17. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
21. legjobb fantasy könyv a molyok értékelése alapján
34. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Kiss ​of Snow (Psy-Changeling 10.) 144 csillagozás

Nalini Singh: Kiss of Snow Nalini Singh: Kiss of Snow

New ​York Times bestselling author Nalini Singh’s exhilarating world of shapeshifters and psychics is “paranormal romance at its best” (Publishers Weekly). Now comes the story of an alpha wolf named Hawke used to getting exactly what he wants--and of the only woman who dares tangle with him.

Since the moment of her defection from the PsyNet and into the SnowDancer wolf pack, Sienna Lauren has had one weakness. Hawke. Alpha and dangerous, he compels her to madness.

Hawke is used to walking alone, having lost the woman who would’ve been his mate long ago. But Sienna fascinates the primal heart of him, even as he tells himself she is far too young to handle the wild fury of the wolf.

Then Sienna changes the rules and suddenly, there is no more distance, only the most intimate of battles between two people who were never meant to meet. Yet as they strip away each other’s secrets in a storm of raw emotion, they must also ready themselves for a far more vicious… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Berkley, USA, 2011
434 oldal · ASIN: B004RKXN44
>!
Gollancz, UK, 2011
432 oldal · ISBN: 9780575105676
>!
Gollancz, London, 2011
434 oldal · ASIN: B004ZKVEE2

1 további kiadás


Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Hunter · Judd Lauren · Hawke Snow · Sascha Duncan · Sienna Lauren · Brenna Shane Kincaid · Andrew Liam Kincaid · Vasic · Indigo Riviere · Walker Lauren · Toby Lauren


Kedvencelte 56

Most olvassa 3

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Ez valami elképesztően jó része volt. Számomra ennél a résznél tetőzött a sorozat. Szerintem már az első rész óta Hawke részét vártam a legjobban. Rá voltam a leginkább kíváncsi. Oké, Sierra nem volt éppen a szívem csücske, de együtt nagyon jó párost alkottak. Nagyon hosszú utat kellett megtenniük. Mellesleg Nalini ügyesen megoldotta köztük azt, hogy Hawke ne legyen pedo maci farkas. Kicsit meg is ütköztem Hawke életkorán. Valamivel idősebbnek gondoltam.
Mindenesetre Sienna jól tette, amikor úgy döntött, ideje, hogy a SnowDancer alfa végre ne csak a gyereket lássa benne. Így a nagyszerű, nem hétköznapi romantika mellé, kaptam egy izgalmas, kalandokkal teli olvasmányt is. Kedvenc lett.

3 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Örök szerelem lett ez a sorozat. Elkezdtem és nem tudtam letenni. Most ennyi nap után olyan fura lesz, hogy nem köztük és velük fognak telni a napjaim.
Olyan jó lenne, ha valamelyik magyar kiadó felkarolná és elhozná nekünk az összes részt magyarul.

7 hozzászólás
ƨɔɴом P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Orokervenyu igazsag itt is bebizonyosodott: A tuz felolvasztja a jeget.
Egyszeruen imadtam a konyvet. Rengeteg olyan kis apro jelenettel van tarkitva, amiktol egyszeruen elolvadt a szivem. Orultem, hogy a korabbi konyvek szereploi is fel-fel bukkannak, ki tobb, ki kevesebb ideig.
Hawke es Sienna parosara mar regen felfigyeltem, es rettentoen vartam a tortenetuket. Kivancsi voltam, hogy Nalini hogyan oldja majd meg azt a tobbszoros szakadekot, ami kettejuk kozott ezidaig csak tatongott. Orulok, hogy vegul nem egy tucat sztori lett, hanem meg meg is spekelte a kotodesuket.
Hawke-ot igazabol sokaig nem tudtam hova tenni, szerettem ahogy mindig is ugratta Lucast, es egyszeruen imadtam, mikor Sienna felidegelte es utana duzzogott, mint valami kisgyerek. Am sokaig nem ertettem, hogy lenyegeben miert nem fogadja el a nyilvanvalot. Ez a konyv nagyon sokat hozzatett a karakterehez, szerethetobbe tette szamomra. Sienna-t mindig is birtam, es ahogyan az sejtheto volt az o ereje joval nagyobb, mint amit a korabbi kotetekbol akar csak sejthettunk is. A szamlajara legyen irva, hogy egyaltalan nem hisztizett – meg akkor sem mikor Hawke idiotan viselkedett-, hanem vegig eros maradt es kitarto volt.
Kettejuk mellett muszaj megemlitenem meg:
– Lara es Walker kettoset, akiknek rettento modon szurkoltam, es egy abszolut osszeillo parnak tartom oket
– Sasha es Lucas parosat, akik nevehez a konyv egyik kedvenc jelenete fuzodik
– Es vegul, de nem utolso sorban szamomra a konyv kulon kis inyencsege itt is Judd fel-fel bukkanasa volt.

8 hozzászólás
Trice29>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Ütős volt ez a rész, alig győztem a fejemet kapkodni. Kaptunk két párt is ebben a részben, nekem mindkettő nagyon tetszett, bár Hawke és Sienna sokkal izgalmasabb. A kalandoktól beindult bennem az adrenalin, volt miért, kiért izgulni bőven. A kisbaba érkezése meghatott, nem győztem mosolyogni. A történet vége számomra már a hihetetlennel volt határos, túl szép, hogy igaz legyen, de ettől eltekintve a top 3 részbe bekerült ez a könyv is :o)

Tufuka>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Most nagyon kétségbe vagyok esve, melynek két oka van:

1. Befejeztem a könyvet. Igazán lehetett volna még vagy 1000 oldal, vagy még több.
2. Nem lehet 5 csillagnál többet adni. Nem nagyon tudom besorolni ezt a könyvet a 0-5 csillag tartományba. De azt kell mondanom, hogy még az 5-10 csillag tartományba sem. A minden betűjét imádtam, sőt még a margókat is és a most azonnal újra akarom olvasni kategóriákba sorolható be.

Aki szereti a Psy sorozatot, az szerintem pont annyira várta ezt a történetet, mint én. 9 könyvet kellett kivárnunk, de mennyire megérte. Meg bizony!
Annyival több volt ez a könyv, mint amit vártam, pedig aztán nekem tényleg magasak az elvárásaim Nalinivel szemben, de bőven túlteljesítette azokat.

Hawke és Sienna kapcsolata már az első könyvben felcsigázott, azonban ekkor a mentál lány még túl fiatal volt. Ezután sokáig nem kerültek előtérbe, bár voltak elejtett megjegyzések. A 6. könyvben azonban egy elég fontos változás következett be, ami bizony rendesen felborította az elképzeléseimet.
Ezt követően majd csak a 9. könyvben szerepeltek ismét együtt, amikor én bevallom szerettem volna Hawke-t többször is megnyúzni.
Majd jött a Kiss of Snow.
Igazából az egész könyvet imádtam. Bár voltak jelenetek, amik kiemelkednek a többi közül. Ilyen például a Wild-ban eltöltött első, majd második este után történtek. A beszélgetés a vízesésnél. Az ajándékok. A SD ajándéka. És a kunyhó utáni összes jelenet. Tudtam, hogy nem lehet rossz vége a történetnek, de azt hiszem a 47. fejezettől kezdve egyfajta kétségbeesés vett rajtam erőt, ugyanis fogalmam sem volt róla, hogyan is fogja Nalini megoldani ezt az egészet.
Hawke-ról tudtunk ezt azt, de itt mindent megtudunk a múltjáról és a halott párjáról.
Sienna egy nagyon, nagyon különleges Psy, szerintem a legkülönlegesebb és a legveszélyesebb. Mondom ezt úgy, hogy én sejtem ki lehet a Szellem, olvastam Judd könyvét, és hallottam már Adenről és Vasicról is.
Szépen alakult a kapcsolatuk, lépésről lépése, teljesen más akadályokat küzdöttek le, mint az eddigi főszereplők, és itt megint lehet hogy túlzásnak érződik, de én az ő akadályaikat éreztem eddig a legteljesíthetetlenebbeknek.
Azonban nemcsak azért volt ez a könyv olyan nagyszerű, mert azok a főszereplők akik, hanem mellékszálak miatt is. Walker és Lara, Judd, Sascha és Lucas, a Szellem, Vasic és Aden, Toby, Nikita és Anthony, sőt az egész SD és DR falka hozzájárult ahhoz, hogy ez a könyv letaszítsa az összes korábbi olvasmányomat, és bizony elfoglalja a dobogó tetejét.

Az írónő azt írta, hogy ne aggódjunk ő 95 éves koráig nem tervezi abbahagyni a sorozat írását. Én pedig merem állítani, hogy bizony még ha megélem, 80 éves koromban is szívesen kezembe veszem a részeket, ha színvonal ilyen marad, mint most.

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Már az első rész óta csigázza a képzeletünket az írónő Sienna és Hawk kapcsolatával és végre ez a rész az ő történetük. Bár Hawk még mindig gyerekként kezeli a 19 éves Siennát, a lánynak igazából sohasem volt igazi gyerekkora. Különleges képességei miatt Ming Lebong tanácsos már öt évesen elszakította a családjától és kegyetlen kiképzésnek vetette alá. Sienna szörnynek tartja magát fura képességei és múltbeli tettei miatt. Hawk hiába próbálja távol tartani magát a lánytól, Sienna kiprovokálja hogy foglalkozzon vele. Közben a Tanács kettészakad, Scotték szervezkednek, meg akarják semmisíteni San Franciscót, összefogásra van szükség. Sienna képessége pedig jól jöhet egy kemény csatában.

2 hozzászólás
meteoritastar>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Érdemes volt várni erre részre. Már az első pillanattól, mikor Hawke színre lépett, vártam a történetét.
Őszintén, nem erre számítottam.
Kevesebbre.
Meglepett a könyv.
Imádtam, hogy Lara és Walker is ekkora szerepet kapott. Az ő történetüket is megismerhettem és ez álltal jobban megismerhettem az egész Lauren családot más szemszögekből is. Nagyon jó volt.
De persze a fő szálé Hawke és Siennáé volt. A kapcsoaltuk alakulása nem éppen simán ment. De annál humorosabban. Klubb, Kit, Indigó meg a páros is hozta a formáját. Nem is beszélve Lucasról. Kedvenc pillanataim voltak, mikor ő is megjelent vagy csak Hawke megemlítette valami miatt. Nagyon jókat nevettem. Imádom ezt a két alfát. A történetük egymás nélkül nem is lenne teljes. Egymás szekálása alap.
Ráadásul Lucas írtó cuki volt. *-* *-* Olvadoztam tőle, ahogy a párjával bánt. Elolvadtam tőlük. Aztán ott volt Hawke vallomása. Pocsolya vészhelyzet lett.
Ezek az alfák nagyon veszélyesek a szívre.
De nem csak humor és romantikában bővelkedett ez a rész, hanem izgalomban is.
Nem is kevésben. Izgultam rendesen és féltettem az alakváltókat és barátaikat, szövetségeseiket. Huhhaaa.
Ezt a világot nem lehet megunni. Ezek az alakváltók és társaik, jó útra tért mentálok zseniálisak. Az összetartásuk, a szeretetük, a hűségük irigylésre méltó.

CsepAdri>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Egyszerre fel akartam falni a könyvet és közben pedig iszonyat lassan olvasni, h minden egyes pillanatát kiélvezzem. Annyira vártam már ezt a részt! Végre Hawke!! ♥ Egyértelmű volt, h ki mellett fog kikötni kb már az első résztől, csak picit rögös volt az út odáig :)) Mennyiszer húzták az agyát a farkasnak Sienna miatt és Sienna mennyiszer akasztotta ki, az előző részekben is imádtam a közös jeleneteiket, itt pedig kánaán volt ;) Ahogy megnyílnak egymásnak új információk kerülnek napvilágra Hawke és Sienna múltjából. Nagyon szerettem azokat a részeket mikor „játszottak”, végre Hawke udvarolt, a magam módján :) Választ kapunk arra mit is jelent az X Sienna esetében. Voltak meglepetések, jajj de még milyenek :)) spoilerre csak saját felelősségre spoiler A kicsik (Ben, Toby, Marlee és a többiek) imádom őket olyan tündériek ♥. Továbbra is ott tartok, h van egy elméletem a Szellem kilétéről, de jó lenne ha valaki konkrétan megmondaná, örülnék. Ami pedig majdnem csak a legfontosabb most már kijelenthetjük, h háború van.

2 hozzászólás
Tamlilla>!
Nalini Singh: Kiss of Snow

Nagyon vártam ezt a részt és nem csalódtam. Ez az egyik legjobb történet, és ez a két különleges főszereplőnek köszönhető.
Hawke és Sienna a kezdetektől fogva kedvenc volt nálam, remek párost alkotnak és az írónő is el tudta velem hitetni olvasás közben, hogy mindennek rossz vége is lehet. Szóval végigizgultam az egészet. Sok rész volt Sashaval és a párjával is, spoiler.
Nálam vetekedett az első résszel.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

K_Maria P>!

“I need live soldiers, not dead heroes.”[Hawke]

50. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow
RavenS>!

You sure you want to play with the wolf, baby?
(…) Sure you`re ready to handle an X, wolf?

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Sienna Lauren
RavenS>!

I haven`t interfered, but this thing with Hawke . . . I don`t know if she`s ready. [Judd]
Sweetheart, no woman`s ever going to be ready for Hawke. [Brenna]

Kapcsolódó szócikkek: Brenna Shane Kincaid · Judd Lauren
Tufuka>!

Brenna came on the line. “Your pretty baby is running a search.”
“Smart-ass.”
“I’m casually walking over to where she can’t hear us.”
“Why?”
“To ask you if you’re courting her properly. Really, Hawke, a girl deserves flowers at least.”
“I don’t do flowers.” And right now, the whole courtship thing was in the air. As last night had shown with inescapable clarity, she was nowhere near ready to handle the truth of him. The thought had his hand clenching on the phone.
“It’s not hard,” Brenna muttered. “Call up a florist, buy a bouquet.”
Hawke’s wolf liked her too much to be annoyed. “Let me talk to her, brat. I have to get back to my meeting.”
“In a second. First—how’s my pretty baby?”
Hawke glanced over to see Judd listening to something Vaughn was saying, his head angled toward the ground, a frown on his face. Unusual for the former assassin. “Flirting with a jaguar.”
“You’re not funny, mister,” Brenna said before the phone passed hands and Sienna came back on the line.

23. fejezet

Tufuka>!

Drew told me to never, ever talk to him about sex. As far as he‘s concerned, I‘ll be a virgin until I‘m a hundred, same as Brenna.

Tufuka>!

You’re in my every breath and every thought, intertwined so deep inside me that love’s not a strong enough word—you have my devotion, your name branded on my soul, my wolf yours to command. A hundred years? It’ll never be enough. I want eternity.”

csillagka P>!

“I almost let the best thing that ever happened to me slip away because I was hung up on ideas of what I ‘should’ want. Sometimes there is no ‘should,’ there’s only a single chance to grab on to happiness.”

19. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Indigo Riviere
RavenS>!

Aren`t you looking pretty these days?
Sienna, to her credit, retained her cool. 'I saw you doing the chicken dance once, Tomás. It wasn`t sexy.'

Tufuka>!

THREE DAYS AFTER the situation with Maria and Sienna, Hawke found himself looking down at a small, big-eyed face. Going down on his haunches to meet that wildly curious gaze, he said, “Looking serious, Ben.”
The five-and-half-year-old, who happened to be one of Hawke’s favorite people in the den, nodded. “Didja really put Sinna in jail?”
Hawke bit the inside of his cheek. “Yep.”
Brown eyes the same dark shade as Ben’s mother’s, turned wolf-amber in shock. “How come?”
“She didn’t follow the rules.”
Ben thought about it for a second, lines wrinkling up that baby-smooth forehead. “Is it like time-out for grown-ups?”
“Yep.”
“Oh.” A decisive nod. “I’ll tell Marlee.”
“Is Marlee sad?” The girl was Sienna’s cousin and part of his pack—Hawke wouldn’t allow her to be hurt.
Ben shook his head. “Her dad said that Sinna had been naughty and that’s why she got put in jail, but Marlee said you wouldn’t put Sinna in jail and that Sinna was probably just grumpy and didn’t want to talk to anyone.”

4. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Sienna Lauren
7 hozzászólás
Tufuka>!

The boy clambered up onto the tailgate, legs hanging off the edge and words tumbling out at high speed. “My mom used to use Tp to make me sleep when I had a haircut. I never liked it.”
Happy to hear that the fear was a harmless remnant of childhood, not based on hidden trauma, he said, “We’re not using the sedatives in the first-aid kit, so forget about it.”
Toby’s face fell. “Those look really sharp.”
Reaching up, Hawke snipped off a bit of his own hair to test the blades. “Yeah, should do the trick.”
“Uh-oh.” Huge cardinal eyes. “You shouldn’t have done that.”
“Why?”
“ ’Cause every time you cut your hair, Sienna gets mad.”
His wolf pricked up its ears. “Yeah?” He stepped closer.
Toby froze.
“Okay,” Hawke said, having had enough experience with pups to understand logic wouldn’t help right now, “close your eyes and scream as loud as you can.”
“What?”
“Just do it.”
Toby took a deep breath, scrunched his eyes closed . . . and screamed.
Wincing at the earsplitting volley of sound, Hawke snipped off the boy’s far too long bangs in one cut, making sure not to touch the metallic blades to the kid’s skin. “Not bad.” It wasn’t crooked in any case.
Toby’s eyes snapped open. “Did you do it?”
Hawke handed him his hair. “What do you think?”

32. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Sienna Lauren · Toby Lauren

A sorozat következő kötete

Psy-Changeling sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Coreene Callahan: Fury of Fire
Sylvia Day: Spellbound
J. R. Ward: Immortal
Jennifer L. Armentrout: Obsidian
Darynda Jones: Second Grave on the Left
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Christopher Moore: Bloodsucking Fiends
Andrea Cremer: Bloodrose
Kresley Cole: No Rest for the Wicked