Hostage ​to Pleasure (Psy-Changeling 5.) 25 csillagozás

Nalini Singh: Hostage to Pleasure Nalini Singh: Hostage to Pleasure Nalini Singh: Hostage to Pleasure

With ​her darkly seductive Psy/Changeling world, Nalini Singh has created „a sensual, dangerous adventure not to be missed” (New York Times bestselling author Lora Leigh). Now, as the deadly Psy Council tightens its grip, a rebel Psy scientist finds herself at the mercy of a changeling who has sworn vengeance against her kind…

Separated from her son and forced to create a neural implant that will mean the effective enslavement of her psychically gifted race, Ashaya Aleine is the perfect Psy--cool, calm, emotionless…at least on the surface. Inside, she's fighting a desperate battle to save her son and escape the vicious cold of the PsyNet. Yet when escape comes, it leads not to safety, but to the lethal danger of a sniper's embrace.

DarkRiver sniper Dorian Christensen lost his sister to a Psy killer. Though he lacks the changeling ability to shift into animal form, his leopard lives within. And that leopard's rage at the brutal loss is a clawing darkness that hungers… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Gollancz, UK, 2011
352 oldal · ISBN: 9780575100039
>!
Gollancz, London, 2011
352 oldal · ASIN: B004R9Q1SA
>!
Berkley, USA, 2008
352 oldal · ISBN: 9780425223253

1 további kiadás


Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Hunter · Hawke Snow · Sascha Duncan · Dorian Christensen · Mélisande Smith (Mercy) · Ashaya Aleine


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

CsepAdri>!
Nalini Singh: Hostage to Pleasure

A harmadik könyv (Judd és Brenna párosa) óta vívódok a 4,5 és 5 között. Miközben a cselekmény szálai egyre szövevényesebbek és egyre izgalmasabb minden, a cicák hideg-meleg viselkedése néha az őrületbe kerget. Ugyanez volt Dorian-nal is, értem a gyökerét a problémának, de ettől függetlenül idegesített. Ami nagyon tetszik, h milyen jó érzékkel jönnek a poénok, nem érzem őket erőltetetteknek és pont jó időben érkeznek, h kicsit oldódjon mindenki. Nagy utat tett meg Dorian és Shaya, még Dorian viselkedése ellenére is élveztem a könyvet. A végét nem lehetett nem fülig érő mosollyal olvasni :))

Mrs_Curran_Lennart P>!
Nalini Singh: Hostage to Pleasure

Szuper volt a történet. Dorian és Ashaya egy érdekes páros. Dorian nem tud váltani, ezért másban tűnik ki, Ashayának pedig ott a klausztrofóbiája és egy szociopata ikertestvér, aki halálra van ítélve nélküle. Ashaya mégis elég okos ahhoz, hogy borsot törjön a tanács orra alá és biztonságban tudja a kisfiát. Lassan bontakozik ki a szerelem kettejük között, mivel Dorian gyűlöli a Tanácsot húga halála miatt, Ashaya pedig érzi ezt rajta. Bár az írónő mindent bedob, hogy megkutyulja a történetet – bérgyilkosok, titkos társaságok, ördögi titkok – a sok izgalom ellenére azért a vége mindig hepiend.

lilice>!
Nalini Singh: Hostage to Pleasure

Első körben kihagytam ezt a részt, mert Dorient – és úgy általában a leopárdokat – nem sikerült megkedvelnem, inkább farkaspárti lettem, és az ő történeteikkel kezdtem. De aztán a kimaradtakra is sor került szép lassan, és felül kell bírálnom magam, mert ezt szinte egy nap alatt nyomtam le, annyira beszippantott! Tetszett a szereplők közti kémia, tetszettek Dorien egoista, domináns hímhez méltó beszólasai, és szerintem a történet is egész jó.

Tori0925 P>!
Nalini Singh: Hostage to Pleasure

Tetszett, hogy nem csak Ashaya és Dorian volt a célkeresztben, hanem végre egy mentál, akinek testvére ráadásul ikre és gyereke is volt. Minél többet olvasok, annál elcseszettebbnek tűnik a Tanács munkája és annál jobban belelátunk a fajok közti dinamikába. Bár már korábban hisztiztem a több emberszereplőért azért remélem nem csak ennyiből állnak, mint ebben a részben lévő szövetség.
A világ lassú változása egy állandó dolog, ami minden időben igaz. Ahogy az is hogy nem mindig állunk készen egy nagy ugrásra.

tashley>!
Nalini Singh: Hostage to Pleasure

Ez a rész időnként sajnos ingatag lábakon haladt, a taktikázás néha követhetetlen volt, érthetetlen dolgok is történtek. Másrészt voltak olyan események, amelyek felesleges részletességgel olvashatók, aztán nem lesz belőle semmi. Kicsit elfáradt a sorozat mostanra. Talán azért, mert ekkorra már belecsapott az írónő az Angyal sorozatba? Most nem vagyok elégedett.

wolfy27>!
Nalini Singh: Hostage to Pleasure

Nagyon jó kötet volt. A főszereplőket szerettem, szerencsére nem esett Nalini abba a hibába mint a második kötetnél, hogy apró változtatásokkal de megírta mégegyszer az első részt. Szépen elkülönült a kötet, tetszett a konfliktus, és a megoldás is. Feltűnt egy új ellenség, ami tovább bonyolítja a dolgokat.

A gyerekek nagyon cukik, bár néha nekem kicsit cukormázasnak tűnik ez a falkatéma. Valahogy túl tökéletesek a gyerekek is, meg a felnőttek hozzáállása is… ennyi türelem nincs a világon, vannak akiknek egyszerűen ilyen a beállítottsága, de nem tudom elképzelni hogy ez ennyire általános legyen.


Népszerű idézetek

RavenS>!

“Where’s Sascha?”
“In the aerie.”
“You left her alone?”
“As my mate would say—she’s a cardinal, fully capable of protecting herself.”
“So you left at least two others on watch.”
“Of course I did.”

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Hunter · Sascha Duncan
Javíthatatlan>!

“You,” he said, turning to glare at her, “are never to be threatened by me.Understood?”
She blinked. “Actually, right now you’re—”
“Tell me you understand.” He leaned closer, eyes narrowed.
“But—”
“No buts, no nothing. You have the ability to piss me off without even trying, but I’ll fucking take a gun to my head before I lay a hand on you. You clear on that?” She was crushed against the door now, his hand palm down beside her head. But her face was one of rebellion. “No. Not while you’re being so aggressive.”
“Go on, baby, push me a little more.” He smiled.

213. oldal

8 hozzászólás
Javíthatatlan>!

Things to do . . .
. . . people to kill.

—Front and back of Dorian Christensen’s favorite T-shirt (gift from Talin McKade)

31. oldal

18 hozzászólás
CsepAdri>!

Vaughn raised an eyebrow at their guarded expressions. “What, do I smell like wolf now?” He sniffed at his arm. “Nope. I smell like my gorgeous Red.” A slow smile as he mentioned his mate and walked in.

CsepAdri>!

Her eyes traced his lips and his entire body grew taut with the caress—she might not call it that, but that’s what it was. She was stroking him. Purring inwardly, he didn’t move, didn’t break the spell.

CsepAdri>!

“I thought the flirting happened before the mating,” Dorian said as he unlocked the door and pushed it open. He nudged Ashaya through.
“Then I pity your mate,” Vaughn let Faith’s hair slide out of his hands, but tangled his fingers with hers. “I can give you lessons in romance if you’d like.”

CsepAdri>!

“I don’t know if I want to with you growling at me.”
His hands clenched. “Sugar, I’m this close to tearing off your clothes and teaching you exactly how badly I take you keeping secrets from me. Your choice. Talk or get naked.”

CsepAdri>!

“A piece of my heart died with her. I don’t know if it will ever grow back.”
“That’s okay,” she managed to whisper. “That piece was hers to take.”

Tori0925 P>!

„It would've been easier,” she whispered.
„What would?” He stayed beside the bed, as if he was content to simply watch her.
She felt embraced by his eyes, stroked by his soul. „If you'd fallen in love with Mercy.”
A slow smile. „She's too mean.”
It made her smile, too. „I'm going to tell her you said that.”
„Aw, come on.”


A sorozat következő kötete

Psy-Changeling sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laura Thalassa: Rhapsodic
J. R. Ward: The Beast
Maggie Stiefvater: Sinner
Coreene Callahan: Fury of Fire
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Lara Adrian: Veil of Midnight
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Laurell K. Hamilton: Affliction
Jennifer L. Armentrout: The Return
Darynda Jones: Second Grave on the Left