Nuad ​bo rarn 3 csillagozás

Bevezetés a thai masszázsba
Németh Balázs: Nuad bo rarn

Ez ​a könyv kettős célt szolgál. Elsősorban azért készült, hogy segítse egy ősi, évezredek óta fennálló rendszer szerint a családi, falusi és városi szinten az emberek összetartozását, egymás iránti szeretetét és gyógyító szándékát kifejező hagyomány elterjedését Magyarországon. Második célja az, hogy segítséget nyújtson a masszázsformában komolyan elmélyedni vágyóknak a bemutatókon, tanfolyamokon látott fogások otthoni gyakorlásához, pontos megértéséhez, elsajátításához. A két csoport, akik számára a könyv készült, nagyon eltérő. A motiváció, ami a thai masszázshoz vezeti őket, viszont azonos: családtagok, baráti kör, embertársak gyógyító, segítő szándékú masszírozása. Tehát az itt bemutatott technikák kellő empátiával, odafigyeléssel, óvatossággal és szeretettel alkalmazva gyógyító, lazító hatásúak.
A könyv fogásról fogásra vezeti az olvasót. Minden fogás leírása részletezi a kivitelezés technikai lépéseit. Fotókon, ábrákon szemlélteti a mozdulatokat, a fogások pontjait,… (tovább)

>!
Medicina, Budapest, 2011
194 oldal · ISBN: 9789632263304

Most olvassa 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

k_balazs88>!
Németh Balázs: Nuad bo rarn

Németh Balázs: Nuad bo rarn Bevezetés a thai masszázsba

Zseniális, az egyik, ha nem a legjobb masszázs tankönyv, bár tankönyvnél sokkal több. Rendkívül összeszedett, pontos, lényegre törő, s emellett érdekes is, igényes, nagyon jól szemléltető. A fogáskincs bemutatása mellett az elméleti bevezető és ismeretek, a hatásmechanizmusok, a masszázs lelki, spirituális oldalának megismertetése, hogy valóban miről is szól egy masszázs… ehhez foghatót máshol még sehol sem olvastam, s tényleg többször el kell olvasni, s sokat tapasztalni, hogy valóban megértsük a benne leírtakat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Michael W. Fox: Macskamasszázs
Dom Páter: Az érintés hatalma
Frédérick Leboyer: Shantala
Vimala McClure: Babamasszázs
Fűr László: Segíts magadon ujjnyomással és masszázzsal
Daniel Agustoni: Kranioszakrális öngyógyítás
Veress János – Kocsárdi Mónika: A tradicionális thai masszázs fogásai
Mantak Chia: Chi-fejlesztő önmasszázs
Clare Maxwell-Hudson: Masszázs
Mildred Carter: Öngyógyítás talpmasszázzsal