Szekszárd ​és Villány-Siklós borgasztronómiája 0 csillagozás

Niszkács Miklós – Mészáros Attila: Szekszárd és Villány-Siklós borgasztronómiája

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

>!
Paginarum, Budapest, 2002
186 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639392111

Hasonló könyvek címkék alapján

Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked
Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly
Herczeg Ágnes: Borok a konyhában
Sztanev Bertalan – Kendéné Toma Mária: Borkedvelők kézikönyve
L. Kelemen Gábor: Borutak
Diófási Lajos: A minőségi borszőlőtermesztés tudományos alapjai
Sztanev Bertalan: Mielőtt a dugót kihúzná
Cey-Bert Róbert Gyula: A magyar bor szellemisége
L. Kelemen Gábor: BorÁSZok
Csigó Zita: A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek