Bloody ​Rose (The Band 2.) 2 csillagozás

Nicholas Eames: Bloody Rose

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A standalone epic fantasy adventure featuring a band of legendary mercenaries set in the world of Kings of the Wyld from author Nicholas Eames, who has been hailed as „the voice of modern fantasy” by Michael R. Fletcher.

Live fast, die young.

Tam Hashford is tired of working at her local pub, slinging drinks for world-famous mercenaries and listening to the bards sing of adventure and glory in the world beyond her sleepy hometown.

When the biggest mercenary band of all rolls into town, led by the infamous Bloody Rose, Tam jumps at the chance to sign on as their bard. It's adventure she wants – and adventure she gets as the crew embark on a quest that will end in one of two ways: glory or death.

It's time to take a walk on the wyld side.

>!
Orbit, London, 2018
544 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780316362535
>!
Orbit, London, 2018
544 oldal · ASIN: B076P99KR6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
A_Nagy_Levin P
Nicholas Eames: Bloody Rose

Szép, szép, de valami nem az igazi.
benne van minden, ami az első történetben. Még a szirupos családi vonal is, amit mindig megkajálok. És világmegváltás. És valami mégsem működik.
Azt hiszem, a probléma annyi, hogy Eames nem ad semmi újat. Stabilan hozza azt, amit az első részben, még megy az is, hogy több forog kockán, azonban elveszítette azt a fajta báját, ami az első részt jellemezte. És világmegváltás + rocknroll = sztenderd fantasy lett a képlet.
Vannak itt is érdekes apróságok, szerettem, ahogy Slowhand újra előkerült, és még azt is értem, miért volt szükség erre a kötetre, hogy elmesélődjön a történet teljesen. De talán itt be kellene fejezni – legalábbis nem látom, mi lenne a folytatás.

>!
Orbit, London, 2018
544 oldal · ASIN: B076P99KR6

Hasonló könyvek címkék alapján

Dave Duncan: Lord of the Fire Lands
Steven Erikson: The Bonehunters
Sebastien de Castell: Traitor's Blade
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Sarah J. Maas: Empire of Storms
J. R. R. Tolkien: The Lord of the Rings
J. R. R. Tolkien: The Silmarillion
Brandon Sanderson: The Final Empire
Brian Staveley: The Last Mortal Bond
Alwyn Hamilton: Rebel of the Sands