Aranytükör (Gyógyító szerelem 1.) 1 csillagozás

Németh Szilvia: Aranytükör

Az ​„Aranytükör” című regény önéletrajzi eseményt dolgoz fel, bemutatva, hogyan lehet párkapcsolatainkat tükörként használva, a megélt eseményekért nem partnerünket hibáztatva, hanem az okokat önmagunkban feltárva egy házasság összeomlását követően új, boldog életet teremteni.

A mű főszereplője Kata, a harmincas évei elején járó fiatalasszony, aki röviddel gyermeke születése után kénytelen szembesülni azzal, hogy boldognak hitt házassága csupán illúzió. A szeretett férfi elvesztése mély fájdalmat okoz, de Kata rendelkezik azzal a csodálatos képességgel és hihetetlen belső erővel, hogy fájdalmára nem a külvilágban, hanem önmagában keresi a gyógyírt.

Válása egy különleges belső utazásra indítja el, melynek során egyre mélyebbre és mélyebbre hatol saját lelkében, feltárva és meggyógyítva a régmúlt idők sebeit. Lélekjárása során Kata megtanulja az Univerzum, de legalábbis a földi élet két legfőbb szabályát: azt, hogy mindannyian ugyanannak az egy fának a gyümölcsei,… (tovább)

Eredeti cím: Aranytükör (Gyógyító szerelem 1.)

>!
Magánkiadás, Veszprém, 2016
278 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631254099

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Nora42>!
Németh Szilvia: Aranytükör

Csak olvastam, olvastam, többször az orromon landolt a tablet, szerintem össze is törte, mármint az orromat. Csak ámultam és bámultam, basszus mintha rólam szólna a történet, csak más helyszínekkel. Most épp folyik a könnyem, hogy mitől azt nem tudom. Reggel óta nem bírtam letenni. Fantasztikus! De így nem lehet vége!!!


A sorozat következő kötete

Gyógyító szerelem sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Győri Andrea: Örömlény
Epres Szonja Lili: Éjszakánként furcsa hobbim lett 1.
Böhönyey Márta – Tóth Melinda: Mira
Janković Nóra: Árnyékok illata
Czakó Gabriella: Ne idd ki fenékig!
Sánta György: Hamis kánon
Kate Frewen: Megtalált szenvedély
Hódos Mátyás: A Kék Madár fészke
Fülöp Beáta: Dolce
Susan Kren: A szent szajha