Play ​of Passion (Psy-Changeling 9.) 78 csillagozás

Nalini Singh: Play of Passion Nalini Singh: Play of Passion

passion ​and reason collide with explosive force in the newest installment of Nalini Singh’s “mesmerizing”* Psy/Changeling series. As a conflict with Pure Psy looms on the horizon, two powerful wolves fight a far more intimate war of their own…

In his position as tracker for the SnowDancer pack, it’s up to Drew Kincaid to rein in rogue changelings who have lost control of their animal halves—even if it means killing those who have gone too far. But nothing in his life has prepared him for the battle he must now wage to win the heart of a woman who makes his body ignite…and who threatens to enslave his wolf.

Lieutenant Indigo Riviere doesn’t easily allow skin privileges, especially of the sensual kind—and the last person she expects to find herself craving is the most wickedly playful male in the den. Everything she knows tells her to pull back before the flames burn them both to ash…but she hasn’t counted on Drew’s will.

Now, two of… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Gollancz, UK, 2011
352 oldal · ISBN: 9780575100114
>!
Gollancz, London, 2011
356 oldal · ASIN: B0052RMO5K
>!
Berkley, USA, 2010
352 oldal · ISBN: 9780425237793

1 további kiadás


Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Hawke Snow · Judd Lauren · Sienna Lauren · Riley Aedan Kincaid · Andrew Liam Kincaid · Indigo Riviere · Max Shannon


Kedvencelte 9

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Nalini Singh: Play of Passion

Drew! *-*
Lehet, hogy elhamarkodott kijelentést tettem az előző résznél? :)

3 hozzászólás
>!
Trice29 P
Nalini Singh: Play of Passion

Nagyon tetszett ez a rész. Izgalmas történet, pörgő események. Drew eddig a kedvencem a farkas pasik közül. Indigot néha megráztam volna, de alapvetően Ő is tetszett. A vége a következő részért kiált. Folytatom :o)

>!
Petra_Nemes
Nalini Singh: Play of Passion

Ezúttal Andrew és Indigo, két alakváltó farkas történetével boldogított engem Nalini Singh, és mint a többi alakváltós történetben, ebben sem csalódtam.spoiler

>!
CsepAdri
Nalini Singh: Play of Passion

Végre visszatértünk. Sokkal jobban „csúszik” a történet számomra mikor a falkákból jönnek a párok. Most nem történt olyan sok minden a Tanács háza táján, ámbár az a kevés is nagy jelentőséggel bír. Itt picit nagyobb hangsúlyt kapott Indigo és Drew kapcsolata. Drew-t imádtam a játékosságával és a makacsságával :) Indy-t volt, h nem értettem, de én nem vagyok egy domináns farkas úgy nem tudhatok mindent :D Ami nagy meglepetést okozott és nagyon örültem nekik, azok Hawke fejezetei voltak sóhajt

>!
kiruu P
Nalini Singh: Play of Passion

Ohh Drew. Jaj, Indigo!
Ugrottam egy picit, mert Indigo határozottsága és Drew játékossága már az előző kötetekben lenyűgözött. Imádom a macskákat, komolyan, de jó volt egy kicsit a farkasokról olvasni. Nyugi, a végére már vágytam a cicákra.
Indigo egy magas rangú, nőstény farkas, ezért sokkal nehezebb neki a falkában. Nagyon tetszett a határozottsága más farkasokkal szemben, de amit Drewval csinált, az egy kicsit idegesítő volt. Mindig ugyanazt a játékot játszottuk. Amíg nem próbálsz ki valamit, nem tudod, hogy az milyen lenne számodra. Ő mégis előre eldöntötte ezt, és lám mit hagyott ki…
Drew. Édes, drága Drew. Az abszolút kedvencem Lucas, majd Hawke, és te lettél a harmadik. Annak ellenére, hogy fiatal, sokkal határozottabb és érettebb, mint egy-két másik farkas a falkából. Imádtam minden vele töltött percet. Cuki, játékos, kis farkas… :)))
Annyira örültem, hogy Hawke sztorijába megint nyertünk egy kis bevezetést, és érzem, hogy már nem kell sok.
Ó, és Sascha gömbölyű pocakja. Szeretném már a kismacskákat. :)))

>!
ƨɔɴом
Nalini Singh: Play of Passion

Indigo nagyon sokszor az agyamra ment a rang es a dominancia miatti hisztijevel, de ennek ellenere a vegere nagyon megszerettem a karakteret. Azt mar regota ereztem, hogy azert ok Drew-val elegge jo kis parost fognak alkotni, de ugyanakkor tartottam tole, hogy meg sem azt kapom, amit varok. Indigo hasonloan kemeny dionak bizonyult, mint Mercy, de rendkivuli modon orulok annak, hogy a ket lany tortenete egy kicsit sem hasonlit. A testverek kozul egyertelmuen Drew volt az, aki kozelebb allt hozzam, igy vele nem volt nehez dolgom, jokat derultem az udvarlasan, es azert egy kicsit valahol mar sejtettem, hogy milyen „bonyodalom” lesz vele a vegen.
Ha meg ok ketten nem is lettek volna annyira utosek, akkor is megvett volna maganak a konyv, mar csak azert is, mert vegre kaptunk Judd-bol egy kicsivel tobbet. Oh es hat a mentalos szalon is egyre tobb az izgalom es a bonyodalom.
Istenem, de vagyom egy Nikita konyvre! Remelem, azert egyszer imaim meghallgatasra talalnak, es Nalini ir neki is egy tortenetet.

>!
Javíthatatlan
Nalini Singh: Play of Passion

Vigyorgok, hisz naaaaaagyon tetszett! Azt hiszem nekem az öcsike Drew és a humoros, közvetlen énje legyőzte Riley eddigi erényeit! Nekem a vicces karakterek a mindeneim, s jó volt Dorian után megint egy humorosabb alakváltó!
Bővebben majd a bejegyzésben, de még annyit, hogy a sok mosoly és nevetés miatt a kedvencek közt van nálam :)

>!
otaksa
Nalini Singh: Play of Passion

Ez az a sorozat, amit nem tudok megunni. Ugyan kimaradt pár rész, de legalább a politika közepébe csöppentem. Megint rajongói fordítást olvastam, mert nincs semmi, ami a kedvemet szegné Nalini Singh könyveinél…
Indigo és Andrew (aki a 6. rész Riley öccse, és Brenna bátyja) két domináns farkas, megfűszerezve azzal, hogy Drew amolyan nők kedvence (egyet szeret, de százat csábít), ráadásul négy évvel fiatalabb Indynél. Apránként, kis falatokban emésztik meg a másikat, de aztán szépen elsimulnak a dolgok. Drew most még a falka hierarchiáján kívül esik, de kíváncsi leszek hova fog kerülni, ha egyszer bekerül a sorba. Hawke alá természetesen, de vajon Riley és Indigohoz képest hova?

Mit nem adnék, ha meglenne a következő rész is, Hawke könyve…

spoiler Nem ám csak tömény romantika és ágyjelenet, hanem politika, érdekek, stratégia és szövetségek, mindez a falka hierarchiával és szemlélettel… Mint olvasztott vaj a zabkeksznek, összeáll tőle az egész egyetlen nagy egésszé.

>!
DarknessAngel 
Nalini Singh: Play of Passion

Drew, annyira, de annyira kedves, aranyos és romantikus ^^ Nagyon megkedveltem őt, és Indigót is.
A történet egy kicsit laposabb volt, egyedül a végén pörögtek fel a dolgok. Ennek ellénére kellemesen lekötött… Indy és Drew játszadozása vicces volt, és édi :)
Nagyon tetszett az pár részecske, ami Judd vagy Brenna szemszögéből volt írva, valamint a Hawke és Sienna részek. Már annyira várom az ő könyvüket, pedig itt-ott még mindig egy kicsit zavar az a nagy korkülönbség kettejük között.
Riley és Mercy is felbukkan, sőt még Sascha nagyranőtt pocakja is Lucassal együtt.
Emmett és Ria is készültek egy meglepivel, jó volt őróluk is hallani valamit.

>!
Tufuka
Nalini Singh: Play of Passion

Amennyire szerettem ezt a részt, annyira bosszankodtam is időnként.
Én kedveltem Indigo-t, arra számítottam, hogy hasonlítani fog kissé Mercy-re, hiszen mindketten magas rangú pozíciót töltenek be falkájukban. Hát nem ezt kaptam. Még Mercy-t imádtam, Indigo-t a könyv 60%-ban szerettem volna megrázni. Többször is nagyon csúnyán viselkedett Drew-val, és bosszantott az is, hogy a fő gondja a korkülönbség és a dominancia volt. De, hogy ne csak szidjam szegényt, azért voltak jó pillanatai is. :)
Drew teljesen más karakter volt, mint ahogy korábban képzeltem. Ott volt a játékos és vicces oldala, de alatti egy komoly és erős férfi lapult. Nem gondoltam, hogy ennyire fontos szerepet tölt be a SD-k között, és szerintem ezzel nem én voltam egyedül.
Volt néhány Sienna és Hawke jelenetünk is. Én imádom mindkettőjüket, de a kedves alfát bizony elküldtem volna időnként futni egyet… Remélem, Sienna sikeresen eltiporja a kötélidegeit, ugyanis nemcsak Indigo és Luc, de én is várom, hogy végre ő is hasonló helyzetbe kerüljön, mint korábbi párjaink… :)

Ugyanúgy mint korábban jelen volt a humor, az elfogadás és az összetartozás kérdése, de az előző részben történt fontos eseménynek is már érezhető volt a hatása. Egy erős szövetség kovácsolódott, és úgy gondolom, hogy nagyon komoly háborúra számíthatunk a következő kötetekben, ami nemcsak alakváltóink, de az egész mentál faj jövőjét eldönti.


Népszerű idézetek

>!
Javíthatatlan

[Drew]“How‟s the vacation going?”
[Riley]“Mercy‟s grandparents want cubs or pups to spoil—they‟re not fussy which. Tomorrow would be nice, but they‟re wil ing to give us a whole entire year to „get down to the business.‟"

59. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Liam Kincaid · Riley Aedan Kincaid
3 hozzászólás
>!
Javíthatatlan

“How‟s everything in the den?” came Riley‟s familiar voice.
“Relax, big brother.” Andrew tried for a breezy tone. “We‟re managing to limp along without you.”
A smal pause. “What‟s wrong?”
Ah, hel . His oldest sibling knew him better than anyone else—there was no way he‟d buy a bul shit answer. “I have a question. Have Indigo and Hawke ever . . .” Acid burned in his gut as he gave voice to a possibility he‟d never even considered before.
Another, longer pause. “No. Never.”
Andrew collapsed into a sitting position on the bed. “Now you have to forget I ever asked you that question.”

58. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Liam Kincaid · Riley Aedan Kincaid
3 hozzászólás
>!
CsepAdri

“I love you, too,” Brenna said, “even if you are driving Indigo so insane, she’s starting to snap at everyone in the den. Did you really steal her phone and record your voice howling her name as the ringtone?”

>!
Javíthatatlan

He didn‟t count on Ben.
The five-year-old barreled around the corner and wrapped his baby-soft arms around Andrew‟s legs. “Drew!” A shining face lifted up to his, absolute trust in those dark, button brown eyes.
Andrew could no more squelch that joy than he could cut Indy out of his heart. “Mr. Ben.”
Bending, he picked the sweet-natured boy up and turned him upside down.
Ben‟s delighted laughter attracted the attention of passing packmates, made smiles break out on their faces. Andrew smiled, too, but his heart was too bruised to make it real. Turning Ben right side up, he settled the boy on his arm, his eyes on Ben‟s soft fleece pajamas. “Did you escape bedtime?” He began heading toward Ben‟s home.
A nod, one arm companionably around his neck. “You‟re taking me back.”
“Yep.”
(…)
Ben tumbled out of his room then, running as fast as his little legs would take him. When Andrew crouched in front of him, the boy handed over a tiny object. It was an action figure of a man in a blue jumpsuit sporting improbable muscles. “Thanks.”
“It makes me happy when I play with it.” Ben tapped him on the cheek with one baby-soft palm.
“Don‟t be sad, Drew.”
Andrew looked into those shining eyes and wondered who Ben was going to grow into.
Whoever that man was, Andrew had a feeling the whole pack would be damned proud of him.

132. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Liam Kincaid
18 hozzászólás
>!
RavenS

“What‟s it like, working for a Councilor?” [Drew]
“Half the time I‟m rubbing my hands in insane glee at the information I have access to.” [Max]
“And the other half?” [Drew]
“I‟m trying not to fucking murder someone myself — usually Nikita.” [Max]

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Liam Kincaid · Max Shannon
>!
CsepAdri

“Judd can’t get away with the ice thing anymore.”
Andrew remembered how cold the Psy male had been before his mating to Brenna. “How’d you manage that?” Maybe he could learn something.
“Nothing I’d like to share with my brother,” Brenna said with a saucy smile.
“Brat.”

>!
Tufuka

“Don’t leave it too late, Hawke, or you might just lose her.”

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Sienna Lauren
>!
Tufuka

Trembling, she stepped back. “Please don’t touch me.” Choked-out words.
Hawke curled his hand into a fist at Sienna’s near-silent command, his wolf snarling to get out, to teach this slender girl that he would not be rejected. “You have a cut there.”
Her fingers lifted to that cheek, a cheek that also bore a scattered spray of sun golden freckles she hadn’t had the last time they’d spoken. “Oh,” she said after a moment, “that must’ve been from when I was with Kit yesterday.”
His wolf pulled back its lips, baring the lethal sharpness of its canines. Kit was young, extremely dominant, and very close to Sienna in age. That didn’t mean he was right for her. “He hurt you?” It came out a cold question, his wolf gone predator-still.
Sienna’s eyes widened. “No. I wasn’t looking where I was going on the run back from a sparring session and I tripped.” An embarrassed look. “I’m never going to be as graceful as a changeling.”
Hawke said nothing, could say nothing, his mind filling with images of the young leopard male touching her, laughing with her as he helped her up from the earth.

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Sienna Lauren
>!
RavenS

“Now that we‟re all here, we can begin.”
“Cut me a break,Indy .” Hawke grinned at the look she shot him, but his next words were pure growl. “I just spent ten minutes explaining to the juveniles why they can‟t go around sniffing after the leopard girls without expecting to get their asses kicked by the leopard boys at least once. When the hell is Riley coming back?”

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Indigo Riviere · Riley Aedan Kincaid
>!
RavenS

“As of right now, you‟re off shift for the next forty-eight hours. Go play your favorite game.”
Feeling the hum of anticipation in his belly, Andrew gave his alpha an innocent smile. “I have no idea what you mean.”
Hawke pointed a finger at him. “I want my calm, collected lieutenant back by the end of the week, or I'm packing you in a box and shipping you to fucking Siberia.”
Andrew grinned. “I hear it's nice there this time of year.”

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Liam Kincaid · Hawke Snow

A sorozat következő kötete

Psy-Changeling sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Bleeds
Marissa Meyer: Cress (angol)
Ilona Andrews: Burn for Me
Rick Riordan: The House of Hades
Sherrilyn Kenyon: Seize the night
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Jeaniene Frost: Eternal Kiss of Darkness
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Gena Showalter: The Darkest Passion