Bonds ​of Justice (Psy-Changeling 8.) 40 csillagozás

Nalini Singh: Bonds of Justice Nalini Singh: Bonds of Justice

Max Shannon is a good cop, one of the best in New York Enforcement. Born with a natural shield that protects him against Psy mental invasions, he knows he has little chance of advancement within the Psy-dominated power structure. The last case he expects to be assigned is that of a murderer targeting a Psy Councilor’s closest advisors. And the last woman he expects to compel him in the most sensual of ways is a Psy on the verge of a catastrophic mental fracture…

Sophia Russo is a Justice-Psy, cursed with the ability to retrieve memories from men and women so twisted even veteran cops keep their distance. Appointed as Max’s liaison with the Psy, she finds herself fascinated by this human, her frozen heart threatening to thaw with forbidden emotion. But, her mind filled with other people’s nightmares, other people’s evil, she’s standing on the border between sanity and a silken darkness that urges her to take justice into her own hands, to become judge, jury…and executioner…

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Gollancz, UK, 2011
368 oldal · ISBN: 9780575100091
>!
Gollancz, London, 2011
360 oldal · ASIN: B0052RMMZM
>!
Berkley, USA, 2010
368 oldal · ISBN: 9780425235447

1 további kiadás


Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Hunter · Dorian Christensen · Sascha Duncan · Vaughn D'Angelo · Clay Bennett · Kaleb Krychek · Max Shannon · Nikita Duncan


Kedvencelte 5

Most olvassa 4

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 5

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Trice29 P
Nalini Singh: Bonds of Justice

El sem hiszem, hogy végre jó minőségben elolvashattam, nagy élmény volt. Maxról már korábban is éreztem, hogy kedvenc pasi lesz, de Sophia is közel került hozzám. A történet kicsit kevésbé volt izgalmas számomra, de az érzelmek magas fokon izzottak. Imádat van ♥

>!
Tufuka
Nalini Singh: Bonds of Justice

Ebben a részben főszereplőink egy J-Psy, Sophie (az eredeti könyvekben a J=Justice, tehát nem ugyanaz a típus mint Faith, aki angolul egyébként F-Psy), valamint Max, akivel a 4. részben már találkoztunk.

Kicsit féltem, hogy hasonló lesz az előző könyvhöz, mivel itt sem alakváltók a főhősök, de nem így volt. San Francisco a történet helyszíne, ezért nagyon sokat találkozhattunk a DR tagjaival.

Max és Sophie múltja sem egyszerű, és nem csak ezzel kell szembenézniük, hanem a jelen problémáival is, amiben szerepel egy sorozatgyilkos, titkos merénylő, összeomló mentális pajzsok, valamint a Mentálháló egyre súlyosbodó problémája.
Ebben a részben nem éreztem, hogy csak a mellékszálakra fókuszálnánk. Sophie és Max nagyon jó páros. Ugyanakkor a háttérben zajló események is igen fontosak. Nikita mintha érzelmeket kezdett volna mutatni, a Mentál Tanács fontos döntést hozott, ami kihathat az egész faj jövőjére, új szövetségek kötődtek, vagy épp csak elkezdtek kialakulni.
Nagyon örültem, hogy sokat szerepelt Sascha, én nagyon drukkolok, hogy valahogy normalizálódjon a kapcsolata az anyjával.
Volt egy aranyos cicánk, Morpheus, aki a saját gazdájával jött ki a legkevésbé, amit nem értek, ugyanis hogy nem lehet kedvelni Max-ot és a cuki gödröcskéit? :D
Ming mellett Henry is felkerült a nagyon utált tanácstagok listájára, tényleg lehet kegyetlen vagyok, de most már valamelyikük igazán eltávozhatna, és lehetőleg valami kegyetlen módon, mondjuk rájuk ül egy elefánt, vagy valami…

Ez is pont ugyanolyan élvezetes rész volt, mint a korábbi regények, és az írónőnek megint sikerült elérnie, hogy egészen a végéig izguljak, hogy minden elrendeződjön, és meglegyen a lehetősége a főszereplőinknek a közös jövőre.

5 hozzászólás
>!
CsepAdri
Nalini Singh: Bonds of Justice

Azon kaptam magam itt és az előző kötetnél is, h annyira nem kötött le az aktuális páros, nem voltak rosszak, csak mégse a szeretett cicám és farkasaim. Szomjaztam azokat a részeket amikor végre a falkákból valaki megjelent, főleg a Sascha-Lucas párost vártam. :)))
Nagyon tetszik ahogy változik a világ, egyre több megjegyzésre kell figyelni, h tudjam követni az események alakulását. Kíváncsian várom mik fognak még történni.

>!
ƨɔɴом
Nalini Singh: Bonds of Justice

Hoppa… teljesen meglepett ez a konyv. Az elozo resz csalodasa miatt felve kezdtem bele, mert az lebegett elottem, hogy mi lesz akkor ha ez sem nyujt nagyobb elvezetet, de hala' ezen akadalyt sikeresen vette.
A karakterek igazabol kedvelhetoek voltak vegig, es kelloen kidolgozottak, es kulon oromomre szolgalt, hogy nem sablonos egymasratalalas volt az ovek.
Szamomra a kotet egyik nagy meglepetese -ha mondhatom igy- Nikita volt. Mar csak azert is, mert mar joval Mercyek konyve elott sejtettem, hogy benne joval tobb van, mint amit mutat, itt pedig mar biztos voltam/vagyok benne.
Igazabol kedvencem nem lett ez a resz, de ugy ereztem, hogy minden visszaallt a regi kerekvagasba, es egy hullamvolgy utan ujabb utos kis kotetet sikerult osszehoznia Nalininak.

5 hozzászólás
>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Nalini Singh: Bonds of Justice

Psy-Changeling 8 – Az igazság kötelékei

Ez a történet szuper jó volt, imádtam és köszönöm annak, aki lehetővé tette, hogy olvashassam. Nagyon sokat kellett várnom erre a részre és kicsit fura volt, hogy már két következőt olvastam, mert ez kimaradt és csak így utólag lett hozzáférhető.
Nagyon izgalmas volt, Max Shannon rendőrt már ismertük az előző részekből. Most is egy csomó gyilkosságot kellett felderítenie, amihez segítségére volt Sophia Russo, egy I mentál, telepata, aki már eléggé rossz állapotban van, már a végleges „rehabilitációra” készül. A rendőr első látásra hatalmas vonzalmat érez Sophia iránt és a lány sem közömbös, elhatározza, hogy mindent megtesz mielőtt eltávozna az élők sorából, hogy feltárja milyen is érezni és élni.
spoiler

>!
Javíthatatlan
Nalini Singh: Bonds of Justice

A végére vigyorgok, mint a tejbetök… ^^
Erről majd írni kell… kipihenten…
Annyit előre leszögezek, hogy ha másoknak nem fog tetszeni Max, a rájuk eső részt örömmmmmmmmel átveszem! :D:D:D

5 hozzászólás
>!
Unikornia
Nalini Singh: Bonds of Justice

Nekem ez a kötet az egyik kedvencem a sorozatból. Tetszett, hogy a főszereplők nem egymás körül keringtek (igen, de nem, de mégis, de mégsem), hanem eldöntötték az elején, mit is akarnak és azt elkezdték megvalósítani, a lehetőségek szerint.

>!
wolfy27
Nalini Singh: Bonds of Justice

Nagyon jó kötet volt, szerencsére megint többet szerepeltek az alakváltók. A két főszereplőt könnyű volt megkedvelni, szegény Sophianak nem volt egyszerű élete.

Nikita egyre több meglepetést okoz. Nagyon kíváncsi vagyok hogy vele mi lesz. Egészen kezdem megkedvelni. Kaleb is eléggé meglepett a végén.

>!
Tori0925
Nalini Singh: Bonds of Justice

Max egyszerűen…nem tudom, hogy fafejű és makacs vagy csak nagyon jó zsaru.
Sophie-nak lejárt a szavatossága, hogy úgy mondjam és ez remek ösztönzést adott neki.
A nyomozósdival nem sok bajom van, mert sokszor adtak löketett a kapcsolatoknak. Bár örültem volna ha nem megint San Francisco a fő helyszín, de szerencsére pont egyensúlyban volt a kis betekintések száma a történetben. Értsd nem túúúl sok.
Nikita úgy összezavart mint még soha. Akkor most vannak valamilyen érzései vagy csak egy számító $@!%? Mert ha az utóbbi akkor annak nagyon jó.
Kaleb meg teljesen felkeltette az érdeklődésem. Mit talált? Már nagyon várom az ő történetét.
A Pure Psy csoporttal meg kéne etetni a saját levesüket (elzárni őket mindenkitől és mindentől).
Kicsit sok volt,hogy Sophie szerint Max olyan macskaszerű. Max ember és punk tunk.


Népszerű idézetek

>!
Javíthatatlan

“I may be fractured,” she said in blunt response, “but I am not a submissive personality.”
He felt his lips curve, delighted. “Did I say I wanted a submissive? I just want to make sure you don‟t expect one either.”
“Do you know how I see you?” A husky question. “As a tiger who has decided to behave for the time being—I‟m not stupid enough to attempt to leash you.”
The maleness in him settled at the verbal stroking. “I‟ll teach you how to make me come willingly to your hand,” he murmured, pressing a single, gentle kiss to the sweet slope of her neck. “Anytime you want.”

118. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Shannon
>!
Tori0925

„How's Jon?”…
Clay grinned. „Still a smartass teenager.”
„So, normal?”
„Yeah. He's got a crush on one of the young dominant females- poor cub. He doesn't realize how nice she's being to him by not kicking his ass.”
Max grinned, relief a crushing wave inside him. „I bet she thinks he's adorable.”
Clay snorted. „I think it's more a case of 'aw damn, he's a baby, I can't hurt him.' ”

Chapter 5

Kapcsolódó szócikkek: Clay Bennett · Max Shannon
>!
Javíthatatlan

“ I should get accustomed to women hitting on you,” she said. “After all, you are a beautiful man.”
Color flagged Max‟s cheeks. “I‟ll let you—and only you—get away with that. But never in public. Got it?”

114. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Shannon
>!
Javíthatatlan

We don‟t choose our parents. And their mistakes aren‟t our own. You are what you make yourself—don‟t ever forget that.

—Max Shannon in reply to an e-mail from the sole survivor of the Castleton murder-suicide

202. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Shannon
>!
Javíthatatlan

“My pack will protect my mate,” Lucas said to Max. “Thanks for the heads-up.”
Max gave a wry smile. “Thanks for not ripping my face off before I could get a word out.”
“It‟s such a pretty face,” the leopard alpha responded, a feline smile warming those feral green eyes, “the women in the office would probably string me up if I messed it up.”
Sophia felt the tension level in the room drop even before Max‟s expression shifted to pure male amusement. “I thought Dorian was considered the fairest of them all.”
It was Sascha who replied. “I don‟t know, Max”—a tight smile, as the empath fought her worry for her mother—“you‟re giving him serious competition. I‟m certain I heard Zara say something about wanting to lick you up like strawberry ice cream.”

128. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Hunter · Max Shannon · Sascha Duncan
10 hozzászólás
>!
CsepAdri

“Were you this hardheaded when I mated with you?” A growl formed low in his throat.
“No. I think I’m maturing with age.”
“Well, stop it.”

>!
Tufuka

“You’re starting to read me like a book. By the time we’re sitting in rockers watching our grandchildren play, you’ll know my secrets before I do.”

Kapcsolódó szócikkek: Max Shannon
>!
CsepAdri

Lucas felt his lips tug upward at her gentle teasing. “You know what I can’t wait for? That wolf to get his comeuppance. I’m going to throw a party when he gets mated—then take a front-row seat while his mate makes mincemeat out of him.”

>!
CsepAdri

“I’ll give you a foot rub.” Joy shimmered through her, an incandescent light.
“Lucas, you do realize you’re spoiling me beyond redemption?”
“Don’t worry—I plan to ignore you once you give me my baby princess.” She laughed, secure in the knowledge of his love.

>!
CsepAdri

Oh, how she needed him. His ability to play, to laugh, to love, made every darkness bearable. “So you’re stripping me naked for my benefit?”
A look so innocent, it would’ve done one of Tammy’s rambunctious twins proud. “Of course.”


A sorozat következő kötete

Psy-Changeling sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Vincent: Rogue
Darynda Jones: Sixth Grave on the Edge
Ilona Andrews: Magic Bleeds
Rhys Ford: Dim Sum Asylum
J. R. Ward: Dark Lover
J. D. Robb: Indulgence in Death
Jill Hathaway: Impostor
Charlaine Harris: Dead Until Dark
Laurell K. Hamilton: Bullet
Charlie Cochet: Against the Grain