Craving ​Constellations (The Aces 1.) 5 csillagozás

Nicole Jacquelyn: Craving Constellations

How could someone make decision after decision attempting to get away from their past and somehow end up right back where they started?
When Brenna decided to leave the only life she’d ever known, she swore she’d never go back. Now, five years later, she’s running from her clean-cut husband straight back to the motorcycle club that raised her… and the man she left behind.
She left with a secret, and the truth will soon break her carefully constructed life wide open.

Warning: This book contains graphic sex and language, domestic abuse, and the loss of a child. It is meant for mature audiences.

>!
CreateSpace, Washington, 2013
304 oldal · ISBN: 9781492164425 · ASIN: 1492164429

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Nicole Jacquelyn: Craving Constellations

Első könyvem a motoros bandák környékéről, létező árnyalat, amit eddig tudatosan kerültem a félbűnözős hősökkel egyetemben.
A történet egy kiugrani szándékozó lányról szól, aki a való világban még nagyobb katyvaszba keveredik, bántalmazó férj, bandatagtól született titkolt gyermek… Amikor már nem bírja tovább visszaoldalog a bandához, akik tárt karokkal fogadják. Elég nehézen csúszik, amikor megyünk (lopni, drog kereskedni…) dolgozni, a klubházban vannak a kurvák, otthon az asszony(régi nő) Sok volt a pia és a tesztoszteron, Dragon múltjáról nem sok minden derült ki, de kimondottan pergős, szerethető könyv, ha letöröljük a zavaró sárfoltokat, amelyektől azért elég nehéz megszabadulni, akkor is ha tényleg belülről egy egymás végtelenül segítő, összetartó közösséget ismerhettünk meg. Sok tabut kell még kioldanom a fejemben, hogy az ilyen könyveket mindenféle fenntartás nélkül szeretni tudjam.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

ayachii>!

My throat clogged with tears, but I raised my chin. Never let them see you sweat. Predators fed on the weak.


A sorozat következő kötete

The Aces sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: The King
J. R. Ward: The Beast
T. M. Frazier: Soulless
Gena Showalter: The Darkest Passion
Tillie Cole: Reap
J. A. Redmerski: The Edge of Never
Anna Zaires: Twist Me