Angyali ​szárnyalás (Angyali vadász) 217 csillagozás

Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Az ​Angyali vadász könyvsorozat lenyűgöző, vad és gyönyörű világa még részletesebben tárul fel a regények mellékszereplőit bemutató négy novellában.
A pompás angyalok múltjának titkai, rideg játszmái és forró szerelmei; a vadászok emberpróbáló küldetései és emberi érzelmei; a veszélyes vámpírok félelmei… A négy történet feltárja a sok részletet, titkokat, amelyeket a regények csak sejtetnek.

Angyali játszmák
Sosem származik jó abból, ha egy vámpírvadász és egy vámpír együtt dolgozik. Pláne, ha a vámpírvadász egy nő, a szóban forgó vámpír egy tapasztalt, őrjítően csinos férfi, aki már többször kicsúszott a vadász markából. De vajon Ashwini képes lesz ellenállni Janvier-nak, miközben elsimítanak egy igen kényes ügyet, amelybe vámpírok, vámpírvadászok és angyalok is belekeveredtek?

Angyali próbatétel
Sara, a Vámpírvadász Céh egyik legjobb vadásza választás előtt áll: Simon, a Céh vezetője felajánlja neki az igazgatói széket. Vajon egy vérbeli vadász… (tovább)

Eredeti mű: Nalini Singh: Angel's Flight

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2012
414 oldal · ISBN: 9789636294748 · Fordította: Bottka Sándor Mátyás

Enciklopédia 15

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Elena P. Devereux · Dmitri · Jason · Ashwini (Ashblade) · Janvier · Galen · Sara Haziz · Nimra · Noel · Jessamy


Kedvencelte 30

Most olvassa 7

Várólistára tette 85

Kívánságlistára tette 91

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
vmonika_
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

És ezennel kész, kivégeztem az írónő minden magyarul megjelent könyvét! És persze ezek után a kis novellák után igazán kedvem támadt újraolvasni a sorozatot, szerintem fogom is hamarosan. :-) És most már biztosan tudom, hogy szerelmes vagyok az angyalokba, és főleg a szárnyaik… angyalszárnyakat akarok simizni:-)

Angyali játszmák
Emlékszem, már felfigyeltem egyszer Ashwini és Janvier cívódására, és jót mosolyogtam magamban ezen a furcsa macska-egér játékon. Az egyetlen gondom ezzel az volt, hogy nagyon rövid. Ha nem is egy könyvben, de egy hosszabb novellában szívesen olvasnék még róluk. :-)

Angyali próbatétel
Mindig is aranyosnak találtam Sara és Deacon párosát, kedveltem mindkét szereplőt, mert látszott rajtuk, mennyire szeretik Elenát. Ebben a novellában a lány fel is bukkan egy időre, és jót somolyogtam, mikor közölte, hogy három méternél közelebb nem merészkedne egy arkangyalhoz. magamban pedig körülbelül ilyeneket mondogattam hogy: dehooooogyneeem foooogsz! Visszatérve Sara-ra és Deacon-re, jó volt megismerni a történetüket, hogy hogyan találkoztak, miként jöttek össze, és jót mosolyogtam a végén Hóhéron. :-)

Angyal és farkasa
Nekem valamiért ez volt a kedvencem. Nem is tudnám megmondani a pontos okát…talán mert sok-sok érzelem volt benne, és főleg Nimrát, de Noelt is sikerült igazán megkedvelnem. Az pedig csak hab a tortán, hogy milyen aranyos volt a vége, csak úgy olvadoztam. :-)

Angyalszárny
Nekem ez a novella tetszett a legkevésbé. Nem tudnám megmondani, miért, talán mert Galen nem volt annyira szimpatikus. Persze, nem sokkal marad el a többitől, csak ezt egy icipicit gyengébbnek éreztem, de talán mert Nimra és Noel története úgy megfogott. Apropó, mondtam már, hogy teljesen oda lettem Jessamy kis angyalgyerekeiért? Egyszerűen iszonyú édesek az aránytalanul nagy szárnyukkal és a kis testükkel. :-)

Összességében nekem nagyon tetszett, örülök, hogy kaphattam még egy kis Singh-t, és persze igazán jó alap ahhoz, hogy az embernek kedve támadjon újraolvasni az egészet. Aki szereti a sorozatot, az ezt se hagyja ki. :-)

8 hozzászólás
>!
meteoritastar P
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Ez a könyv kellemes csalódás volt. Egyébként, csak azért vettem meg, mert érdekelt Jessamy és Galen története. :)):)) és a borító is nagyon tetszett. Pedig már korábban eldöntöttem, hogy nem fogom elolvasni. De utánna megláttam jó áron a boltban és egyszerűen hozzám tapadt :)):))
De most nagyon örülök, hogy így történt. Igaz, nem sorba mentem a történeteken, de ez így volt jó, ilyen hangulatom volt.
Egyik story-nál se kell számítani hatalmas harcokra, izgalmakra, csak kis szösszenet van bennük, ami pont elég, hogy a párok megismerjék egymást. De annál több szócsata, vágyakozás és érzelem, már amit vámpírok, vadászok és angyalok kit tudnak vagy kiakarnak mutatni :)):))
Az első történet könnyed és szorakoztató volt. Bár az alakulásán meglepődtem. spoiler Szívesen olvastam volna még Ashwini és Javier harcáról. Megérdemeltek volna egy teljes könyvet.

Nagyon érzelmesnek, romantikusnak spoilerinkább csak a 4. történet mondható. De nekem az lett a kedvencem. A repülés, Galen, Jessamy, Illium, Raphael, Dimitri… jajj…. imádtam,. Hiába nem volt hosszú a történet, de nekem kerek és egész volt és sokszor vicces is :)):)) spoiler Ráadásul elérte, hogy izguljak is. spoiler

Sara és Deacon spoiler története elöször nem vonzott. Ezért hagytam másnapra. De kár volt. Mert nagyon élveztem, szórakoztató volt. És Elenának nagyon örültem. spoiler
Noel és Nimre története szomorú és érzelmes volt., de kicsit lassan fogott meg. Elöször is idő kellett, hogy beazonosítsam, hogy ki kicsoda. Mire idáig eljutottam, a cselekmény is alakulóban volt, és végül tetszett. De így is ez lett a sereghajtó.
Aki szereti a sorozatot, az ne hadja ki. Mert minden ami ezzel a világgal kapcsolatos, azt meg kell ragadni, mindegy, hogy kiknek a szemén keresztül. :)):))

4 hozzászólás
>!
Tamlilla
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Mindegyik történetet szerettem, mindig az volt a kedvenc, amit épp olvastam. Nagyon jó ez a sorozat.

>!
Marcsi P
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

És vége… :(
Nincs több Nalini kötet. Húztam, halasztottam amíg csak lehet, de nincs tovább.
Igaz angolul van még két rész az angyalos sorozatból és rengeteg az alakváltós sorozatból, de Bottka Sándor Mátyás annyira fantasztikusan fordította mindegyik Nalini kötetet, hogy vérzik a szívem. :(
Mindegyik történet tetszett, a kedvenc egyértelműen Galen-ék története, de Ashwini-éken is rengeteget mosolyogtam.
Bennem még él a remény, hogy lesz olyan kiadó, aki potenciált lát Nalini könyveimben.

7 hozzászólás
>!
deen
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Mind a négy novella nagyon tetszett, de a kedvencem Jessamy és Galen története lett. Ez utóbbi történetben az írónő szerintem felülmúlta önmagát. Annyira szépen írta meg ezt a szerelmet, ami a repülni nem képes Tanár és a barbár harcos között bontakozott ki. A történetekkel olyan részletek jöttek elő, amik még Raphael és Elena története előtti időkből származtak. Ashwini és Janvier párharca, ami inkább szerelmi civódás, mintsem vérre menő küzdelem. Ashwiniről szívesen olvasnék még többet, a múltjában sok mindent rejteget. Sara sem volt mindig Céh vezető, igazi harcos volt még azelőtt és Deacon-nal érdekes ügy kapcsán ismerkedett meg. A harmadik történetben az is kiderült, hogy egy angyal is megőrizheti az emberségét, csak jól el kell rejtenie, ha azt szeretné, hogy féljék a hatalmát. Nimra és Noel története bizonyította, hogy egy angyal és egy vámpír is lehet igazi társ. Jó kis kiegészítő kötet volt, ami teljessé tette az Angyali vadász sorozat köteteit.

>!
_nalla_
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Angyali játszmák
Két szóval tudnám jellemezni ezt a részt: túúúúl rövid. Rengeteget nevettem Ashwini-n és Janvier-en, nagyon megkedveltem őket (remélem lesz saját könyvük), épp ezért mikor rájöttem hogy vége a novellának, úgy ültem itt mint egy gyerek akitől elvették a játékát és legalább olyan csúnyán néztem. Nem ér, annyira nagyon rövid volt!

Angyali próbatétel
Már nagyon kíváncsi voltam Sara-ra és Deacon-re, arra hogy hogyan találkozhattak meg úgy mindenre, úgyhogy nagyon örültem, hogy olvashatom az ő novellájukat is. A végére még jobban megszerettem őket, szívesen olvastam volna róluk még tovább.

Angyal és farkasa
Ezt a részt olvastam a legtovább. Az eleje valahogy nagyon nem tetszett, épp ezért abba is hagytam kicsit, aztán apránként, nagyon lassan haladtam vele. Szerencsére aztán beindult a történet, és Nimra-t és Noel-t is egyre jobban megkedveltem (azt azért hozzátenném, hogy nem lettek a kedvenceim, de nem volt rossz ez a novella sem).

Angyalszárny
A könyv végére hagyták a legjobb novellát, nekem legalábbis ez lett a kedvencem. Az tetszett benne a legjobban, hogy attól függetlenül milyen sokáig voltak távol egymástól, egyikük érzései sem változtak, sőt, még erősödtek is. Nagyon összeillik Jessamy és Galen, remélem egyszer lesz egy kisangyaluk.

>!
catilde P
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Nagyon élvezetes volt ez a könyv! Főleg így, hogy 4 történet volt benne az ismert személyekről! Legjobban mégis Jassamy és Galen történte tetszett! Az annyira jó volt! Főleg a vége ahogy várják a viszontlátás édes pillanatát! Aki szereti az angyali vadász sorozatot azok mindenképpen kötelező elolvasni!

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2012
414 oldal · ISBN: 9789636294748 · Fordította: Bottka Sándor Mátyás
>!
Fairy
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Az angyalok világa továbbra is csábító számomra.
A repülés és a gyönyörű szárnyak a különböző színek nem tudok betelni velük.
Az utolsó két novella tetszett nagyon.
Jessamy történetére kíváncsi voltam.
Illium könyvét akarom de nagyon!!! ☺

>!
Elhaym
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Angyali játszmák

Ashwinire már az Angyalvérben és az Angyaltáncban is felfigyeltem. Janviert üldözi a 240 éves vámpírt, de a férfi mindig túl jár az eszén. Ebben a novellában végre megismerhettem Janviert is, akit már az első oldalon sikerült nagyon megkedvelnem. Vonzó, bosszantó, tele titokkal. Párosukról a cicám Rufus és a kutyám Gombóc jutott az eszembe. Szeretik egymást, de állandóan incselkednek egymással. Novella sajnos nagyon rövid, olyan volt mintha Ashwini és Janvier könyvének csak az elejét olvashattam volna el. Szerencsére Singh elárulta, hogy Janvier New Yorkba érkezik, így sokat találkozhatunk vele a sorozat további részeiben is. Remélem Nazarach is fog még sokat szerepelni. Könyörtelen, halálos, embertelen, nagyon érdekes karakter ő is.

Angyali próbatétel

Ez a novella sem volt rossz, de a 4 közül ezt éreztem a leggyengébbnek. Valószínű azért, mert sem Sara, sem Deacon nem tudott közel kerülni hozzám, egymásra találásukat is nagyon gyorsnak éreztem. Krimi szál viszont izgalmas , jó volt megtudni Sara hogyan lett a Céh igazgatója és Elena is feltűnt egy rövid időre.

Angyal és farkasa

Ezt a novellát már olvastam a Sötétség angyalai antológiában, most újra olvasás után sem változott róla a véleményem, mindig nagyon jónak tartom.

Korábbi véleményem róla:

Nagyon vártam ezt a novellát mivel ez is az Angyali vadász sorozat része. Más hangulatú történetre számítottam, de annyira szívszorító a cselekmény, hogy hamar megszerettem.

A 200 éves Noelt Louisiana államba rendelik. Ez a terület is Raphael fennhatósága alá tartozik, de a 600 éves apró angyal Nimra uralkodik itt már 80 éve. Noelt a 2. kötetben tőrbe csalták, megnyomorították. A szörnyű támadást azóta sem tudta feldolgozni, rémálmok gyötrik. A lelki sérült Noel nem akar szexuális tárgy és rabszolga lenni. Nimra szerencsére nem is ilyen sorsot szán Noelnek, egy fontos feladattal bízza meg , a férfinak kell kiderítenie ki áll a mérgezések mögött. Noel nem egy szépfiú, de olyan ajándékkal lepi meg Nimrát a történet végén amivel egyből levett a lábamról. Legszebb ajándék amit egy nő kaphat a szerelmétől, engem meghatott. Szívesen lettem volna Nimra helyében.

Nimráról az a hír járja, hogy könyörtelen, nem ismer irgalmat és hajlik a kegyetlenségre. De ez csak látszat. Nimra érzékeny, sérülékeny és nagy macskaszerető. Nem akar gyengének tűnni, ezért nem akarja, hogy mások megtudják, hogy milyen valójában. Sokan nem értik miért szereti ennyire az állatokat, de aki szintén családtagnak tekinti őket azok könnyen meg tudják érteni Nimrát.

A novella több emléket is felidézett bennem. Amikor Mimóza cica fázott és remegett, egyből eszembe jutott Rufus. Ő is ilyen fázós. Macskamérgezésről sem volt könnyű olvasni, nagyon át tudtam érezni Nimra fájdalmát. Tudom mit érzett amikor a kezében tartotta a szenvedő cicát, majd amikor el kellett temetnie.
Fájdalmas, megindító történet, macskaszeretőknek nem fog csalódást okozni.

Két kedvenc gondolatom:

” Ha valaki egy állatot szeret, azzal a saját szívének jóságát táplálja. “

” Pici, törékeny életek és mégis mennyi örömet tudnak adni. “

Angyalszárny

A 4 novella közül a legjobb. Hosszú, aprólékosan kidolgozott, imádtam.
Történet 400 évvel korábban játszódik. Jessamy a Menedékben él, földhöz van kötve, mivel a bal szárnya a hátára csavarodott. Elmúlt 3000 éves, Raphaelnek is ő volt a tanítója. Férfiakkal nem volt még dolga, világot könyvekből ísmeri, nem is tud könyvek nélkül élni. Egy nap betoppan az életébe Galen és végre ő is megismerheti milyen szabadnak lenni, végre ő is megérintheti az eget.

Galen harcosként nőtt fel, nyers, nem szeret finomkodni, csökönyös, makacs, önfejű, hirtelen haragú, magabiztos, a durva külső azonban egy magányos, szeretetre éhes férfit takar, aki Jessamy álmát is valóra tudja váltani.

Eleinte Jessamyt és Galent nem éreztem összeillőnek, Galen még csak 275 éves, Jessamy gyermeke is lehetne, de ahogy haladtam előre a történettel már nem zavart a korkülönbség, ők egymásnak lettek teremtve. Levelezéseik is nagyon megható volt. A novellában az is tetszett, hogy találkozhattam a fiatal Raphaellel, Dmitrivel, Aodhannal, Jasonnal és Illiummal is.
Aodhan már itt is szégyenlős, Jasont már itt is megnyomorította az élet, nagyon várom az ő könyvét, hoigy megtudjam mi tette így tönkre. Illiumot meg nem lehet nem szeretni. 150 éves, nagyon-nagyon fiatal még, nem ismeri az élet árnyoldalait sem, szeret bolondozni. Jó volt megtudni, hogyan kapta a Harangvirág becenevet , Illium nagyon szórakoztató. :) Miután elolvastam Galen novelláját, jó lett volna egyből kézbe venni Illium történetét. Érdekel hogyan ismerte meg a halandó szerelmét, milyen volt a kapcsolatuk. Illium nagyon szerette ezt a lányt és szomorú, hogy nem sokáig lehettek együtt, halandók élete sajnos véges.

” Mindannyian megsérülünk néha. Senki sem őrzi meg a szíve épségét egész életében. “

Bővebben:
http://elhaym.wordpress.com/2012/05/15/nalini-singh-ang…

28 hozzászólás
>!
DarknessAngel 
Nalini Singh: Angyali szárnyalás

Az összes novella nagyon jó volt, iszonyatosan tetszett.

Angyali játszmák

Imádom Ashwinit és már nagyon vártam egy róla szóló külön kis történet. Csak azt sajnálom, hogy olyan rövid volt, és hogy nem kapott rendes boldog befejezést Janvierrel. Az ő történetük még mindig nincs lezárva :)

Angyali próbatétel

Ez volt a második kedvencem a novellák közül. Jó volt olvasni Sara és Deacon megismerkedésének történetét. Annyira aranyosak voltak, ki ne zúgna bele egy ilyen pasiba? Tetszett, hogy Elena is megjelent és kiderült, hogy hogyan tettek szert Hóhérra. Ők ketten már az elejétől fogva nagy kedvenceim voltak.

Angyal és farkasa

Ez a történet is megállta a helyét, habár személy szerint ezt tartottam a leggyengébbnek. Noelt már ismertük az előző könyből, de ott nem igazán játszott nagy szerepet. Engem mondjuk kevésbé érdekelt az ő története, lehet inkább olvastam volna Elijah és Hannah megismerkedését. De sebaj, ez is jó volt…. csak kevésbé érdekes.

Angyalszárny

És igen, a legeslegjobb a végére maradt. Abszolút kedvenc Galen és Jessamy, minden formában. Felbukkant Raphael, Dmitri, Illium és Jason is, ami csak még tovább fokozta az érdeklődésemet.
Galen egyszerűen csodálatos, egy csomó hmmm; meg ahh ^^
Az előző részekbe ezt így nem is láthattuk, és nagyon örülök, hogy kiderült Galen is lényegében olyan pasi, mint Raphael és Dmitri. Jessamyt szintén már az előző részben is nagyon kedveltem, de itt még sokkal jobban. Nem maradtak el a vicces megjegyzések sem és persze a romantika :))
A legobb történet!

10 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Zsanó

– Nézzük, milyen gyors vagy igazából, harangvirágom!
(…)
– Ó, csak nem mindketten elhibáztátok? – Színpadias, megjátszott sajnálkozással a hangjában folytatta. – Szegény drágáim!
– Azt hiszem, megfeledkezel arról, hogy én arkangyal vagyok – intette tiszteletre száraz hangon Illiumot Raphael.
A kék angyal a bűntudat legkisebb jele nélkül lenevetett rá.
– Megpróbáljátok újra? Ígérem, hogy nagyon lassan mozgok majd, mert tudom, hogy mindketten olyan öregek vagytok!
Galen Raphaelre pillantott.
– Hogy lehet, hogy még életben van?
– Senki sem tudja elkapni.

342-343. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Galen · Illium · Raphael
>!
Sunshine P

– A testi épséged érdekében mondom: talán jobb lenne, ha nem úgy festenél, mint a macska, aki beszabadult a tejfölös bödönhöz, amikor legközelebb Jessamyval találkozol.
Galen mosolyából a fogai is kivillantak.
– A férfinak joga van kinyilvánítani, ha udvarol valakinek. – És mindenki tudtára adni, hogy aki az útjába kerül, azt kibelezi.
A kék szárnyú angyal megrázta a fejét.
– Micsoda barbár! Egy dolog kinyilvánítani, és egy másik kalapáccsal egyenként mindenki fejébe verni az információt.

Angyalszárny - 9. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Galen · Illium
>!
Sunshine P

– Illium szerint annyi finomság szorult belém, mint egy tompa bunkóval hadonászó medvébe. De a tompa bunkós medvék hatékonyak.

Kapcsolódó szócikkek: Illium
>!
Sunshine P

– Raphaelnek nincs udvartartása – válaszolt Dmitri. Levett egy polcról egy vékony tőrt, és figyelmeztetés nélkül a magas terem plafonja felé hajította.
Illium felreppent, mintha puskából lőtték volna ki, fél kézzel elkapta a levegőben a tőrt, és ugyanazzal a mozdulattal vissza is dobta a vámpír felé. Dmitri elkapta a markolatát, éppen mielőtt a penge az arcába fúródott volna.
– Nem látja értelmét annak, hogy helyes semmittevők lebzseljenek körülötte.
Galen figyelte, ahogy Illium leszáll a földre: senkit nem látott még ilyen pontos manőverrel földet érni. A fiatal angyal szárnyának szépsége nem rejtette el az erőt, amely ehhez a mutatványhoz kellett. Ekkor jött rá, hogy Illium szándékosan mutatja magát kellemes, szórakoztató díszítőelemnek. Így senki sem feltételezné, hogy milyen veszélyes igazából.
Illium meglátta, hogy Galen nyíltan végigméri, és válaszul olyan bonyolult, és ékes bókot mutatott be, ami Lijuan bármelyik nagyképű udvaroncának becsületére vált volna.
– Parancsol az úr egy tőrt a torkába ma reggelire? – A hangja kifinomult és előkelő volt, de az aranyszemekben kacérság villant.
– Ugye nem engeditek egyedül az utcára? – kérdezte Galen Dmitritől, és magában már azt latolgatta, milyen hasznát veheti Illium képességeinek.
– Csak ha muszáj.

Kapcsolódó szócikkek: angyal · Dmitri · Galen · Illium
>!
Zsanó

– Menj, vegyél fel egy inget, és gondolatban is mássz ki az ágyból!
– Lehetetlen, ha a közelemben vagy.
– Képzeld azt, hogy puska van a kezemben. Tudod mit? Képzeld azt, hogy célkeresztben vagy.
Janvier felsóhajtott, végigsimított reggeli borostáján.
– Imádom, amikor mocskos dolgokat mondasz!

13. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ashwini (Ashblade) · Janvier
>!
RavenS

– Parancsol az úr egy tőrt a torkába ma reggelire? – A hangja kifinomult és előkelő volt, de az aranyszemekben kacérság villant.
– Ugye nem engeditek egyedül az utcára? – kérdezte Galen Dmitritől, és magában már azt latolgatta, milyen hasznát veheti Illium képességeinek. – Csak ha muszáj.

Angyalszárny - 2. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Dmitri · Galen · Illium
>!
perpetua P

– Megpróbáljátok újra? Ígérem, hogy nagyon lassan mozgok majd, mert tudom, hogy mindketten olyan öregek vagytok!
Galen Raphaelre pillantott.
– Hogy lehet, hogy még életben van? – kérdezte.
– Senki sem tudja elkapni.

Angyalszárny - 8. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Galen · Illium · Raphael
>!
Sunshine P

– Csak intézd el, hogy én vadásszak rá legközelebb, oké?
– Oké. – A Céh igazgatója felsóhajtott. – De van egy kérdésem.
– Mondd!
– Akkor ti most flörtöltök?
Ashwini érezte, hogy fülig szalad a szája.
– Ha a következő vadászaton nem csinálok belőle krokodileleséget, akkor talán.

Kapcsolódó szócikkek: Ashwini (Ashblade) · Sara Haziz
>!
RavenS

– Ugyan már! – vitázott változatlanul kényelmesen a férfi. – Egyszer már végigvezettelek a mocsáron, édes! Rengeteg nedves talaj, ahol a nyomolvasó sok-sok áruló jelet találhat!
– A vadászat végére meg penész nőtt a lábujjaim között.
– Most már a penészt is irigylem! Látod, mit csinálsz velem?! – A szavai incselkedők voltak, a tekintete lángnyelvekként perzselte végig a lány testét.
– Ha még egyszer arra kényszerítesz, hogy olyan szottyos helyen vadásszak rád – Ashwini gyomra összerándult, amikor a férfi végighordozta rajta a tekintetét, sokkal birtoklóbban, mint ahogy erre bármi joga lett volna – esküszöm, hogy lenyomom a torkodon a rohadt penészedet.

9. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ashwini (Ashblade) · Janvier
25 hozzászólás
>!
Serafina_Darion

Galen figyelte mindezt, de nem avatkozott közbe… és rendszeresen a földbe döngölte Dmitrit.
A vámpír a legutolsó forduló után letörölte felrepedt ajkáról a vért, és fejcsóválva megjegyezte:
– Mazochistának kell lennem, hogy mindig újra elveretem magam veled.
– Nem. Csak eltökélten javítani akarod a képességeidet.

178. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dmitri · Galen

A sorozat következő kötete

Angyali vadász sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: Az éjféli örökös
Jus Accardo: Untouched – Érintés nélkül
Cassandra Clare: Üvegváros
J. R. Ward: Megbosszult szerető
Richelle Mead: A szukkubusz dala
J. Goldenlane: Csillagfény
Neil Gaiman: Felkavaró tartalom
Kleinheincz Csilla: Város két fül között és más elvarázsolt történetek
George R. R. Martin – Gardner Dozois (szerk.): Zsiványok
Neil Gaiman: Törékeny holmik