Értékelések 87

Navi P>!
Nicholas Eames: A Wadon királyai

Megérte nekiállnom még egyszer :)
A holtpont ugyanakkor jött el, mint az előző olvasásnál, Kallorek első elbukkanásakor, de most nem hagytam magamat. És milyen jól tettem :)
A férjem megkérdezte, hogy vígjátékot olvasok-e, annyit nevetettem rajta.
Humoros, szomorú, egy komplett világot felvonultató könyv, ahol néhány 50 év körüli pasas bebizonyítja, hogy nemcsak a 20 éveseké a világ. Van az a cél, ami minden eszközt szentesít és olyan tettek végrehajtására ösztönzi az embert, amiket egyébként lehetetlennek tartana.
Imádtam ezt az utolsó turnét, a rengeteg szerethető karakterrel, volt, akit-akiket bizony megkönnyeztem, mikor elaludtak.
Szeretnék belőle saját példányt :)

3 hozzászólás
Kizi>!
Nicholas Eames: A Wadon királyai

Hát ez nem volt semmi.
Saját mitológia, őstörténet, minden oldalon új kihívás, új esemény, és persze egy csapat ténylegesen kidolgozott szereplő. off
A cselekmény egy pillanatra sem laposodott el. Ha csak 10 perce vettem is fel a könyvet egy-egy szünetben, akkoe is azzal kellett szembesülnöm, hogy a srácok egyik zűrből a másikba estek. Néha szó szerint.
Clay szemszöge végig érdekes maradt.
De aki a legjobban megfogott, az Ganelon. Nem sok esélyt látok rá, de remélem, legalább említés szintjén feltűnik a későbbiekben. spoiler spoiler
off

tinuviel89>!
Nicholas Eames: A Wadon királyai

Csodálatos. Először kicsit paródiának tűnik, de utána már nem. Csak kapkodtam a fejemet, ahogyan záporoztam az események. Nagyon jó a világfélépítése, a görbe tükör, és mégis. A egyik legjobb fantasy, amit mostanában olvastam.

3 hozzászólás