A ​vadon ízei 1 csillagozás

Baranyai ökoszakácskönyv
Németh Ibolya (szerk.): A vadon ízei

Széles ​összefogás eredményeként elkészült a szakácskönyvünk, mely a déli határmenti régió nemzetiségeinek gasztonómiai hagyományait, illetve a vadon termő növények étrendbe való beemelésének lehetőségeit gyűjti csokorba hagyományos és innovatív receptek segítségével, itt élő és tevékenykedő, a gasztronómiát különböző megközelítésben művelő nagyszerű emberek tollából.

A szerzők:
Dénes Andrea botanikus, a pécsi Természettudományi Múzeum munkatársa, az Erdőkóstoló blog szerzője, az ehető vadnövények szakavatott ismerője
Várnai Anna, a pécsi Kóstolda megálmodója
Szakács Éva, a “Mecsekalja Szakácsnéja”, falusi vendéglátó, a Mecsek Zöldút egyesület egyik motorja
Gayer Éva, a német nemzetiség hagyományainak hobbi kutatója
Bosnyák Ibolya horvátországi helyi termelő, a legistenibb ájvár készítője
Sipos Zsivics Tünde, a horvátországi Baranyai Júlia Népfőiskola igazgatója, számos néprajzi kutatás elindítója / résztvevője
Németh Ibolya… (tovább)

>!
Magánkiadás, Pécs, 2018
120 oldal · ISBN: 9786150018324

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Szemes István (szerk.): Pécs – Mecsek
Bodnár Gyula (szerk.): Pécs
Radics László: Ételek erdő, mező növényeiből
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
F. Nagy Angéla: A család szakácskönyve
Lejtényi Éva – Waldhauser György: Régi idők receptjei
Fördős Zé: A Street Kitchen bemutatja: Fördős Zé a konyhában
Mautner Zsófia: Egy év a konyhámban
Hegyi Barbara: Abraka babra