Archangel's ​Legion (Guild Hunter 6.) 76 csillagozás

Nalini Singh: Archangel's Legion Nalini Singh: Archangel's Legion Nalini Singh: Archangel's Legion

Angels are falling from the sky in New York, struck down by a vicious, unknown force.

Vampires are dying impossibly of disease.

Guild hunter Elena Deveraux and the Archangel Raphael must discover the source of the wave of death before it engulfs their city and their people, leaving New York a ruin and Raphael’s Tower under siege by enemy archangels.

Yet even as they fight desperately to save the city, an even darker force is stirring, its chill eyes trained on New York…and on Raphael. Rivers of crimson and nightmares given flesh, the world will never again be the same…

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2013
ASIN: B00G4GQSKU · Felolvasta: Justine Eyre
>!
Jove, New York, 2013
ISBN: 9780425251249
>!
Jove, New York, 2013
384 oldal · ISBN: 9781101602225 · ASIN: B00B7NPRJS

4 további kiadás


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Elena P. Deveraux · Aodhan · Ransom Winterwolf


Kedvencelte 16

Most olvassa 3

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

OH-EM-GE!
Sosem győzöm eléggé hangsúlyozni, mennyire szeretem Nalini világát. Úgy le tud nyűgözni, ahogy csak kevesen. A történet rabul ejtett, nem hagyott mást csinálni. A világkép, amit fest nagyon alapos és ügyesen kidolgozott.
Végre visszatért az egyik kedvenc könyves párosom, Elena és Raphael. Csak, mert már elég régóta nem olvastam csak kifejezetten róluk. Az ő kapcsolatuk minden egyes résszel egyre jobb és jobb. Egyre jobban elmélyül a kapcsolatuk, és a többi szereplő is egyre többet mutat magából.
Még mindig az imádnivaló Illium-é a szívem, de hamarosan kénytelenek lesznek rajta osztozkodni Aodhan-nel. Olyan cukik külön és együtt is. De ott van a különleges cicus, Naasir is. Ooooh….a bőség zavara.
Már alig várom Ashwini és Janvier kötetét.

7 hozzászólás
Ashriver>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Éljenek a motoros angyalok!!!!
Minden egyes sorát élvezet volt olvasni! Sosem lesz elég Raphaelből és Elenából, de végre az én személyes kedvenceim is többet szerepeltek; Illium és Aodhan! Tökéletessé tették a könyvet számomra azzal a csodaszép jelenetükkel. Még-még-még akarok több jelenetet Kékmadárkával és Fényszikrával!
Ajánlom mindenkinek!!

Nikyy18>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Nagyon tetszett ez a rész is. Raphael és Elena még mindig nagyon jó párost alkotnak.

Tamlilla>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Elfogult vagyok. Lehet, hogy nem érdemel 5 csillagot, de az én kis szívem nem tud kevesebbet adni. Minden sorát szerettem.

1 hozzászólás
CsepAdri>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Az előző részeknél csak csendben csillagoztam azok is nagyon tetszettek, végre többet tudtam meg Dmitri-ről és Jason-ről :)), de itt ejtek pár mondatot.
Baaaahhh ez eszméletlen jó volt!! Végig izgultam és drukkoltam a „kis csapatért”. A könyvet a történet alakulását imádtam úgy ahogy van, a rejtélyes jelekkel, a harcokkal és legfőképpen Raphael fejlődésével. Kíváncsian nézek elébe a következő részeknek :))

5 hozzászólás
perpetua P>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Nagyon sokáig tipródtam most a csillagozáson. Végig nagyon nagyon élveztem ezt a részt, de néha azért elgondolkodtam, hogy kicsit „több” is lehetne. Ha pedig ilyen gondolataim vannak, akkor csak nem kéne 5 csillagot adni. :(
Visszanéztem a csillagozásaimat erre a sorozatra. És nagyon érdekesnek találom, hogy Elena és Raphael párosára még nem adtam max csillagot, csak Dmitri és Jason történetére. Számomra ez azért furcsa, mert imádom ezt a párost is. Tökéletesen kiegészítik egymást. Sokszor emlegetik, hogy a vadász miatt gyengébb az arkangyal, de most újra megmutatták, hogy ez mekkora tévedés. Minden téren erősítik egymást. A kapcsolatukban, nem volt tulajdonképpen semmi előrelépés, de nem is volt rá szükség, hiszen ők már teljesen egymásra találtak és tökéletesen boldogok együtt. :)
Ez a világ továbbra is lenyűgöző (tudom, már írtam is :D ). Nagyon örülök, hogy egyre több tagot és egyre jobban megismerhetünk a Hetek közül. Illium marad mindig a kedvenc, de most már Naasir könyvét is epedve várom, főleg tudva, hogy a 8. az övé és persze Aodhan is egy hatalmas megoldásra váró rejtély, őt is meg szeretném fejteni. Az arkangyalok újabb és újabb képességei is lenyűgöznek, nem is tudom, hova tudnak még tovább fejlődni.
A krimi vonal most is rendben volt. Talán vártam volna kicsit más megoldást, mert belegondolva elég kiszámítható volt, végig drukkoltam, hogy valami újabb csavar felé haladjunk. A végső csatát élveztem a legjobban. A lezárásokat minden résznél szerettem, mert kellően kidolgozottak. Itt se spórolt az írónő az oldalakkal, megadta a módját a nagy ütközetnek. A csattanón kellően meglepődtem, érdekes dolgokat lehet még ebből kihozni a jövőben. Luijan egyre inkább bosszantó. Végig áskálódott New York arkangyala ellen, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig főellenség marad, ezen a vonalon jöhetne már egy kis vérfrissítés. :)
Ha kérdezitek, hogy mi miatt vontam le fél csillagot, nem tudnám egyértelműen megmondani. De valahogy mégis egy kicsit többet vártam volna, annak ellenére, hogy nagyon jó volt végre újra ebben a csodás világban lenni. :)

Nusejka_Sentellion>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Örülök, hogy visszakaptuk Raphit és Elenát végre, a sztori nagyon izgalmas volt, a vége pedig szörnyen badass, de – nem hiszem el, hogy ilyet mondok – nekem már kicsit túl sok volt a pornó… mármint Singhez képest is sokat henteregtek szerintem, ami a végén már kissé idegesített :D

ƨɔɴом>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Izgalmas, porog, baromi jo, es Nalini meg mindig pokolian jol ir.
De az elejen komolyan elgondolkoztam, hogy most a Supernatural 8. evad 23. reszenek az utolso par kepkockajat nezem e, vagy a GH sorozat ujabb kotetet olvasom. Ugy tunik 2013 ennek az eve volt. Egyebirant ha ettol eltekintek, akkor a szokasos modon elvezheto kotetet kapok, de meg sem maximalisan tokeleteset. Az elozo resznel emlitettem egy problemat, es itt -talan eloiteles modon- ki is utkozott egybol. Egyszeruen zavar az, hogy a foszereploknek egymashoz merten nincs hova fejlodni meg csiszolodni, mert ez mar kotetekkel ezelott megtortent, es mindig visszaterunk ugyanoda. Sotet multjuk van, oke, megertettem elsore is, masodjara is, harmadjara elfogadtam, negyedjere beletorodtem, de igy a szazadik utan mar kezdem kicsit unni a folytonos emlegetest. Max mostmar csak amiatt ulhetunk tukon, hogy meg mit hoznak ki „egymasbol”, es ez viszont nagyon is birizgalja a fantaziam.
A konyv utolso negyedere alighanem gondolkodas nelkul megadnam a maximalis pontszamot, mert szeretem a harcokat es a vegso megoldasokat is. Nalini mindig valami egyedit tud alkotni, es ennek mindig van valami extra pikanteriaja.
Kivancsi leszek, hogy innen merre tovabb :)

4 hozzászólás
abstractelf>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

It was… Amazing! Határozottan a legjobb rész az egész sorozatban.
Egyrészt imádtam, hogy a történetszál ennyire hangsúlyos volt, ráadásul mennyi váratlan fordulat! Gyakorlatilag az elejétől a végéig teljesen lekötött, és azon túl, hogy az orromnál fogva vezetett, az érzéseimre is nagy hatással volt.
Másrészt, le vagyok nyűgözve a karakterektől. És legnagyobb örömömre ebben a részben több Naasirt és Aodhant kaphattunk, így végre a Hetek ezen tagjait is jobban megismerhettem kicsit jobban. Természetesen mindkettejüket imádom, és remélem, a jövőben többet olvashatok az Aodhan-Illium barátságról, mert az ő jeleneteik teljesen kikezdtek érzelmileg.
Bevallom, annyi minden van a fejemben, de a lényeg tényleg az, hogy egyszerűen fantasztikus volt, a legjobb része a sorozatnak, és nagyon várom, hogy jövő ősszel újra visszatérhessek ebbe a világba (remélem Elenáékkal – bár lehet ezután valamelyik Hetek tag kerül középpontba).

bbabri>!
Nalini Singh: Archangel's Legion

Nagyon hiányzott már a főpáros. Addig ez fel sem tűnt, míg el nem kezdtem a könyvet.
Nehéz lenne bármit is írni, mert az eddigi kötetek közül szerintem ez a legösszetettebb.
Legyen elég annyi, hogy Elena és Raphael fantasztikusak együtt és külön is. A Hetek tagjait is imádom, főleg Illium-ot, aki egy kicsit komolyabbra vette a témát. Aodhan-nak nagyon örülök. Megható volt olvasni, hogy kezd visszatalálni önmagához.
Naasir-ra nem igazán emlékeztem, és fogalmam sincs micsoda de jókat vidultam rajta.
Az egész könyv már az elejétől – hála az Alászállásnak – elé drámai. Jött ehhez még a vámpírbetegség, plusz Lijuan ténykedése, valamint az arkangyalok újabb képességei. És voálá, itt a legjobb rész a sorozatból.
Toporzékolni tudtam volna, amiért Raphael nem kapott új képességét. A könyv végére megenyhültem. Az új „képessége” igazán érdekes, és várom hogy mit tudunk meg róluk.
Volt pár üresjárat, és a szex is sok volt. Viszont a csata fantasztikusra sikeredett, úgy hogy elnéző leszek.
Nalini fanoknak kötelező darab!
Bővebben:
http://bbabrigondolatai.blogspot.hu/2016/01/nalini-sing…

>!
Jove, New York, 2013
384 oldal · ISBN: 9781101602225 · ASIN: B00B7NPRJS

Népszerű idézetek

Naiva P>!

“Illium enjoys dancing with the world. I prefer to watch it.”

Kapcsolódó szócikkek: Aodhan · Illium
Naiva P>!

“Wave to the nice tourists, Sparkle. I promise it won’t cause pestilence and firestorms.”
Elena bit the inside of her cheek at Aodhan’s glare — she’d never seen anyone crack his reserved shell. “Sparkle and Bluebell, nice.”
“Never,” Aodhan said, hands stubbornly on the girder, “ever repeat that. Illium seems to have forgotten I promised to separate his tongue from his mouth should he utter it again in his immortal lifetime.”
“You have to catch me first,” Illium taunted . . . and fell backward over the edge of the bridge tower.

Kapcsolódó szócikkek: Aodhan · Elena P. Deveraux · Illium
2 hozzászólás
Naiva P>!

Comfortable with the other woman, Elena whispered, “Do you ever get jealous of one another?”
A laugh. “They are my sisters of the heart. I cannot be jealous of myself.” Raphael, in case you’re getting ideas — I won’t be this civilized if you decide you need a concubine. In fact, it’s a good bet I’ll turn homicidal.
He didn’t look up from his conversation with Astaad as he said, A pity, in that cool “Archangel” tone of his. I will now have to ask the pilot to empty the hold of my chosen females.
We’re going to have to talk about this new sense of humor of yours.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Deveraux · Raphael
3 hozzászólás
Tufuka>!

“You have to catch me first,” Illium taunted . . . and fell backward over the edge of the bridge tower.
“Illium!” Elena cried out as he tumbled toward the heavy traffic, his wings tangled.
“He’s playing a trick,” Aodhan said calmly. “He used to do that to his mother all the time, until one day, she did it back to him. I do not think I have ever seen Illium so chastised and white.”
“No, Aodhan, he’s falling too fast.” Heart in her throat, Elena twisted in desperate readiness to take off, try to help . . . except it was too late: Illium was about to be crushed between two trucks. “No!” Silver-blue wings snapping out at unbelievable speed, his nimbleness on astonishing display.
“Ellie”—wicked laughter in the gold when he flew back up—“you look like you’ve seen a ghost.”
“I am not talking to you.” Breathless from the fright, she spoke to Aodhan instead. “I’m going to tell the Hummingbird he’s been up to his old tricks.”
Aodhan’s lips kicked up in the slightest, slightest smile.
“Hey! Wait!” Illium tried to get into her line of sight. “Don’t tell Mother. I promise I—”

Kapcsolódó szócikkek: Aodhan · Elena P. Deveraux · Illium
abstractelf>!

“Do you scent the same things I do?”
Ransom made a face when she described what she’d picked up from the passing vamp. “Yeah, except I don’t say shit like ‘cinnamon spice with a hint of burnt oak.’ I say ‘dude smells like an electrified tree with a side of doughnut topping.’”

8. fejezet

2 hozzászólás
Naiva P>!

“No one,” she said now, the piercing sadness of Illium’s words echoing in her mind, “can go through life alone.”

Kapcsolódó szócikkek: Illium
Naiva P>!

Wait,” Ransom said. “I was just looking up her photo – yes, that’s her. Double D chest, too.”
“Should’ve known you’d notice.”
“I’d have to be dead not to notice that.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Deveraux · Ransom Winterwolf
Naiva P>!

I would declare war should anyone do you harm, and the entire immortal world knows that fact.

Kapcsolódó szócikkek: Raphael
Naiva P>!

“We’re all allowed time to curl up and recover from shock or hurt. But if it goes on too long, it begins to eat away at you.”

Kapcsolódó szócikkek: Aodhan

A sorozat következő kötete

Guild Hunter sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Burns
Laurell K. Hamilton: Circus of the Damned
Karen Chance: Claimed by Shadow
J. D. Robb: Midnight In Death
Gail Carriger: Changeless
Darynda Jones: First Grave on the Right
Charlaine Harris: Dead to the World
Amanda Stevens: The Restorer
Rachel Vincent: Rogue
Jennifer Estep: Web of Lies