My attraction to him is intense and immediate, but I'm taking a break from dating so I can focus on myself. I don't need a distraction like Max.

He's a single father, and that's the only thing he can focus on now. He's never going to take a relationship with me seriously, no matter how much I want him to.

Single Dad is the third book in the Milford College series, novellas about the faculty and staff of a small liberal arts college.

>!
174 oldal · ISBN: 9781085969888

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Max Wentworth


Kiemelt értékelések

>!
sarahangel P
Noelle Adams: Single Dad

A sorozat még mindig a Milford főiskolán játszódik. Katrina is itt dolgozik, a munkaköre részben a könyvtárhoz köti. Kedd esténként, mikor végez, mindig azelőtt az osztályterem előtt halad el, ahol Max, az új művészeti oktató tanít. Ilyenkor mindig elkapják egymás tekintetét, a félig nyitott ajtón keresztül.

Hamarosan szemtől szemben is találkoznak, mivel egy kiállítás van készülőben, amin együtt kell dolgozniuk.

Max egy egyedülálló apuka, és a lánya számára a legfontosabb, mindig elsőbbséget fog élvezni. Katrina is egyedülálló, és azt már elhatározta egy ideje, hogy egy darabig távol tartja magát a randizástól, a korábbi rossz tapasztalatok miatt. Eddig ugyanis – mint erre rádöbben – mindig a pasik igényeit tartotta szem előtt, azt csinálta, amit ők akartak. Emiatt úgymond elfelejtett a saját vágyaira koncentrálni. Ezért most ez az elsődleges cél, hogy elérjen mindent, amit szeretne az életben – egy házat, egy kutyát, és még egy diplomát letenni angolból. Ha már önmagában rendben lesz, csak utána szeretne a férfiakra koncentrálni.

Egyikük sincs tehát jelenleg olyan helyzetben, hogy alkalmas legyen egy komolyabb kapcsolatra. A köztük lévő vonzalom azonban egyértelmű, így aztán „kötöttségek nélküli” kapcsolatba kezdenek. Ami nagyon jól alakul egészen addig, amíg Katrina rá nem döbben, hogy többet szeretne… És bár egy idő után Max spoiler, a lány közben arra is rájön, hogy már megint abba a szituációba jutott, hogy egy férfi miatt elfelejt a saját vágyaira koncentrálni. Egyrészt ezért, másrészt mert spoiler úgy dönt, hogy irányításba veszi az életét, és spoiler, bármilyen fájdalmas is.
***
Összességében aranyos történet, amitől nem kell komolyabb fordulatokat várni, az egyszerűségében rejlenek az érzelmek. De kicsit zavaró volt, hogy eddig mindegyik részben „kötelezettség nélküli kapcsolatból” indult az alaphelyzet, és mindegyik hősnő simán belement egy ilyen helyzetbe. Jó, persze mindegyik jól sült el, és az egyezség ellenére a kezdetektől fogva itt is több volt annál, mint amit megbeszéltek.

A könyvben szerepet kap Max lánya is, szerencsére semmilyen konfliktust nem okozott, sőt spoiler.

Ami tetszett még, a levonható tanulságok, pl. hogy senki kedvéért ne adjuk fel az álmainkat (azért ez a rész nagyon emlékeztetett egyik kedvenc könyvemre, az Easy-re :)), és amire Max rávilágított, hogy Katrina találhat magának olyan férfit, aki mellett a vágyait is meg tudja valósítani.

A borítón lévő pasi jó választás volt, nagyon max-es. :)

A következő rész pedig barátságból kialakuló románcról fog szólni, na ez érdekesnek tűnik, egyébként ez is az írónő egyik kedvenc témája. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
sarahangel P

(…) But better to be happy on your own than to be with someone who doesn’t think you’re just as important as he is.

Kapcsolódó szócikkek: Max Wentworth

A sorozat következő kötete

Milford College sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Diamond Fire
Tiffany Reisz: The Confessions
Colleen Hoover: Finding Cinderella
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Sarah J. Maas: The Assassin's Blade
Jamie McGuire: A Beautiful Wedding
The Magical Christmas Cat
Colleen Hoover: Maybe Not
T. M. Frazier: Dark Needs