Mindenki ​hazudik 22 csillagozás

Niki Tailor: Mindenki hazudik

Minden azon az éjszakán kezdődött. Vagy talán még annál is régebben.

Sarah Davis élete irigylésre méltó: jóképű férj, egy csodálatos kislány és egy gyönyörű ház. Ám ez az idillinek tűnő élet hamarosan darabjaira hullik.

Egy esős, nyári estén Sarah a barátaival ünnepli a harmincadik születésnapját. Másnap reggel a baráti társaság egyik tagját holtan találják egy sikátorban.
Vajon mi történhetett azon az éjszakán?
Sarah, aki gyógyszer-és alkoholproblémákkal küzd, alig emlékszik valamire az estéből. A félelem és a bűntudat szép lassan felemészti.

Mit tennél, ha rádöbbennél, hogy a férjed mégsem olyan tökéletes, mint hitted, és hogy a barátaidat is félreismerted?
És mihez kezdenél akkor, ha rádöbbennél, hogy már saját magadban sem bízhatsz?

Mindenkinek vannak titkai. Vannak titkok, amelyek ártalmatlanok, míg mások halálosak.

>!
NewLine, Bakháza, 2020
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156182135

Kedvencelte 5

Várólistára tette 33

Kívánságlistára tette 38

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mimi_Taylor I>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Rájöttem, hogy az utóbbi időben egyre jobban vonzódom a thrillerekhez.
Ez a sztori minden várakozásomat felülmúlta! ❤Megtornáztatta az agyam rendesen, ugyanis ahogy haladtam az olvasással fejezetről fejezere más volt a gyanusítottam, és amikor úgy gondoltam, hogy most már mindent tudok, az írónő csavart a sztorin még egy hatalmasat, hogy leesett az állam és vissza kellett olvasnom, nem hagytam-e ki valamit! :D
A cím nagyon találó lett, tökéletesen illik a történethez!
A borítót egyszerűen imádom, és hálás vagyok az írónőnek egyrészt azért, mert megírta ezt az izgalmas, letehetetlen sztorit, másrésrészt a dedikációért!
Jó tanács: Olyankor kezdd el olvasni ezt a könyvet amikor sok a szabadidőd! Főzés közben semmiképp, mert úgy jársz, mint én! :)

Zsanett>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Nagyon jó volt tetszett! Már régóta a polcomon várt ez a könyv gondoltam most már elolvasom, de milyen jól tettem. Bevallom őszintén amikor neki kezdtem az olvasásnak nem nagy reményeket fűztem hozzá. Letehetetlen könyv. A cím nagyon tükrözi a történetet nagyon találó, mert tényleg mindenki hazudik a történet során. Nem győztem kapkodni a fejem az első oldaltól kezdve az utolsó oldalig mindig történt valami. Amikor már azt hittem, hogy most már tudom ki a bűnös akkor az írónő csavart egyet a történeten és mindjárt más lett a gyanúsítottam. De akiről a végén kiderült na arra egyáltalán nem gondoltam volna. Egy nagyon jól felépített történetet olvashattam.Nem is gondolná az olvasó, hogy egy első könyves írónő írta ezt a történetet.

Niki_Tailor>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

„Úgy tartják, hogy az idő minden sebet begyógyít. Viszont vannak olyan sebek, amelyek az idő elteltével csak még mélyebbek lesznek, és bármilyen gyorsan szaladnak is az évek, a fájdalom nem szűnik meg egyetlen percre sem.”

Szilágyi_Kiszler_Adrienn I>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Már a sztori elején éreztem, hogy az írónő alaposan meg fogja csavarni a szálakat, és nem is tévedtem. Olvasás közben nem egyszer gondoltam, hogy: basszus, itt tényleg mindenki hazudik, ennél találóbb címe nem is lehetne a regénynek. A magam részéről a végére már mindenkire gyanakodtam, hiszen az összes szereplőnek akadt bőven rejtegetni valója. Bár, a karakterek nem lopták magukat a szívembe, maga a cselekmény rendkívül izgalmas volt, és a befejezés… Uram.Atyám. Letaglózó volt!

MKDóri>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Szuper!! Egyszerűen hozzáragadt a kezemhez. Végig fenntartja a figyelmet, annyira izgalmas és folyton kiderül valami új titok, még akkor is, amikor már azt hiszed, mindent tudsz.
Még több ilyet kérek!

Bakó_Zoltán>!
Niki Tailor: Mindenki hazudik

Félbehagyva (inkább törölve) kb a negyedénél…
Csapnivaló fogalmazás. Mivel nem jegyzeteltem, ezért a legutolsót mondom – nem szöveghűen:

– Elfelejtetted, ugye?!
– Mit?
– A város egyik extravagáns éttermében foglaltam asztalt.

Na, így senki sem társalog!
Gondoltam, rákeresek a fordítóra, de azzal szembesültem, hogy magyar az írónő :D Vagyis saját kútfőből ilyen kisiskolás a fogalmazás.

Soha semmit tőle!


Népszerű idézetek

Szilágyi_Kiszler_Adrienn I>!

A lelkiismeret-furdalás egy bűnbánó ember legnagyobb ellensége, szakadatlanul mardossa a lelket, átjárja az egész testet, akár a méreg, és napról napra pusztítja el.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dot Hutchison: Pillangók kertje
Paula Hawkins: A lány a vonaton
Paula Hawkins: A víz mélyén
Darcey Bell: Egy kis szívesség
Jane Corry: Vértestvérek
Robin O'Wrightly: Kettős kereszt
Helena Silence: Ezüsthíd
M. J. Arlidge: Ecc, pecc
Ittzés Laura: Nyolc perc
Sienna Cole: Lefelé a folyón