Crush (Crash 3.) 11 csillagozás

Nicole Williams: Crush Nicole Williams: Crush

A football fantasy. A giant diamond. The modern-day Romeo and Juliet are taking their relationship to the next level. . . .

Jude and Lucy are happily engaged, but that doesn't mean life's a bed of roses.

Once again, the hottest couple around is torn apart, this time by football training and a summer job. Now it's Jude with the trust issues.

Will Lucy's life-changing news bring them back together or end their relationship for good? Can love triumph forever?

Tagok ajánlása: 16 éves kortól

>!
HarperCollins, USA, 2013
400 oldal · ISBN: 9780062267177
>!
Simon & Schuster, New York, 2013
406 oldal · ASIN: B00ADN07OI

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Nicole Williams: Crush

Lucy és Jude különleges helyet kapott a szívemben, pedig amikor el kezdtem olvasni ezt a sorozatot nem voltam odáig Jude Ryderért és Lucyval kapcsolatban is vegyesek voltak az érzéseim. Abban viszont most sem vagyok biztos, hogy szükség lett volna erre a harmadik részre. A Clash úgy ért véget, hogy az sejteti a közös jövőt, reményt ad az olvasónak. Rendesen le volt zárva.
A történetben a tőlük megszokott módon voltak apró félreértések, parázs viták, drámák, frusztrációk és cuki kibékülések. Ez a rész világított rá a legjobban, hogy Jude és Lucy nem tökéletesek. Küzdenek, veszekednek, és bár adódnak nézeteltérések, de ez mind nem számít. Ez teszi őket olyan emberivé, hétköznapivá. A lényeg, hogy szeretik egymást. Ők hajlandók megbocsátani egymásnak és elismerik, amikor hibáznak. Tipikus esete, amikor „a szerelem mindent legyőz” történeteknek. Valójában tudjuk jól, hogy ez nincs így. Végre olyan jó volt olvasni, hogy érettebben gondolkodnak, ahogy próbálják fenntartani a szenvedélyt egymás iránt. A legfőbb kérdés az volt, hogyan tudnak majd időt szakítani egymásra, hogyan kezeljék a kapcsolatukat, miközben el szeretnék érni a saját céljaikat, karrierjüket. Jude-ot beválogatták az NFL ligába, Lucy pedig tánctanárnő. Csak közben „helyzet” adódik…. Szerencsére elég hosszú utat tettek meg egymásért. Az írónő jól kezelte az időváltozást jelen és múlt között. Tetszett, hogy spoiler hanem kivárta a megfelelő alkalmat.
Az epilógus volt még az, amit nagyon imádtam. Megmutatta, hogy Jude és Lucy kapcsolata még mindig erős, és bepillanthatunk, hogy spoiler Méltó, de nyugodtan elhanyagolható befejezése a trilógiának.

7 hozzászólás
Cyby>!
Nicole Williams: Crush

Méltó befejezése a sorozatnak. Sajnálom, hogy véget ért, de örülök, hogy „részese” lehettem. :)

vankozsofi>!
Nicole Williams: Crush

Teljesen levett a lábamról ez a trilógia, bár az első részt több mint egy évvel ezelőtt olvastam nagyon megörültem amikor rábukkantam a folytatásra.
A trilógiák befejező részeinek mindig kicsit nehéz a dolguk hogy megüssek azt a mércét amit az előző két rész de ebben az esetben bátran mondhatom hogy nem maradt alul semmiben sem.
Imádtam olvasni hogyan fejlődik Lucy és Jared- párként és külön-külön egyaránt. Mindketten szenvedélyesek és borzasztóan hirtelenharaguak, könnyen vesztik el a fejüket- de nagyon sokat dolgoznak rajta hogy ez megváltozzon.
Jared álma teljesül- bekerül az NFL-be de ez azzal jár hogy az ország másik végére, Californiába kell költöznie, hátrahagyva Lucyt aki viszont New Yorkban tanul és dolgozik spoiler- és itt kezd el a dolog bonyolult lenni.
Végigkisérhetjuk hogyan küzdenek a távolsággal, a magánnyal, a szomorúsággal és a fel-felbukkanó komplikációkkal spoiler.
Lucy és Jude szerelme varázslatos, nemegyszer csalt mosolyt az arcomra vagy épp konnyet a szemembe.
Az utolsó csavar viszont bár aranyosan alakult nem hiszem hogy szükséges lett volna spoiler. El tudtam volna másképp is képzelni a befejezést, spoiler De végülis nem bántam, ez már csak egy ilyen tündérmese :)

girlwho>!
Nicole Williams: Crush

Egy igazán 5 csillagos befejezése Jude és Lucy történetének. Korábban olvastam már az első kettő könyvet, amik szintén nagyon tetszettek. Számomra nem az a best könyv feeling, de tényleg imádtam. Kis könnyed sztori így a mindennapokhoz. A három könyv közül nem ezt mondanám a legerősebbnek, nyilván az első kötetben más is a hangvétel és egyebek. Ez egy aranyos befejezés, amit mindenképpen ajánlok mindenkinek.:D


Népszerű idézetek

Naiva P>!

I'm sick of hearing people tell us how not right we are for each other. Just because you don't see it doesn't mean we're not true.

Naiva P>!

Up, down. Round and around. Rinse and repeat. That was our pattern. That was our world.

Naiva P>!

If you're looking to make someone happy, maybe you should think about what they'd want, not what you want them to want.


Hasonló könyvek címkék alapján

Miranda Kenneally: Catching Jordan
Jen Klein: Shuffle, Repeat
Whitney G.: Sincerely, Carter
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Simone Elkeles: Rules of Attraction
Jennifer Niven: All the Bright Places
Kelly Oram: A is for Abstinence
Estelle Maskame: Just Don't Mention It
Morgan Matson: Since You've Been Gone
Rachael Lippincott – Mikki Daughtry – Tobias Iaconis: Five Feet Apart