Mindenki ​hazudik 35 csillagozás

Niki Tailor: Mindenki hazudik

Minden azon az éjszakán kezdődött. Vagy talán még annál is régebben.

Sarah Davis élete irigylésre méltó: jóképű férj, egy csodálatos kislány és egy gyönyörű ház. Ám ez az idillinek tűnő élet hamarosan darabjaira hullik.

Egy esős, nyári estén Sarah a barátaival ünnepli a harmincadik születésnapját. Másnap reggel a baráti társaság egyik tagját holtan találják egy sikátorban.
Vajon mi történhetett azon az éjszakán?
Sarah, aki gyógyszer-és alkoholproblémákkal küzd, alig emlékszik valamire az estéből. A félelem és a bűntudat szép lassan felemészti.

Mit tennél, ha rádöbbennél, hogy a férjed mégsem olyan tökéletes, mint hitted, és hogy a barátaidat is félreismerted?
És mihez kezdenél akkor, ha rádöbbennél, hogy már saját magadban sem bízhatsz?

Mindenkinek vannak titkai. Vannak titkok, amelyek ártalmatlanok, míg mások halálosak.

>!
NewLine, Bakháza, 2020
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156182135
>!
NewLine, Bakháza, 2020
408 oldal · ISBN: 9786156182159

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 39

Kívánságlistára tette 44


Kiemelt értékelések

szentesi_katalin>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Egy újabb ismeretlen magyar írónő. Nem volt rossz, számomra kicsit „lájtos”, de kellemes meglepi volt a könyv. Adott egy baráti társaság, ahol akad titok bőven. Valóban mindenki hazudik. Kellően meg volt csavarva a történet, végig fenntartja az érdeklődést. Meglepő is volt a vége, a gyilkos kiléte felől is és az indok miatt is.

Mimi_Taylor I>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Rájöttem, hogy az utóbbi időben egyre jobban vonzódom a thrillerekhez.
Ez a sztori minden várakozásomat felülmúlta! ❤Megtornáztatta az agyam rendesen, ugyanis ahogy haladtam az olvasással fejezetről fejezere más volt a gyanusítottam, és amikor úgy gondoltam, hogy most már mindent tudok, az írónő csavart a sztorin még egy hatalmasat, hogy leesett az állam és vissza kellett olvasnom, nem hagytam-e ki valamit! :D
A cím nagyon találó lett, tökéletesen illik a történethez!
A borítót egyszerűen imádom, és hálás vagyok az írónőnek egyrészt azért, mert megírta ezt az izgalmas, letehetetlen sztorit, másrésrészt a dedikációért!
Jó tanács: Olyankor kezdd el olvasni ezt a könyvet amikor sok a szabadidőd! Főzés közben semmiképp, mert úgy jársz, mint én! :)

Zsanett>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Nagyon jó volt tetszett! Már régóta a polcomon várt ez a könyv gondoltam most már elolvasom, de milyen jól tettem. Bevallom őszintén amikor neki kezdtem az olvasásnak nem nagy reményeket fűztem hozzá. Letehetetlen könyv. A cím nagyon tükrözi a történetet nagyon találó, mert tényleg mindenki hazudik a történet során. Nem győztem kapkodni a fejem az első oldaltól kezdve az utolsó oldalig mindig történt valami. Amikor már azt hittem, hogy most már tudom ki a bűnös akkor az írónő csavart egyet a történeten és mindjárt más lett a gyanúsítottam. De akiről a végén kiderült na arra egyáltalán nem gondoltam volna. Egy nagyon jól felépített történetet olvashattam.Nem is gondolná az olvasó, hogy egy első könyves írónő írta ezt a történetet.

kicsimoly>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Örülök, hogy újabb magyar írnő tollából született krimit fogtam a kezembe. Remek bemutatkozó regény.
Annak ellenére, hogy az esetek többségében viszonylag hamar rájövök, ki és miért mozgatja a szálakat, ebben a könyvben oldalanként változott a tippem, ami miatt mindenképp plusz pont jár.
Itt tényleg mindenki hazudik, ezzel el is árultam, hogy szinte lehetetlen előre látni a végkifejletet.
A történetet váltott szemszögből és váltott idősíkokon követhetjük nyomon, ami nekem személy szerint nagy kedvencem, de valamiért néhol fölöslegesnek éreztem a váltást.
A karakterek közül senki nem lett kedvencem, de tetszett, hogy annyira különbözőek, mégis megértik és segítik egymást. Oh, vagy mégsem??
Olvassátok és kiderül!

Szilágyi_Kiszler_Adrienn I>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Már a sztori elején éreztem, hogy az írónő alaposan meg fogja csavarni a szálakat, és nem is tévedtem. Olvasás közben nem egyszer gondoltam, hogy: basszus, itt tényleg mindenki hazudik, ennél találóbb címe nem is lehetne a regénynek. A magam részéről a végére már mindenkire gyanakodtam, hiszen az összes szereplőnek akadt bőven rejtegetni valója. Bár, a karakterek nem lopták magukat a szívembe, maga a cselekmény rendkívül izgalmas volt, és a befejezés… Uram.Atyám. Letaglózó volt!

Krisz_tina>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Egy kihívás részeként esett erre a könyvre a választásom. Csavaros történet, én abszolút nem számoltam azzal a személlyel, aki végül az elkövető volt. A sok szereplő, a váltott szemszög folyamatosan fenntartotta a figyelmemet.

Buschné_Gaál_Katalin>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Szenzációs volt. Nagyon jól felépített, izgalmas történet. Mindenhova vittem magammal, mert ha csak 5 percem volt is olvasnom kellett, annyira fenntartotta az érdeklődésemet. Mindenkire gondoltam, csak az igazi tettesre nem. És a vége? Még mindig ráz a hideg tőle. Ajánlom mindenkinek, annak is, aki nem kimondottan krimi/thriller kedvelő…én sem vagyok az egyébként.

1 hozzászólás
MKDóri>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Szuper!! Egyszerűen hozzáragadt a kezemhez. Végig fenntartja a figyelmet, annyira izgalmas és folyton kiderül valami új titok, még akkor is, amikor már azt hiszed, mindent tudsz.
Még több ilyet kérek!

Eveline_>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Ha jól tudom ez az első könyve az írónőnek, emiatt kicsit féltem tőle, hogy milyen lesz. Nem volt rossz, de nekem 1 a sok közül. A történet jól van felépítve, jó a befejezése is, de sajnos semmilyen kiugró dolgot nem tudok kiemelni belőle.


Népszerű idézetek

szentesi_katalin>!

Többé már nem hiszek semmiben és senkiben. Nem hiszek többet a barátságban, a szerelemben, a hűségben, és az önzetlen segítségben. Nem hiszek a tündérmesékben, sem pedig a sírig tartó szerelemben.

231. oldal

szentesi_katalin>!

-Az emberek sokszor nem a valós oldalukat mutatják. Hazug, álszent világban élünk – […]

339. oldal

szentesi_katalin>!

Úgy tartják, hogy az idő minden sebet begyógyít. Viszont vannak olyan sebek, amelyek az idő elteltével csak még mélyebbek lesznek, és bármilyen gyorsan szaladnak is az évek, a fájdalom nem szűnik meg egyetlen percre sem.

200. oldal

szentesi_katalin>!

– Félek – suttogom.
– A félelem az egyik legtermészetesebb dolog a világon. Minden ember fél valamitől. Meg kell tanulnod a jelenben létezni és megtalálni az élet apró örömeit, nem élhetsz állandóan a múltad árnyékában.

100. oldal

Szilágyi_Kiszler_Adrienn I>!

A lelkiismeret-furdalás egy bűnbánó ember legnagyobb ellensége, szakadatlanul mardossa a lelket, átjárja az egész testet, akár a méreg, és napról napra pusztítja el.


Hasonló könyvek címkék alapján

Helena Silence: Ezüsthíd
Dot Hutchison: Pillangók kertje
Ludányi Bettina: Kettőnk titka
M. J. Arlidge: Üsd, vágd
Alice Feeney: Időnként hazudok
Sabine Durrant: Így emlékezz rám
Paula Hawkins: Lassan izzó tűz
Paula Hawkins: A lány a vonaton
Sienna Cole: Elmejáték
Chris Carter: Kivégzés