9. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
11. legjobb fantasy könyv a molyok értékelése alapján
22. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Kiss ​of Snow (Psy-Changeling 10.) 166 csillagozás

Nalini Singh: Kiss of Snow Nalini Singh: Kiss of Snow Nalini Singh: Kiss of Snow

New ​York Times bestselling author Nalini Singh’s exhilarating world of shapeshifters and psychics is “paranormal romance at its best” (Publishers Weekly). Now comes the story of an alpha wolf named Hawke used to getting exactly what he wants--and of the only woman who dares tangle with him.

Since the moment of her defection from the PsyNet and into the SnowDancer wolf pack, Sienna Lauren has had one weakness. Hawke. Alpha and dangerous, he compels her to madness.

Hawke is used to walking alone, having lost the woman who would’ve been his mate long ago. But Sienna fascinates the primal heart of him, even as he tells himself she is far too young to handle the wild fury of the wolf.

Then Sienna changes the rules and suddenly, there is no more distance, only the most intimate of battles between two people who were never meant to meet. Yet as they strip away each other’s secrets in a storm of raw emotion, they must also ready themselves for a far more vicious… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Berkley, USA, 2011
434 oldal · ASIN: B004RKXN44
>!
Gollancz, UK, 2011
432 oldal · ISBN: 9780575105676
>!
Gollancz, London, 2011
434 oldal · ASIN: B004ZKVEE2

2 további kiadás


Enciklopédia 15

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Hunter · Judd Lauren · Hawke Snow · Sascha Duncan · Sienna Lauren · Brenna Shane Kincaid · Andrew Liam Kincaid · Vasic · Indigo Riviere · Walker Lauren · Riaz Delgado · Toby Lauren


Kedvencelte 57

Most olvassa 4

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 14

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Ez valami elképesztően jó része volt. Számomra ennél a résznél tetőzött a sorozat. Szerintem már az első rész óta Hawke részét vártam a legjobban. Rá voltam a leginkább kíváncsi. Oké, Sierra nem volt éppen a szívem csücske, de együtt nagyon jó párost alkottak. Nagyon hosszú utat kellett megtenniük. Mellesleg Nalini ügyesen megoldotta köztük azt, hogy Hawke ne legyen pedo maci farkas. Kicsit meg is ütköztem Hawke életkorán. Valamivel idősebbnek gondoltam.
Mindenesetre Sienna jól tette, amikor úgy döntött, ideje, hogy a SnowDancer alfa végre ne csak a gyereket lássa benne. Így a nagyszerű, nem hétköznapi romantika mellé, kaptam egy izgalmas, kalandokkal teli olvasmányt is. Kedvenc lett.

3 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Örök szerelem lett ez a sorozat. Elkezdtem és nem tudtam letenni. Most ennyi nap után olyan fura lesz, hogy nem köztük és velük fognak telni a napjaim.
Olyan jó lenne, ha valamelyik magyar kiadó felkarolná és elhozná nekünk az összes részt magyarul.

7 hozzászólás
ƨɔɴом>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Orokervenyu igazsag itt is bebizonyosodott: A tuz felolvasztja a jeget.
Egyszeruen imadtam a konyvet. Rengeteg olyan kis apro jelenettel van tarkitva, amiktol egyszeruen elolvadt a szivem. Orultem, hogy a korabbi konyvek szereploi is fel-fel bukkannak, ki tobb, ki kevesebb ideig.
Hawke es Sienna parosara mar regen felfigyeltem, es rettentoen vartam a tortenetuket. Kivancsi voltam, hogy Nalini hogyan oldja majd meg azt a tobbszoros szakadekot, ami kettejuk kozott ezidaig csak tatongott. Orulok, hogy vegul nem egy tucat sztori lett, hanem meg meg is spekelte a kotodesuket.
Hawke-ot igazabol sokaig nem tudtam hova tenni, szerettem ahogy mindig is ugratta Lucast, es egyszeruen imadtam, mikor Sienna felidegelte es utana duzzogott, mint valami kisgyerek. Am sokaig nem ertettem, hogy lenyegeben miert nem fogadja el a nyilvanvalot. Ez a konyv nagyon sokat hozzatett a karakterehez, szerethetobbe tette szamomra. Sienna-t mindig is birtam, es ahogyan az sejtheto volt az o ereje joval nagyobb, mint amit a korabbi kotetekbol akar csak sejthettunk is. A szamlajara legyen irva, hogy egyaltalan nem hisztizett – meg akkor sem mikor Hawke idiotan viselkedett-, hanem vegig eros maradt es kitarto volt.
Kettejuk mellett muszaj megemlitenem meg:
– Lara es Walker kettoset, akiknek rettento modon szurkoltam, es egy abszolut osszeillo parnak tartom oket
– Sasha es Lucas parosat, akik nevehez a konyv egyik kedvenc jelenete fuzodik
– Es vegul, de nem utolso sorban szamomra a konyv kulon kis inyencsege itt is Judd fel-fel bukkanasa volt.

8 hozzászólás
Cintia_ P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Ó, ÉDES, ISTENEM!
Hogy én mennyire vártam és vágytam erre a könyvre! Szavakba sem tudom önteni.
Őszinte leszek: szerelmes vagyok Hawke-ba. Ezt minden költői túlzás nélkül mondom. Élek-halok érte.
Emellett, szeretem Sienna-t is, erős, határozott, gyönyörű és nagyon szerethető. Örülök a kapcsolatuknak, végre-végre! Annyiban vagyok féltékeny rá, hogy nem lehetek ő, de ezenkívül hatalmas támogatója vagyok a párosuknak. Annyira nagyon szurkoltam nekik, annyira akartam ezt és odavoltam a jeleneteiktől: libabőr, tűz, olvadás. És teljesen kikészített, hogy nem tudtam biztosra, mi is lesz a kapcsolatuknak a vége: ott volt az, amit szerettünk volna Sienna-val, de ez egy bizonyos dolog miatt spoiler lehetetlennek tűnt.
Aztán meg bumm, spoiler , engem is földre vitt. Csak feküdtem, bámultam és vigyorogtam, miközben könnyeztem és azt gondoltam: „a k****a életbe is, ez az!"
A szerelmi száluktól is eltekintve elképesztő volt a könyv, végig pörgött, érdekes volt, nagyon kidolgozott és izgalmas.
10/10000, semmi rosszat nem tudok mondani a könyvről. Szerelmes vagyok a könyvbe is.
SnowDancer akarok lenni, és nemcsak lélekben.
Ui.: néhanapján még beleolvasgatok a könyvbe. Csak úgy.:)

2023, újraolvasás:
“What do you want?” […]
“A kiss for the big, bad wolf.”

Azt terveztem, az újraolvasás után, a fenti értékelésemet átírom, vagy kiegészítem, hogy szép legyen, összefüggő, igazán leírja a könyvet.
Nos, nem tudom, hogyan, de az történt, hogy visszatértem a 16 – 17 éves énemhez, ezért ismét csak a pirulásig és rajongásig jutottam el. Vagy Hawke Snow most is teljesen levett a lábamról, és szimplán nem tudtam másképp viselkedni vagy gondolkodni.
Valószínűleg mindkettő.
Mindenesetre: pontosan ugyanígy nézne ki a mostani értékelésem is – éltetném a férfit és teljesen odalennék.
A történet, mint mindig, fantasztikus, összetett és feszültségekkel teli!
Sienna elképsztő női főszereplő.
Hawke… oh, lord, have mercy. Ez a férfi egy elképesztő farkas.
A SnowDancer falka pedig a szívem csücske.

A könyvre nagy szükségem volt, és csodás is volt. ♥

3 hozzászólás
Trice29 P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Ütős volt ez a rész, alig győztem a fejemet kapkodni. Kaptunk két párt is ebben a részben, nekem mindkettő nagyon tetszett, bár Hawke és Sienna sokkal izgalmasabb. A kalandoktól beindult bennem az adrenalin, volt miért, kiért izgulni bőven. A kisbaba érkezése meghatott, nem győztem mosolyogni. A történet vége számomra már a hihetetlennel volt határos, túl szép, hogy igaz legyen, de ettől eltekintve a top 3 részbe bekerült ez a könyv is :o)

SzRéka P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Természetesen szerettem Hawke és Sienna párosát, nálam mégis Walker és Lara vitte a prímet – miattuk adok 5*-ot. Ők ketten egy saját részt is lazán megérdemeltek volna, főleg Toby és Marlee asszisztálásával együtt. Megzabálom ezeket a gyerekeket, és akkor Bent még nem is említettem. :')
A harci jelenet elég kevés ideig tartott, azonban úgy tűnik ez még csak a kezdet volt, úgyhogy türelmesen kivárom a megrendítőbb összecsapást. Ami a tetszésemnek megfelelő kidolgozást és alapot kapott, az Siennáék kapcsolata volt. Végre éreztem a feszültséget, és mivel nem siették el az összeszokást, az erotika is akkor kapott szerepet, amikor már igazán megérdemelték egymást. Siennát egyébként nagyon megszerettem, az egyik legérettebb és leglogikusabb női szereplő vált belőle.
Megérte erre a könyvre várni – szinte fizikailag is jó érzés volt a történetet olvasni, a humor és a kisgyerekek/kisfarkasok pedig megint megnyertek maguknak. ♥

Tufuka>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Most nagyon kétségbe vagyok esve, melynek két oka van:

1. Befejeztem a könyvet. Igazán lehetett volna még vagy 1000 oldal, vagy még több.
2. Nem lehet 5 csillagnál többet adni. Nem nagyon tudom besorolni ezt a könyvet a 0-5 csillag tartományba. De azt kell mondanom, hogy még az 5-10 csillag tartományba sem. A minden betűjét imádtam, sőt még a margókat is és a most azonnal újra akarom olvasni kategóriákba sorolható be.

Aki szereti a Psy sorozatot, az szerintem pont annyira várta ezt a történetet, mint én. 9 könyvet kellett kivárnunk, de mennyire megérte. Meg bizony!
Annyival több volt ez a könyv, mint amit vártam, pedig aztán nekem tényleg magasak az elvárásaim Nalinivel szemben, de bőven túlteljesítette azokat.

Hawke és Sienna kapcsolata már az első könyvben felcsigázott, azonban ekkor a mentál lány még túl fiatal volt. Ezután sokáig nem kerültek előtérbe, bár voltak elejtett megjegyzések. A 6. könyvben azonban egy elég fontos változás következett be, ami bizony rendesen felborította az elképzeléseimet.
Ezt követően majd csak a 9. könyvben szerepeltek ismét együtt, amikor én bevallom szerettem volna Hawke-t többször is megnyúzni.
Majd jött a Kiss of Snow.
Igazából az egész könyvet imádtam. Bár voltak jelenetek, amik kiemelkednek a többi közül. Ilyen például a Wild-ban eltöltött első, majd második este után történtek. A beszélgetés a vízesésnél. Az ajándékok. A SD ajándéka. És a kunyhó utáni összes jelenet. Tudtam, hogy nem lehet rossz vége a történetnek, de azt hiszem a 47. fejezettől kezdve egyfajta kétségbeesés vett rajtam erőt, ugyanis fogalmam sem volt róla, hogyan is fogja Nalini megoldani ezt az egészet.
Hawke-ról tudtunk ezt azt, de itt mindent megtudunk a múltjáról és a halott párjáról.
Sienna egy nagyon, nagyon különleges Psy, szerintem a legkülönlegesebb és a legveszélyesebb. Mondom ezt úgy, hogy én sejtem ki lehet a Szellem, olvastam Judd könyvét, és hallottam már Adenről és Vasicról is.
Szépen alakult a kapcsolatuk, lépésről lépése, teljesen más akadályokat küzdöttek le, mint az eddigi főszereplők, és itt megint lehet hogy túlzásnak érződik, de én az ő akadályaikat éreztem eddig a legteljesíthetetlenebbeknek.
Azonban nemcsak azért volt ez a könyv olyan nagyszerű, mert azok a főszereplők akik, hanem mellékszálak miatt is. Walker és Lara, Judd, Sascha és Lucas, a Szellem, Vasic és Aden, Toby, Nikita és Anthony, sőt az egész SD és DR falka hozzájárult ahhoz, hogy ez a könyv letaszítsa az összes korábbi olvasmányomat, és bizony elfoglalja a dobogó tetejét.

Az írónő azt írta, hogy ne aggódjunk ő 95 éves koráig nem tervezi abbahagyni a sorozat írását. Én pedig merem állítani, hogy bizony még ha megélem, 80 éves koromban is szívesen kezembe veszem a részeket, ha színvonal ilyen marad, mint most.

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Már az első rész óta csigázza a képzeletünket az írónő Sienna és Hawk kapcsolatával és végre ez a rész az ő történetük. Bár Hawk még mindig gyerekként kezeli a 19 éves Siennát, a lánynak igazából sohasem volt igazi gyerekkora. Különleges képességei miatt Ming Lebong tanácsos már öt évesen elszakította a családjától és kegyetlen kiképzésnek vetette alá. Sienna szörnynek tartja magát fura képességei és múltbeli tettei miatt. Hawk hiába próbálja távol tartani magát a lánytól, Sienna kiprovokálja hogy foglalkozzon vele. Közben a Tanács kettészakad, Scotték szervezkednek, meg akarják semmisíteni San Franciscót, összefogásra van szükség. Sienna képessége pedig jól jöhet egy kemény csatában.

2 hozzászólás
meteoritastar>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Érdemes volt várni erre részre. Már az első pillanattól, mikor Hawke színre lépett, vártam a történetét.
Őszintén, nem erre számítottam.
Kevesebbre.
Meglepett a könyv.
Imádtam, hogy Lara és Walker is ekkora szerepet kapott. Az ő történetüket is megismerhettem és ez álltal jobban megismerhettem az egész Lauren családot más szemszögekből is. Nagyon jó volt.
De persze a fő szálé Hawke és Siennáé volt. A kapcsoaltuk alakulása nem éppen simán ment. De annál humorosabban. Klubb, Kit, Indigó meg a páros is hozta a formáját. Nem is beszélve Lucasról. Kedvenc pillanataim voltak, mikor ő is megjelent vagy csak Hawke megemlítette valami miatt. Nagyon jókat nevettem. Imádom ezt a két alfát. A történetük egymás nélkül nem is lenne teljes. Egymás szekálása alap.
Ráadásul Lucas írtó cuki volt. *-* *-* Olvadoztam tőle, ahogy a párjával bánt. Elolvadtam tőlük. Aztán ott volt Hawke vallomása. Pocsolya vészhelyzet lett.
Ezek az alfák nagyon veszélyesek a szívre.
De nem csak humor és romantikában bővelkedett ez a rész, hanem izgalomban is.
Nem is kevésben. Izgultam rendesen és féltettem az alakváltókat és barátaikat, szövetségeseiket. Huhhaaa.
Ezt a világot nem lehet megunni. Ezek az alakváltók és társaik, jó útra tért mentálok zseniálisak. Az összetartásuk, a szeretetük, a hűségük irigylésre méltó.


Népszerű idézetek

K_Maria P>!

“I need live soldiers, not dead heroes.”[Hawke]

50. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow
RavenS>!

You sure you want to play with the wolf, baby?
[…] Sure you`re ready to handle an X, wolf?

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Sienna Lauren
Cintia_ P>!

“What do you want?” […]
“A kiss for the big, bad wolf.”

3 hozzászólás
Cintia_ P>!

You have my devotion, your name branded on my soul, my wolf yours to command. A hundred years? It’ll never be enough. I want eternity.

3 hozzászólás
Cintia_ P>!

“That works fine for me… Sienna Lauren Snow.”

(utolsó mondat)

2 hozzászólás
Cintia_ P>!

“Hawke.”
“I like the way you say my name in bed.”

Cintia_ P>!

“Hawke definitely had the alpha-possessive vibe going on.”

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Psy-Changeling sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laura Thalassa: The Emperor of Evening Stars
J. R. Ward: The Beast
Sherrilyn Kenyon: Unleash the Night
Jeaniene Frost: Halfway to the Grave
Jennifer L. Armentrout: The Return
Richelle Mead: Succubus Heat
Gena Showalter: The Darkest Whisper
Laurell K. Hamilton: A Kiss of Shadows
Laurell K. Hamilton: Incubus Dreams
Jeaniene Frost: Into the Fire