I ​ching 3 csillagozás

Ni Hua-Ching: I ching

A ​I Ching egy olyan ősi könyv, amely megismertet bennünket a természet, az emberi társadalom és az egyének életének változásaival és a változatlan, örök igazsággal. A régi idők szellemi mesterei a I Chinghez fordultak útmutatásért. Lassanként általános, az egyes élethelyzetekben hasznosnak és hatékonynak bizonyuló útmutatások körvonalazódtak, mivel a I Ching a szellem természetes fogékonyságának elvére alapult, külsőleg és belsőleg egyaránt.
Rejtett szellemi szintjei szinte vég nélküliek. Ezért jelent nagy kihívást a tanulmányozása. A szavakat nem nehéz megérteni, de ami a sorok között rejlik, azt már sokkal nehezebb. Aki valóban megérti a I Ching nyelvezetét, az előtt nem csak a személyes problémák természete, hanem a mindenség is feltárul.
A Változások Könyve az egyetemes valóság sűrített látomása, amely egyben az emberi élet kitágult szemlélete is. Terjedelme olyan hatalmas, mindent felölelő, hogy a legkisebbre és a legnagyobbra egyaránt alkalmazható, saját életünk… (tovább)

>!
Lunarimpex, 2016
keménytáblás
>!
Lunarimpex, 2006
670 oldal · ISBN: 9639219576 · Fordította: Erdei Edit, Edelényi Gyula

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

Emill>!
Ni Hua-Ching: I ching

Ha még nem találtad meg az életed értelmét, vagy igen de időközben elavultá vált, akkor ez a te könyved. Én inkább azt az alcímet adnám neki, hogy „Amit tudnod kell a világról ahhoz hogy rájöjj, nem érdemes keseregned, mert………


Hasonló könyvek címkék alapján

Ji King
Liu Ji-Ming: Taoista Ji king
Sol Rayond: Ji King
Joanna Sandsmark: Sorsod a rúnák tükrében
Tori Hartman: A csakrák bölcsessége
John Astrop – Caroline Smith: A ragyogó nap jóslatai
Sally Morningstar: Nagy jóskönyv
Marlies Holitzka: I Ching – Az ősi kínai bölcselet alapján
Vivianne Crowley: A jungi szellemiség
Alida W. Reddy: Mit mutat a cigánykártya