Heart ​and Soul (Lost and Found 5.) 2 csillagozás

Nicole Williams: Heart and Soul

Love ​is what makes us. It’s also what breaks us.

If this is true, Rowen just became the proverbial wrecking ball to Jesse’s life.

Upon discovering Rowen is pregnant after taking every precaution to ensure otherwise due to a life-threatening heart condition, Jesse is forced to face too many harsh realities and they send him into a desperate, dark place. To consider the possibility that he might lose his wife and unborn child is too much for Jesse to bear.

The situation is out of his control, so he gloms on to the few things he can control. Like noting Rowen’s every move, or dialing the doctor whenever her face goes a shade pale, or even acknowledging the fact he’d be willing to make a deal with the devil in exchange for his wife’s and child’s lives. There’s nothing he wouldn’t do or give or sacrifice to keep them from harm.

But what happens when the devil takes that deal Jesse struck, and the tables turn? A life for a life. A soul for a soul. A heart… (tovább)

>!
CreateSpace, Washington, 2015
230 oldal · ISBN: 9781514622896

Kiemelt értékelések

>!
pveronika
Nicole Williams: Heart and Soul

Újabb Jesse és Rowen történet, újabb öt csillag tőlem. :) Nagyon tetszett! Aranyos és izgalmas volt és ezzel a kötettel Nicole Williamsnek is sikerült kárpótolnia a pici lelkemet, az előző kötetnél elszenvedett traumáért.. :) Ezúttal nem értem a GR átlagot, mert nekem talán ez a rész tetszett a legjobban. Végig izgultam a szereplőkért, imádtam a könyv humorát, voltak benne fordulatok és tetszett az a mérhetetlen törődés és szerelem, ami áradt az oldalakról. De talán az tetszett a legjobban, hogy ennek ellenére soha nem ment át nálam a nyálas kategóriába, mert egy-egy jól irányzott humoros beszólás vagy egy-egy badass lépés, valahogy mindig ellensúlyozni tudta ezt. Persze volt itt is cukormáz a végén, de őszintén? Szinte akartam, hogy legyen, és ettől csak még aranyosabb lett a könyv. :)

>!
vankozsofi
Nicole Williams: Heart and Soul

“To be strong, you have to know your weaknesses, confront them, and ultimately accept them. A person isn’t strong because they lack weakness but because they don’t let it guide them.”

Egész idő alatt a körmömet rágtam !!! Teljesen meg tudtam érteni Jesse félelmeit és végig izgultam velük az egész könyvet.
Imádom mindkét főszereplőt- bekerültek a kedvenceim közé, Rowen a szókimondóságával és talpraesettségével Jesse pedig a kitartásával és a jószívűségével vett le a lábamról.
Úgy gondolom nagyszerű lezárása volt a sorozatnak és nagyon örülök hogy adtam anno az első könyvnek egy esélyt :)

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
Colleen Hoover: Losing Hope
Katja Millay: The Sea of Tranquility
Julie Johnson: Like Gravity
L. B. Simmons: The Resurrection of Aubrey Miller
Colleen Hoover: Too Late
Lesley Jones: The Story of Us
Andrea Randall: In the Stillness
John Green: The Fault in Our Stars
Jenny Downham: Before I Die