A ​botrány kedvese 17 csillagozás

Nancy Bush: A botrány kedvese Nancy Bush: A botrány kedvese

Lady Veronica Ashworth-t mindenáron férjhez akarják adni szülei, de a mindig jókedvű, bohém természetű lány hallani sem akar róla. Hogy megmeneküljön a házasságtól, megkéri a vonzó Samuelt, jegyezzék el egymást addig, amíg rátalál az igazira. Hamarosan rájönnek azonban, hogy többet jelentenek egymás számára, mint sejtették…
„Samuel átölelte a lányt, gyengéden magához vonta és megcsókolta. Veronica körül forgott a világ. Ajkai ellágyultak a meglepetéstől és az örömtől. Imádta a férfi illatát, ajkainak ízét és karjainak gyengéd erejét. Szíve vadul kalapált, még soha nem érzett ehhez foghatót. Érzelmei magukkal ragadták és lángra lobbantották. Kábultan nézett fel. A férfi sötét szemeiből barátságos melegség sugárzott, de volt ott még valami… És ezt a valamit Veronica szerette volna minél többször látni.”

>!
Aquila, Debrecen, 2006
318 oldal · ISBN: 963679443X · Fordította: Török Józsefné
>!
Lap-ics, Debrecen, 1994
302 oldal · ISBN: 9634340253 · Fordította: Török Józsefné

Kedvencelte 1

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Nancy Bush: A botrány kedvese

Nagyon jó volt, jól szórakoztam rajta.
Sok titok, botrány van a történetben, egy undok apa, egy kedves mostohaanya és a segítőkész lovag, aki elvállalja, hogy hősnőnket kisegíti a bajból.
A baráti segítségből és a színlelt jegyességből szerelem lesz, ami teljesen meglepi hőseinket. Sok viszontagságon kell keresztül menniük, míg révbe érnek.

brigitta244>!
Nancy Bush: A botrány kedvese

Egy nagyon jó történelmi romantikus regényt olvastam. Csak ajánlani tudom a műfaj kedvelőinek. Egy bajom van talán, hogy szerintem ez egy sorozat része, mert valahogy a könyvben szereplő párokra, mintha az írónő visszatekintene, de lehet nincs igazam.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Julia Quinn: A herceg és én
Mary Jo Putney: A kém szerelme
Sylvia Day: Idegen a férjem
Donna MacMeans: Nászéjszaka
Helen Fielding: Bridget Jones babát vár
Catherine Alliott: Én, a férjem és ő
Monica Ali: A muszlim asszony
Lorraine Heath: Házasság receptre
Lorraine Heath: Egy botrányhős hálójában