Outer ​Universe (Inner Universe 2.) 1 csillagozás

Natalie Kelda: Outer Universe

With immense losses, Merlon and his crew have escaped the cannibals of Ivory, but now they are stuck in the wrong universe with no idea which way home lies.

There is no time for grieving when it's discovered Lucia's rough flight through the enormous asteroid field has resulted in most of their precious water storage spilling. It's evident Merlon isn't done fighting against his former addiction, but in Outer Universe he finds help from unexpected corners and makes surprising discoveries.

Struggling to find a way back to Inner Universe before more of his crew are added to the death toll, new information about Lady Galantria's heritage reveal a threat that hadn't even entered Merlon's worst nightmares.

Will he succeed in returning to Amule, or will they be stuck in Outer Universe forever?

Outer Universe is the continuation and conclusion of Merlon's story in the Inner Universe series.

>!
436 oldal · ASIN: B0C5SWGLZM
>!
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781739301620

Kiemelt értékelések

Helyna IP>!
Natalie Kelda: Outer Universe

Aaaah, micsoda folytatás!! Még jobb volt mint az első!! Visszatérni ezekhez a karakterekhez olyan volt mintha hazamentem volna. :')

Outer Universe elvisz minket…well, a Külső Univerzumba, miután az egész első könyvet ugye a Belsőben töltöttük. A Belsősök nem hisznek a Külső létezésében és nagyon nehéz eljutni oda (egy ilyen nagyon sűrű aszteroida mező választ el tőle) de a nyomok Merlon szüleihez oda vezetnek, szóval miután végre kiszabadulnak Ivory szorításából, oda irányulunk rögtön. És rövid úton ott is ragadunk.

Külső Univerzum nagyon más mint a Belső, egy csomó jel van, hogy hasonlóbb ahhoz ami a klasszikus űropera szcenárió, és ez nekem húúú nagyon érdekes volt. Még még még! Spoilerek nélkül, ha az első részben kíváncsi maradtam a repülő szerzetek, a Galaxy River, meg a Trackers irányában, akkor itt ez kielégíttetett. És persze megtudjuk azt is, mi történt Merlon szüleivel. Also, hey, does any of you like some weird-ass dragons? Because…

A legjobb és központi rész természetesen továbbra is a karakterépítés és érzelmi utazás volt. Minden barátságot imádtam a könyvben. Fabian, Tara, Mira…I would and will die for them. És Merlon is, minden hibájával és gyengeségével, én kapitányom. :) Nagyon keresztülmegy itt mindenen, de…van fény az alagút végén.

A könyv lezárt, de mégsem. A harmadik rész másik POV-ből egy másik kalandot mond el, ami kapcsolódik a karakterek életéhez, de tekinthető ez a két rész egy duológiának is.


A sorozat következő kötete

Inner Universe sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Abnett: Traitor General
Dan Abnett: I Am Slaughter
Mitchel Scanlon: Descent of Angels
Sherrilyn Kenyon: Acheron
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Nalini Singh: Kiss of Snow
Ilona Andrews: Magic Bleeds
Ilona Andrews: Wildfire
Brandon Sanderson: Words of Radiance
George R. R. Martin: A Storm of Swords