Angyalcsók (Angyali vadász 2.) 679 csillagozás

Nalini Singh: Angyalcsók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott – de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson. Pedig éppen ideje nincs: gyorsan fel kell készülnie a legrosszabbakra.
Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a lány számára. Rejtélyes bűncselekmények jelzik: valaki ki akarja használni, hogy az arkangyalok között megbomlott a hatalmi egyensúly – a felderítéshez is szükség lenne Elena vadász képességeire.
A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt – lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már túlságosan hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de a gyakorlatban halálos is lehet.

Eredeti megjelenés éve: 2010

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Egmont Dark Egmont-Hungary

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2011
432 oldal · ISBN: 9789636297909 · Fordította: Bottka Sándor Mátyás

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Elena P. Devereux · Galen


Kedvencelte 170

Most olvassa 17

Várólistára tette 98

Kívánságlistára tette 161

Kölcsönkérné 8


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Nalini Singh: Angyalcsók

„A szerelemnél, gondolta Raphael, miközben a szívére szorította Elenát, nincs nagyobb kín.”

Nem gondoltam volna, hogy az előző részt felül lehet múlni, de nagyot tévedtem ismételten.
Miután Raphael kockáztatott mindent Elenáért, ebben a részben a teljesedést vártam….érdekes volt, sokkal többet kaptam.
Itt is van erotika, szerelem, ármány, végtelen cselszövés….és el kell ismernem, most kezd igazán érdekessé válni ez a sorozat.
Még szerencse, hogy a többi része a polcom lakója, valószínűleg ellenkező esetben a hajamat tépném…..

Mrs_Curran_Lennart P>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Egy évvel a manhattani események után Elene felébred a Menedékben. Meg kell tanulnia repülni és keményebben harcolni, mivel mostmár ő Raphael gyenge pontja. És a merényletek hamarabb elkezdődnek, mint kettőt pisloghatna, és Elenának szüksége van a vadász ösztöneire, hogy elkapják a gyilkost, aki megcsonkított és lefejezett vámpírokat hagy maga után. Ráadásul Elena rég eltemetett emlékei is felszínre törnek, egy 20 évvel ezelőtti brutális eseményről, ami az egész életét megváltoztatta. De Raphael mindenben támogatja, mivel ők már összetartoznak.
Krimi, romantika, akció, cselszövés és dögös angyalpasik. Szuper történet.

Naiva P>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Miután Raphael még az előző részben „hajlandó volt kockára tenni halhatatlanságát” és az életét, a szerelméért, Elenáért, meglett a „közös jutalmuk”. Elena spoiler élhet tovább, de koránt sem akkora az öröm, mivel folyton politikai és hatalmi harcok dúlnak az angyalok világában. Nem is örül mindenki Elenának. Sokan szeretnék, hogy meghaljon, akad olyan is, aki megpróbálja őket összeugrasztani, vagy szimplán az életére tör. Együtt azonban képesek szembenézni az előttük álló újdonságokkal, nehézségekkel. Elena egy igazi badass, nem pedig egy nyafka hősnő. Helyén van az esze és a szíve. Raphael hiába nem egy könnyű természet, de lehetetlenség őt nem szeretni. Főleg, ahogy kezdi egyre jobban kimutatni az érzelmeit.
Imádnivaló, szexi és pörgős történet.

Ui: Aki tudja, hogy hol kaphatok én is egy Illium-ot, az kérem jelezze felém! Nekem is kell egy.

Tóth_Orsolya_3 P>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Szent ég! *-*
Ez aztán az izgalmas sorozat! Egyszerűen képtelenség a kezed közül letenni a könyvet, ha egyszer elkezted olvasni.

2 hozzászólás
Xoxoribizli>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Örülök, hogy nem adtam fel ezt a sorozatot az első résznél! :)
Végre kiderült Elena sötét múltja, ami az előző részben csak ki-ki dugta a fejét, de már tisztán láthattuk.
Raphaelről is kiderült rengeteg minden, persze ettől függetlenül még mindig úgy érzem, hogy az előző részben teljesen más volt, és ez nekem nem tetszik, mert megismertünk egy ettől teljesen eltérő személyiséget, de ennek ecsetelésétől most eltekintek, mert az előző résznél már leírtam.
Maga a fő sztory nekem nagyon tetszett, hatalmi harcok, összeesküvések. Imádtam. Nem volt unalmas és kiszámítható egy percig sem, és külön örültem, hogy rálátást kaptunk a mellékszereplőkre is. Ettől függetlenül még a mellékszereplők sem kiszámíthatóak.
Szóval @Naiva köszönöm, hogy érdeklődést csempésztél belém még eziránt a rész iránt, nem voltam benne biztos, hogy a kezembe fogom venni, de tetszett. :) Szóval köszi! :)

OHHH és❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Illium ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

14 hozzászólás
kocybaba P>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Ugyanúgy élveztem ezt a részt, mint az előzőt, még ha ez parányit átvezető kötet szagú is volt. A Lijuános szál kissé elsikkadt, és Elenára és Raphaelre összpontosult a könyv, na, nem mintha ezért egy cseppet is nehezteltem volna. Immár a Menedékben, az angyalok birodalmában, bőven volt mivel szembenézniük. A vámpírvadásznak ott volt az új helyzete, múltjának sötét árnyai, meg annyian akik a fejét kívánták venni, és azért a Hetek tagjai is, akik nem könnyítették meg éppen a dolgát. Nem mellesleg már nagyon itt volt az ideje megismerni mindegyiküket. Illium, Dmitri, Jason, Aodhan, Méreg…, mindnyájukra nagyon kíváncsi vagyok!*-* Az arkangyal nem semmi egy csapattal vette körbe magát. Ha pedig már Raphaelnél tartok, tetszett, hogy egy szinten lágyabb lett, mégis a kegyetlenebb angyali oldala is tagadhatatlanul megmaradt. Annyira jók együtt Elenával, és jó volt látni, ahogy kezd elmélyülni a kapcsolatuk, ahogy azt is, hogy nem csak érzelmi oldalra gyúrt rá az írónő, hanem az erotikusra is. Alig várom, hogy végre táncoljanak együtt!

„Gyorsan tanulj meg repülni, Elena, gondolta, …, akkor táncolunk majd az égen.”

Dsheavenofbooks>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Mit is mondhatnék?:)
Ez a könyv mindig megtud engem lepni. Az utolsó oldalak feltették a pontot az i-re, és a 4,5 helyett bizony jár az 5 csillag.
Nagyon, nagyon szerettem. Egyszerűen olyan boldog vagyok, hogy belekezdtem ebbe a sorozatba. Rengeteg szereplő, csodálatos világ, természetfeletti lények, Raphael… Kell ennél több? Na ugye, hogy nem.
Egy időben úgy éreztem, hogy elveszett a varázs, de nem. Az a varázs egy szempillantás alatt újraéledt. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, hamarosan olvasom is..:)

Köszönöm, hogy olvashattam.
Raphael pedig.. <3 :) Ez többet mond minden szónál.

Karcsika>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Szóval… Ez is nagyon tetszett, de Raphael olyan rideg és félelmet keltő volt az első felében, hogy elvette a kedvem az olvasástól. Viszont nagyon pörgős volt a cselekmény, végre többet megtudhattam Elena múltjáról és a történet második felében végre láthattunk fejlődést angyalkáink kapcsolatában is.
A nyomozós szál most annyira nem volt túlspilázva, sok minden más nagyobb hangsúlyt kapott szerintem, de ez persze nem volt probléma, én így is nagyon élveztem.
Jöjjön is a következő rész! :)

Tamlilla>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Hát, ez egyre jobb!
Tetszett és jöhet a következő. :)

Voreena>!
Nalini Singh: Angyalcsók

Ezt a részt kicsit hosszabb ideig tartott elolvasnom. Jó volt, jó volt, de sajnos már elmúlt az újdonság varázsa, és kevésbé láttam izgalmasnak a sztorit, mint előtte. Arról meg ne is beszéljünk inkább, hogy az egész kicsit olyan volt, mintha az első részt olvasnám újra. Megint végigment az egész könyvön Elena múltja (ami azért nem akkor huuu, hogy KÉT könyvön keresztül kelljen elhúzni!), éééés a könyv csúcspontja megint le lett rendezve pár oldalban. Nagyon nem erre számítottam, reménykedtem, hogy kicsit véresebb harc lesz, mert tökre be lett harangozva… Szóval picit csalódtam. Az új mellékszereplőknek örültem, és Raphaelt továbbra is szeretem, örülök, hogy nem vált uncsi nyálas papuccsá. Továbbra is érdekel, hogy folytatódik a sztori, szóval szerintem hamarosan nekikezdek a kövi résznek.


Népszerű idézetek

Sunshine>!

– Ne ejts le csak azért, mert félsz, hogy túl szorosan fogsz!
– Nem foglak leejteni – meghitt suttogás Elena füle mellett. Azzal
felszálltak.
– Híres utolsó mondat – morogta Elena.

bbabri>!

– Raphael! – Elena megremegett, ujjaival az angyal hajába túrt. – Galennek igaza van. Én sebezhetővé teszlek téged. Ő pedig ismeri a gyenge pontomat.
Én is ismertem, Elena. Mégis neked adtam a szívem.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Galen · Raphael
Fehér_Sabrina_Katalin>!

– Aki vérrel lezárt dobozba csomagolja az ajándékodat, az tuti nem tusfürdőt fog neked adni.

195. oldal

krisztin1>!

A szerelemnél, gondolta Raphael, miközben a szívére szorította Elenát, nincs nagyobb kín.

39. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
Rosie16>!

– Egy módja van annak, hogy megtanulj repülni. Repülnöd kell. – Azzal az angyal lelökte Elenát a szikláról.

252. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
1 hozzászólás
Timi>!

– Inkább legyen halandó szívem – válaszolt Elena csendesen –, mint egy olyan, ami már képtelen érezni.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux
Kiera>!

– Michaela vagy Sara, Sara vagy Michaela – morfondírozott gúnyosan Elena. – Ribancistennő arkangyal, vagy a legjobb barátnőm. Ajjaj, de nehéz, melyiket is válasszam?!

1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: arkangyal · Elena P. Devereux
perpetua P>!

– A szempilláid is olyanok, mint a hajad?
Az angyal a legkisebb zökkenő nélkül felvette a fonalat.
– Igen. Gyönyörűek, meg akarod őket nézni?
Elena elmosolyodott.
– A hiúság bűn, Illium.
– Én pedig azt mondom, ha már van, hát hadd lobogjon!

5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Illium
krisztin1>!

Nem tudsz megijeszteni, küldte az angyalnak a gondolatot Elena.
Hazudsz, vámpírvadász. Érzem, ahogy a szíved ver, olyan gyorsan, mint egy riadt nyúlé.
Bolond lennék, ha nem félnék. De nem fogom hagyni, hogy elrontsd, ami kettőnk között van, csak mert ma kicsit morcosabb vagy a szokásosnál.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
xoxo_ivett>!

A tőr – suttogta az angyal – és a hüvely együtt jár. A te hüvelyed pedig már csak az én tőrömet fogadhatja be.


A sorozat következő kötete

Angyali vadász sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laurell K. Hamilton: Ragály
Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead – A jó, a rossz és az élőhalott
J. R. Ward: Éjsötét szerető
J. D. Robb: Halhatatlan a halálban
Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia
Darynda Jones: Második sírhant
Karen Marie Moning: Keserű ébredés
Gena Showalter: Éjsötét titkok