Nemes István (szerk.)

Elf ​mágia 15 csillagozás

Nemes István (szerk.): Elf mágia

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Gwynda, ​a nekromanta varázslónő és társai kiválasztottak az elfek között; ők felügyelik a titkos munkálatokat, amelyeket a törpe bányászokkal végeztetnek a Fennsíkon, hogy megtalálják az ősi Nép varázsló-királyainak kincseit. Ám amikor a kis csapat visszatér a telepre Elfengadból a Tavaszi Megtisztuló Szertartás után, a telepet feldúlva, társaikat és a törpe munkásokat legyilkolva találják.
A nyomokból kiderül, hogy a támadók vérszomjasabbak bármiféle lénynél, akiket az elfek csak ismertek; kegyetlenebbek még az embereknél is. Az elfek régi ellenségei ők, a féldémoni quatterek, akikről évszázadok óta azt hitték, hogy kihaltak… Ám most visszatértek; erősebben, vérszomjasabban és nagyobb számban, mint valaha. Bosszúért lihegnek, az utolsó szálig kis akarják irtani az elfeket… Meg kell állítani őket, s ez a feladat Gwyndára és társaira vár.
John Caldwell új regénye csak a történetben és a fordulatokban tartogat meglepetéseket; a stílus, a feszültség és a humor a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1997

A művek szerzői: Eric Muldoom, John Caldwell, Abraham Merritt, Anthony Sheenard, George Stark, Pap Viola, Colin J. Fayard, William Glendown, Robert E. Howard, Robert Knight, Allen Newman

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Cherubion Fantasy Exkluzív Cherubion

>!
Cherubion, Debrecen, 1997
396 oldal · ISBN: 963784192x

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

GumiApo_Tóth_Péter>!
Nemes István (szerk.): Elf mágia

Hát hol is kezdjem. Nem tudom. a címadó regény nagyon jó többször is olvastam már ebbok formában. Az utánna levő kisregények némelyike egész jó, de a többség nem jön be lévén hogy 5-6 oldal alatt se megismerni se beleélni se rendesen felvezetni egy történetet nem lehet. Elég vegyes a könyv történetileg van ami ebben a fantasy világban játszódik de van ami a való világban.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kleinheincz Csilla (szerk.): 10
Michaleczky Péter (szerk.): A hipertér vándorai
George R. R. Martin (szerk.): A Fekete Lap napja
Philip Athans (szerk.): A Vihartorony
Somogyi Gábor (szerk.): Árnyak az időn túlról
Kuczka Péter (szerk.): Cthulhu hívása
Robert E. Howard: Árnykirályok
Kornya Zsolt (szerk.): Carcosa árnyai
George R. R. Martin – Gardner Dozois (szerk.): Zsiványok
John Joseph Adams (szerk.): Sherlock Holmes lehetetlen kalandjai