Halj ​meg helyettem! (Nincs idő meghalni 2.) 8 csillagozás

Nemere István: Halj meg helyettem!

Megszületett Nemere István legcsavarosabb, legmegdöbbentőbb krimije. Szinte minden oldalon egy újabb fordulat szórakoztatja az olvasót. A mű középpontjában Gül, a „Rózsa" egy titokzatos török maffiavezér áll, akivel még senki sem találkozott személyesen, mindig csak alvezérein keresztül tárgyal. A sorozat első kötetében (Nincs idő meghalni) megismert Lakos Donát rendőrhadnagy, az Europol európai bűnüldöző szervezet magyar nyomozója most újabb bevetésre indul. Az ügy Magyarországon veszi kezdetét: egy eddig ismeretlen dizájnerdrogtól meghal valaki a szerb-magyar határon. Ekkor hoznak be egy török kamionban nagy mennyiséget a még ismeretlen összetételű anyagból, Európában egymást érik a túladagolásos halálesetek Donátnak pedig illegálisan kell eljutnia Törökországba, ahol a kábítószer-ellenes rohamosztag segíti őt.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Athenaeum, Budapest, 2014
244 oldal · ISBN: 9789632933825
>!
Athenaeum, Budapest, 2014
224 oldal · ISBN: 9789632933696

Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Arabella
Nemere István: Halj meg helyettem!

De most komolyan: miféle befejezés ez? Majdnem visítottam kínomban… mi az, hogy ki a Gül.. ? ! Jaj ne már… Tényleg nem volt jobb ötlet? Istenem ezt a jó kis izgalmas könyvet a végére így elizélni.. ááá…
Akkor most összefoglalva: érdekes volt, tetszett benne minden ( a kis alakja – formája is).. gyorsan haladtam vele, de amikor a végén kiderült tulajdonképpen ki is a „nagyfőnök” akkor majdnem dobtam egy hátast. Nem akarom elhinni, hogy éppen őt kellett belevonni a történetbe.. Márcsak azértsem értem, mivel az egész kis könyvecskében egyetlen egyszer merül fel a egyáltalán a neve.
Lehet, hogy én vagyok túl maradi, vagy nincs fantáziám, de akkor sem sikerült jól a befejezés. Lakos Donát mondhatni már-már tökéletes pasas. ( DE ILYEN NINCS !!!!!)
Nekem jobban tetszett volna a boldog és gazdag végkifejlet.
De nem én írtam a könyvet ( MÉG SZERENCSE ! )

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vavyan Fable: A Halkirálynő és a dzsinnek
Albert Levente: A hasznos idióta
A. J. Quinnell: A kék gyűrű
Tim Robert – Kevin Lyon: A 10-es körzet
Nora Roberts: Északi fény
Ben H. Winters: Gyilkosság világvége előtt
Don Winslow: Az egység
Angela Marsons: Elfojtott sikoly
Sophie Hannah: A zárt koporsó
Robert Harris: Führer-nap