Tahitian ​Noni Juice – Mikor, mire, mennyit? 0 csillagozás

Neil Solomon: Tahitian Noni Juice – Mikor, mire, mennyit?

A ​szerző belgyógyász-szakorvos, hosszú évekig dolgozott a klinikai gyakorlatban. Közben kutatásokat vezetett a Johns Hopkins Kórház kutatóintézetében és az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézetében. Tíz éven át volt Maryland állam egészségügyi és mentálhigiénés minisztere, majd kormánytanácsadó. A CNN egészségügyi kommentátoraként vált közismertté, számos sikerkönyvet írt, és 18 éven át jelentek meg egészségügyi témájú cikkei a Los Angeles Times-ban és más jelentős napilapokban.

Dr. Neil Solomon 1996 óta végez kutatásokat egy furcsa trópusi gyümölcs, a Morinda citrifolia (noni), és a belőle készített TAHITIAN NONI JUICE egészségjavító hatásairól. Ebben a könyvben 20000 fogyasztó tapasztalatait dolgozza fel és összegzi, amelyek összegyűjtésében 50 ország több mint 200 egészségügyi szakembere segítette.

A könyv az érdeklődők leggyakrabban feltett kérdéseit válaszolja meg: mire, mikor és mennyit érdemes inni a noni levéből ahhoz, hogy az egészség megőrzése… (tovább)

>!
MediProm, Budapest, 2003
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632101928 · Fordította: Petendi Zsolt


Hasonló könyvek címkék alapján

Császárné Benke Mária: Életünk és ételünk
Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Benedek Endre: Fittprogram
Schobert Norbert: A Norbi titok
Vasant Lad: Ayurvéda
David Kessler: Muszáj annyit enni?
Angela Dowden: 5:2 Diéta
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Kiss Móni: 4x15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
Angela Maria Mauri: Ásványi anyagok és nyomelemek az egészség szolgálatában