Értékelések 34

zuna19 >!
Nicole Jordan: Beteljesült vágyak

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Annyira jó ez a sorozat. Kedvenc lesz, már érzem.
A történet egy kurtizán bálon indul, ahova Roslyn azért ment el, hogy tanuljon. Szerelmi házasságot szeretne (meg is van a kiszemeltje már), amihez a jó kis szerelmi tanácsokra/fortélyokra van szüksége. Ott persze találkozik is rögtön ki mással, mint a görény herceggel. Na, jó ezt csak én mondom, mert olyan csúnyán viselkedett az első részben. De azért tudtam, hogy őt is megkedvelem a végére (mint kiderült tényleg csak a végére). Drew nagyon ellene van, hogy Marcus elvegye Arabellát. Hát pedig ők aztán tényleg tökéletes pár. Ezt az ellenszenvét gyakran hangoztatta is. De visszatérek kicsit a bálra. Szóval Drew, azért volt ott, hogy új szeretőt keressen és kit szúrt ki a tömegből? Hát igen az ő kis pásztorlánykáját, Roslynt. Hiába tagadják ők is elsőre egymásba szerettek.
Legközelebb az esküvőn találkoznak, ahol már pattognak is a szikrák közöttük. Drew felajánlja, hogy a tanító mestere lesz és szerelmi tanácsokat fog neki adni. Elég hamar meg is bánja, mert visszafelé sült el a nagy terve.
A töredékét írom csak le most. Közben annyira sok jó mozzanat van még a könyvben. A mellékszereplőkről sem lehet elfelejtkezni. Nyújthatnám a szót, de annyira szeretném, ha többen belevetnék magukat ebbe a sorozatba.

HENGYE>!
Nicole Jordan: Beteljesült vágyak

Méltó a könyv a sorozat címére, mármint, Szerelmi csatározások. Erotikus, romantikus, lebilincselő. Szokatlan, hogy a csábítás tanulása közben talál egymásra a két főszereplő. Számomra onnan vált letehetetlenné, amikor felbontották az eljegyzést, mi közben már csak ők nem tudták, hogy szerelmesek egymásba.