Branded ​by Fire (Psy-Changeling 6.) 150 csillagozás

Nalini Singh: Branded by Fire Nalini Singh: Branded by Fire

Hailed by Christine Feehan as “a major new talent,” New York Times bestselling author Nalini Singh now brings together two fierce changelings in her most explosive story yet.

Though DarkRiver sentinel Mercy is feeling the pressure to mate, she savagely resists when Riley Kincaid, a lieutenant from the SnowDancer pack, tries to possess her. The problem is not simply that he pushes her buttons; the problem is that he’s a wolf, she’s a cat, and they’re both used to being on top.

But when a brilliant changeling researcher is kidnapped from DarkRiver territory, Mercy and Riley must work together to track the young man—before his shadowy captors decide he’s no longer useful. Along the way, the two dominants may find that submitting to one another uncovers not just a deadly conspiracy, but a passion so raw that it’ll leave them both branded by fire…

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Gollancz, UK, 2011
368 oldal · ISBN: 9780575100053
>!
Gollancz, London, 2011
366 oldal · ASIN: B004VF62DE
>!
Berkley, USA, 2009
368 oldal · ISBN: 9780425226735

1 további kiadás


Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Hunter · Hawke Snow · Sascha Duncan · Dorian Christensen · Brenna Shane Kincaid · Tamsyn Ryder · Riley Aedan Kincaid · Andrew Liam Kincaid · Mélisande Smith (Mercy) · Ashaya Aleine · Bastien Smith (Bas)


Kedvencelte 32

Most olvassa 6

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Nalini Singh: Branded by Fire

Úgy sajnálom, hogy egyik kiadó sem karolta fel ezt a sorozatot. Mindenképpen folytatni szerettem volna ezt a szériát. Érdekelt, hogyan alakul majd a párduc-farkas páros kapcsolata.
Riley-t eddig is bírtam. Talán még Mercy-t is, de gyakran olyan makacs volt. Számomra furcsa volt ez a „domináns” nőstény szókapcsolat. Kissé állatiasan hangzik. Sokáig észre se vette a nyilvánvalót.
Sascha és Lucas jeleneteinek örültem a legjobban. Velük együtt örültem. Igazából miattuk fogom végül megadni azt az 5 csillagot is. Hawke és Kit még az, aki nagyon érdekel. Kitnek egyáltalán van saját története?!

kiruu>!
Nalini Singh: Branded by Fire

Igen! Ez az! Végre! Nalini egy rohadt nagy isten vagy. :DD
Imádom, amikor két forrófejű, különböző, de mégis hasonló, domináns – jelen esetben – alakváltó kerül nagyoooon közeli kapcsolatba. Untam már, hogy a könyv 3/4-e után esetleg összemelegednek a szereplők, lehetett volna előbb is, egy olyan rögtön-neked-esek jelenet és itt végre ez történt. Egy igazi szexi, izgalmas, fülledt jelenet már az elején, és imádooom. Mercyt alapból kedveltem, mert nagyon hasonlítunk. Fiúkkal van körülvéve, de mégis nőies a lelke mélyén. Határozott, erős, makacs. Riley szintén, csak egy görög szexisten formájában. Imádtam a harcaikat, ahogy a saját falkájukhoz viszonyultak, mindent. És ráadásként ott van Sascha és Lucas is… Tapsikolni és ugrabugrálni lett volna kedvem! Hihetetlen édesek. Izgalmas és pörgős könyv, rendesen halad a cselekmény. Jaj, mennyire vágytam egy ilyen könyvre! Ó, és Hawke és Sienna… remek páros lesz.

3 hozzászólás
Trice29 P>!
Nalini Singh: Branded by Fire

Zúzós volt ez a rész is. Nagyon pörögtek az események, izzott a kémia :o)
Nálam Mercy volt szimpatikusabb a főszereplők közül, bár a végére Rileyt is megszerettem. Imádom, hogy alfa baby érkezik. Azt kell mondanom, már a mentál Tanácstól sem undorodom annyira, van aki pozitív, van aki negatív meglepetést okozott. Továbbra is izgatott vagyok, hová fog ez vezetni, még elképzelésem sincs, talán egy új nagy mentál hálóhoz? Meglátjuk, folytatom!

7 hozzászólás
_Leelan_ P>!
Nalini Singh: Branded by Fire

Mercy és Riley kapcsolata igazán szokatlan, de mint Nalini is megírta… ők elsősorban emberek m, és csak utána állatok.
Szóval ha már volt Mentál- Nagymacska, Mentál-farkas, Mentál-ember, akkor miért ne lehetne farkas-Macska is? :)
Mercy nagy önállósága és makacssága idegesített. Még ha valaki domináns, erősebb es függetlenebb, mint a többi nő, akkor is szüksége van arra, hogy gondoskodjanak róla. A gondoskodás, törődés, odaadás, aggódás mind a szeretet kifejezése, nem az elnyomásé…
Riley nagyon aranyos. Nagyon odaadó és néha úgy éreztem jobbat érdemelne!
A sorozat itt lassan áttér a farkasok fele, de nem bánom :)
Kíváncsian várom mit hoz a jövő!
Drew is izgi lesz az tuti :))
A cselekmény hozta a szokásos izgalmas színvonalat, bár nekem kissé összekötő résznek érződött ez a könyv.
Viszont hatalmas pozitívum, hogy a két falka ilyen jól működik együtt! Jó, hogy számíthatnak egymásra!
Kezdenek érdekes dolgok lenni itt is…
Nikita kezd érdekesebb karakter lenni, ugyanígy Kaleb is.
U.i.: vajon kis Leopárdok vagy kis farkasok lesznek majd? :D

5 hozzászólás
meteoritastar>!
Nalini Singh: Branded by Fire

En meg mindig imadom ezt a sorozatot. Ez a resz is nagyon jo volt. De miert is gondoltam volna maskepp?! Farkas es macska… hmm imadtam Rielyt es Marcyt. :)):)) igaz kiszamithato volt, hogy mi lesz veluk, de oszinten, nem erdekelt, mert annyira tetszett ennek a ket dominansnak a jatszmaja, ahogy harcoltak egymas es sajat maguk ellen. Nem is beszelve a falkak tobbi tagjarol. Ugy orultem, a csaladi jeneteknek:)):)) spoiler
Engem ez a vilag mar az elso resztol beszippantott es meg mindig nem ereszt. Imadom ezt a vilagot, az alakvaltokat szorostol borostol:)):))
Alig varom a folytatast…..
Hawke tortenete hol vagy.???!!!

5 hozzászólás
Marcsi P>!
Nalini Singh: Branded by Fire

Ilyen könyvek olvasása után érzem, hogy végig kell mennem az előző olvasásaimon és vissza kell őket csillagoznom, különben nincs értelme az 5 csillagnak.
MINDENT imádtam! Az elsőtől az utolsó mondatig, minden tökéletes volt. Pont jókor voltak megszakítva az egyes szemszögek, még jobban felcsigáztak a folytatásokra.

Mercy és Riley minden szempontból egymásnak lettek teremtve. Erősek, igazi harcosok, még a pozíciójuk is azonos, így tökéletesen értik és átérzik a másik cselekedeteit. Persze ebből adódnak a gondok is, de hát minden kezdet nehéz.

spoiler

spoiler

Imádom ezt a világot és imádom, hogy minden apró részletét ennyire kidolgozta Nalini. Ez a 6. Könyv, de még mindig csak próbálom megérteni a Mentál Hálót, mivel szörnyen bonyolult. Az alakváltók közötti kapcsolat, család/falka/érintés/átváltozás valami csodálatos és annyira érzékletesen ír le mindent, hogy közben azt érzem, hogy ez a valóság és oh bárcsak ilyenek lennének az emberi viszonyok is…

Most biztos, hogy minimum a következő 2 ezután következő könyvet ezen a történeten agyalva fogom kiolvasni, előre elnézést azoktól a sztoriktól!…

CsepAdri>!
Nalini Singh: Branded by Fire

Sóhajjal indítottam, mivel rájöttem milyen messze vagyok Hawke könyvétől nagyooon kíváncsi vagyoook!!. Aztán nagyon gyorsan be is befejeztem a dolgot, mert Mercy és Riley elraboltak. Eddig csak Brenna szemén át láttam Riley-t és nem tűnt ilyen szolid Falnak , ennyire dominánsnak, mekkorát tévedtem. Nyamm ;) Mercy belevaló, erős sentinel és nő egyben. Tetszett a „táncuk”, ahogy egymást cukkolták és helyre rakták. Mindeközben az események nem állnak meg, sőt nem egy meglepő dolog történik minden fronton. Bírom ahogy Lucas és Hawke húzzák egymás agyát, mindig mosolyt csalnak az arcomra :D Valaki amúgy elárulhatná nekem ki a „Szellem”, van tippem, de japp az csak tipp.

DarknessAngel>!
Nalini Singh: Branded by Fire

Istenem, végre! Már annyira, de annyira vártam, hogy olvashassam ezt a részt, mert Mercy és Riley… aw :3

A két nagyonis domináns alakváltó, akik folyton húzzák egymást és veszekednek, tökéletesek együtt. Kettejük között csak úgy izzik a levegő, már mindjárt az első oldalon egymásnak esnek, és itt kezdődnek a bonyodalmak is.
Mercy független és erős, keresi a párját, de nem is akar senkinek behódolni. Viszont a Riley-val töltött szenvedélyes együttlétek ráébresztik arra, hogy az érzései talán sokkal mélyebbek, mint gondolta volna.

Imádtam az összes közös jelenetüket. Az egyik kedvencem, amikor Riley már megint nem tud aludni a rémálmoktól, amik kísértik a húgával kapcsolatban, és átmegy Mercy-hez. Nincs semmi pikáns jelenet, csupán hozzá megy megvigasztalódni, menedéket keresni, és ez annyira szép ^^ Látni, hogy kezdenek megbízni egymásban, és hogy fontosak egymásnak.

Riley-t egyszerűen nem lehet nem imádni. Erős, gondoskodó, kedves és szenvedélyes… de még milyen! Viszont, neki is meg kell hoznia pár kompromisszumot, hogy a kapcsolatuk Mercy-vel működhessen. És még ha ez nem lenne elég, valamelyiküknek el kéne hagynia a falkáját, és az ott betültött pozícióját, ha a párosodásuk befejeződik.
Szóval, Nalini, már megint nagyot alkottál… imádlak, csak így tovább :)

Javíthatatlan>!
Nalini Singh: Branded by Fire

„No pain for Riley, no fun for Mercy”
A sorozat legjobbja…eddig! Imádtam, az elejétől a végéig.
Bővebben a blogon :)


Népszerű idézetek

Javíthatatlan>!

[Riley] “You trying to make me crazy?”
[Merrcy] “Everyone needs a hobby.”

157. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mélisande Smith (Mercy) · Riley Aedan Kincaid
6 hozzászólás
Javíthatatlan>!

[Mercy] „No pain for Riley, no fun for Mercy”

221. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mélisande Smith (Mercy)
13 hozzászólás
Javíthatatlan>!

Mercy kicked out a leg and spun, hitting her target—her favorite tree. She called it Riley, having been driven to kick it after their first real meeting. Now she “ran” up the tree and did a backflip, coming down on her feet, no wobbles. (…)
Another kick. “Stupid.” Slap. “Male.” Slap. “Wolf.”

219. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mélisande Smith (Mercy)
5 hozzászólás
Javíthatatlan>!

[Riley] Great. If Drew was nosy, then Bren was relentless. “You have no life, Drew.”
“Then you won’t mind if I stick my nose into yours.”

18. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Liam Kincaid · Riley Aedan Kincaid
Javíthatatlan>!

That was when the door opened. “Riley?”
Of course she’d known he was there—she was a sentinel. And in some part of his soul, he’d counted on that. “Don’t ask me any questions tonight, Mercy.” He didn’t look at her, feeling vulnerable in a way that panicked his wolf.
“All right.” Soft footsteps. “But would you like to come inside?” Wary of her agreement, but needing . . . something, he walked in. She took his hand, her golden eyes luminous in the dark. “Come on, wolf.”
He let her lead him to the bedroom.
“Boots off,” she said, and crawled beneath the blanket.
(…)
“No questions,” she said again after an endless moment, and lifted up the edge of the blanket.
Man and wolf both hungered for the simple beauty of her touch. He had no power, no will, to resist.
Standing, he crossed the carpet to slide into bed beside her, fully dressed. And when her arms came around him, when her fingers stroked into his hair, he buried his face in the curve of her neck and let the unexpected tenderness heal the wounds of the night.
Sometime before dawn, he slept.

84. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mélisande Smith (Mercy) · Riley Aedan Kincaid
7 hozzászólás
Javíthatatlan>!

“Bren, don’t say a word.”
Brenna took one look at Riley’s face and bit back a laugh. Not fast enough. Her oldest brother turned to her with that look. The one that made everyone behave. But this time, she was laughing too hard to hold it in any longer.
Riley just waited until she’d gotten it out of her system before raising an eyebrow.
“You and Mercy. I love it!”
Silence.
She sniggered. “You wanted Little Miss Submissive and you got a DarkRiver sentinel.” Her giggles started again, deep in her throat.
“Brenna, I’m still your eldest brother.”
“And I’m mated to a big, bad Psy.” She put on her best annoying little-sister voice. “Plus you know you love me.”
“I know that right now, I wish I had some duct tape to put over your mouth.”

105. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brenna Shane Kincaid · Riley Aedan Kincaid
perpetua P>!

Wolf or not, this man was worth dancing with.

1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Mélisande Smith (Mercy) · Riley Aedan Kincaid
perpetua P>!

She nipped him on the chin. – Don’t push your luck, Kincaid.
His lashes lifted, to reveal warm brown eyes full of languor. – You’re purring.
– Yeah, so? – She dared him to make something of it.
Of course, since it was Riley, he did. – So I made you purr. – A smug smile.

18. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Mélisande Smith (Mercy) · Riley Aedan Kincaid
perpetua P>!

Mercy kicked out a leg and spun, hitting her target – her favorite tree. She called it Riley.

36. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Mélisande Smith (Mercy) · Riley Aedan Kincaid
Naiva P>!

“When the kid began to flag, Riley picked her up, swung her onto his back, and kept running. The leopard in Mercy growled in approval – whatever his faults (and they were many and legend), Riley knew how to take care of the innocent.”


A sorozat következő kötete

Psy-Changeling sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sylvia Day: Spellbound
Joss Stirling: Seeking Crystal
J. R. Ward: Immortal
Gena Showalter: The Darkest Kiss
Jennifer L. Armentrout: Obsidian
Darynda Jones: Second Grave on the Left
Christina Dodd: Into the Flame
Jaymin Eve – Leia Stone: Queen Fae
Coreene Callahan: Fury of Fire