Visions ​of Heat (Psy-Changeling 2.) 23 csillagozás

Nalini Singh: Visions of Heat Nalini Singh: Visions of Heat Nalini Singh: Visions of Heat

Go ​deeper into the world of the Psy and the changelings, where a gifted woman sees passion in her future-a passion that is absolutely forbidden by her kind…

Used to cold silence, Faith NightStar is suddenly being tormented by dark visions of blood and murder. A bad sign for anyone, but worse for Faith, an F-Psy with the highly sought after ability to predict the future. Then the visions show her something even more dangerous-aching need…exquisite pleasure. But so powerful is her sight, so fragile the state of her mind, that the very emotions she yearns to embrace could be the end of her.

Changeling Vaughn D'Angelo can take either man or jaguar form, but it is his animal side that is overwhelmingly drawn to Faith. The jaguar's instinct is to claim this woman it finds so utterly fascinating and the man has no argument. But while Vaughn craves sensation and hungers to pleasure Faith in every way, desire is a danger that could snap the last threads of her sanity. And… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2011
ASIN: B0053A9NGE · Felolvasta: Angela Dawe
>!
Gollancz, UK, 2010
352 oldal · ISBN: 9780575095687
>!
Gollancz, London, 2010
356 oldal · ASIN: B003FXCSPO

2 további kiadás


Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Hunter · Sascha Duncan · Dorian Christensen · Vaughn D'Angelo · Clay Bennett · Tamsyn Ryder · Mélisande Smith (Mercy) · Nathan Ryder (Nate)


Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

SzRéka >!
Nalini Singh: Visions of Heat

Kicsit kevesebb pörgősséget vártam a könyv egészét nézve, a nyomozást tekintve azonban pont az ellenkezőjét – most is elég hamar befejeződött, szinte nehézségek nélkül, ezért nem vagyok teljesen elégedett. Ami azonban meggyőző volt, az a Net Mind és Faith interakciója, Vaughn eddig ismeretlen gyenge oldala, illetve Faith apja. Ezek nélkül okés kategóriába soroltam volna a könyvet, hála nekik azonban izgalmasabb lett a történet, és a nyomozás gyorsaságát is meg tudom bocsátani úgy-ahogy.
Faith szimpatikus szereplő – Saschához képest sokkal kevesebb tapasztalattal rendelkezik, a képessége miatt több milliót ér (mondjuk ez elég szomorú, hogy pénzben mérik az mentálokat), mégis van benne kíváncsiság, erő és tűz. Vaughn szerintem túlságosan hamar kezdett el kötődni hozzá, de ezt lazán meg lehet magyarázni a társra találással (talán túl evidens is…). Mindenesetre ők ketten elég sok aranyos jelenetet hoztak létre, egy-két beszélgetésüktől pedig a szívem is olvadozott.
Ha lassabban haladnának a következő részben az események, a nyomozás kidolgozottabb, a párra találás picivel bonyolultabb lenne, akkor annak örülnék. Így sem volt rossz, csak a tempóval vannak problémáim. :)

CsepAdri >!
Nalini Singh: Visions of Heat

Végig az járt a fejemben, h a cicák dorombolnak :D
Amúgy nagyon tetszik a világ és a karakterek :)

Tori0925 P>!
Nalini Singh: Visions of Heat

A második kötet után megállapítható, hogy a mentálok elég elcseszett rendszerben élnek. Ahhoz képest, hogy mindenki azt hangoztatja milyen kevés a sorozatgyilkos szinte csak azok vannak a magasabb pozíciókban. Amiről mindenki tud, de ők aztán nem gyilkos népség.
Vaughn a szívemhez nőtt. Tettszett, hogy sosem hagyta hogy Faith félelmei közéjük álljanak.
Ugyanakkor az is jó volt, hogy Faith Vaughn miatt tanulja meg milyen erős, pedig eleinte nem hisz magában.
Ha azt nézzük itt is lépésről lépésre ismerkednek meg a szereplők, de egy másik oldalról nézve hirtelen zúdul rájuk a párosodás. Itt egy kicsit elvesztem, mert Faith félelme az érintés miatti kisüléstől ösztönözte Vaughn-t, hogy legyen kemény, de a határokat mindig betartotta és olyan két lépés előre egy hátra benyomást keltett.
Örültem, hogy bár visszatértek, de nem kaptak túl nagy hangsúlyt a korábbi fő- és mellékszereplők.
Talán a legmeglepőbb Faith apja, Anthony volt, akiből még sok minden lehet.

wolfy27>!
Nalini Singh: Visions of Heat

Sajnos ez a kötet fényévekkel gyengébb mint az előző. Apró különbségekkel de pont ugyanaz történt mint az elsőben csak kisebb hangsúly volt a nyomozáson és akción és sokkal több volt a szex. Továbbá itt a két főhőst sem tudtam annyira megkedvelni. Egyetlen pozitívum, hogy a háttértörténet halad és Hawke megint szerepelt. Imádom azt a pasast és alig várom hogy végre az ő könyve jöjjön.

tashley>!
Nalini Singh: Visions of Heat

Kitárul a Psy-Changeling világ. Vaughn nem lesz a kedvencem, de Faith izgalmas karakter. Alakul a jó és rossz harca, vannak meglepő fordulatok. Azonnal belecsapok a következő részbe.


Népszerű idézetek

SzRéka >!

“What are you doing in my bed?" she asked, too surprised to suppress the question.
“I just wanted to know if I could do it."

Kapcsolódó szócikkek: Faith NightStar · Vaughn D'Angelo
CsepAdri >!

He'd found her first. Therefore, she was his. It was the cat talking and Vaughn didn't feel like arguing.

CsepAdri >!

This time he did reach out and slide strands of her hair through his fingers. She didn't react in any obvious way, but he could feel her tension. Good. He wanted her disturbed—that damn shell she had around herself irritated the hell out of him.

CsepAdri >!

He nudged her toward the shower. "No, you just can't lie worth a damn. Everything's in your eyes. Plus I know when a woman's thinking about stroking me.”
„I wasn't thinking about stroking you.” She preceded him down the hallway. "I was imagining your fur.”
Heat at her back and a rough whisper against her ear. "You let me stroke you and I'll let you stroke me—I have a thing about your skin.”

Tori0925 P>!

„I think my sons are in love with you. You should hear what they're like when they get home- Sascha said this and Sascha said that.” The healer shook her head. „Lucas had better watch out.”
Wrapping an arm around Tamsyn's waist, Lucas dropped a kiss on her hair. „Tell your damn brats to leave her alone.”
„Lucas!” Sascha sounded shocked.
Tamsyn laughed. „Don't take him seriously. He took my adorable brats out for a run yesterday with Kit and some of the others.”

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Hunter · Sascha Duncan · Tamsyn Ryder
Tori0925 P>!

„Silk sheets and plush towels,” she said with a sigh, unaccustomed to such hedonistic pleasures. „You like comfort.”
„I'm a cat. Soft things make me purr.” He nipped at the vulnerable skin of her thigh and smiled at her shudder. „Sometimes, though, they make me want to bite.” Rising from his kneeling position to tuck the towel around her body, he caught her rusty attempt at a smile.
„What?” One eyebrow rose.
She shoke her head. „You're a pussycat.”

Kapcsolódó szócikkek: Faith NightStar · Vaughn D'Angelo
Tori0925 P>!

„Clay, I thought you were bringing Tammy.”
„Cubs. Rosebushes. Thorns.” came the truncated reply.

Kapcsolódó szócikkek: Clay Bennett · Lucas Hunter
SzRéka >!

“You're insatiable."
“Just for you." He tapped his finger on her nose and the gesture was so silly, so tender, so unbelievably heartbreaking.

Kapcsolódó szócikkek: Faith NightStar · Vaughn D'Angelo
SzRéka >!

“Liking comes with knowing. Trust comes with loyalty."

Kapcsolódó szócikkek: Vaughn D'Angelo
Tori0925 P>!

The jaguar opened its mouth and growled almost below the range of her hearing.
„Was that a question?” she ventured. „Because I don't speak jaguar.” Where had that come from? It was a completely illogical statement- of course she didn't speak jaguar.

Kapcsolódó szócikkek: Faith NightStar

A sorozat következő kötete

Psy-Changeling sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Laura Thalassa: Rhapsodic
J. R. Ward: The Beast
Maggie Stiefvater: The Raven Boys
Sherrilyn Kenyon: Unleash the Night
Maggie Stiefvater: Sinner
Jennifer L. Armentrout: The Return
Laurell K. Hamilton: Affliction
Gena Showalter: Schwarze Nacht
Laurell K. Hamilton: A Shiver of Light