74. legjobb krimi könyv a molyok értékelése alapján
!

Angyalcsók (Angyali vadász 2.) 480 csillagozás

Nalini Singh: Angyalcsók
Book24 · 3.999 Ft –16% 3.359 Ft
2.700 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott – de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson. Pedig éppen ideje nincs: gyorsan fel kell készülnie a legrosszabbakra.
Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a lány számára. Rejtélyes bűncselekmények jelzik: valaki ki akarja használni, hogy az arkangyalok között megbomlott a hatalmi egyensúly – a felderítéshez is szükség lenne Elena vadász képességeire.
A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt – lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már túlságosan hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de a gyakorlatban halálos is lehet.

Eredeti mű: Nalini Singh: Archangel's Kiss

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2011
432 oldal · ISBN: 9789636297909 · Fordította: Bottka Sándor Mátyás

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Elena P. Devereux · Galen


Hirdetés

Kedvencelte 145

Most olvassa 23

Várólistára tette 97

Kívánságlistára tette 123

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Nalini Singh: Angyalcsók

Miután Raphael még az előző részben „hajlandó volt kockára tenni halhatatlanságát” és az életét, a szerelméért, Elenáért, meglett a „közös jutalmuk”. Elena spoiler élhet tovább, de koránt sem akkora az öröm, mivel folyton politikai és hatalmi harcok dúlnak az angyalok világában. Nem is örül mindenki Elenának. Sokan szeretnék, hogy meghaljon, akad olyan is, aki megpróbálja őket összeugrasztani, vagy szimplán az életére tör. Együtt azonban képesek szembenézni az előttük álló újdonságokkal, nehézségekkel. Elena egy igazi badass, nem pedig egy nyafka hősnő. Helyén van az esze és a szíve. Raphael hiába nem egy könnyű természet, de lehetetlenség őt nem szeretni. Főleg, ahogy kezdi egyre jobban kimutatni az érzelmeit.
Imádnivaló, szexi és pörgős történet.

Ui: Aki tudja, hogy hol kaphatok én is egy Illium-ot, az kérem jelezze felém! Nekem is kell egy.

>!
Xoxoribizli P
Nalini Singh: Angyalcsók

Örülök, hogy nem adtam fel ezt a sorozatot az első résznél! :)
Végre kiderült Elena sötét múltja, ami az előző részben csak ki-ki dugta a fejét, de már tisztán láthattuk.
Raphaelről is kiderült rengeteg minden, persze ettől függetlenül még mindig úgy érzem, hogy az előző részben teljesen más volt, és ez nekem nem tetszik, mert megismertünk egy ettől teljesen eltérő személyiséget, de ennek ecsetelésétől most eltekintek, mert az előző résznél már leírtam.
Maga a fő sztory nekem nagyon tetszett, hatalmi harcok, összeesküvések. Imádtam. Nem volt unalmas és kiszámítható egy percig sem, és külön örültem, hogy rálátást kaptunk a mellékszereplőkre is. Ettől függetlenül még a mellékszereplők sem kiszámíthatóak.
Szóval @Naiva köszönöm, hogy érdeklődést csempésztél belém még eziránt a rész iránt, nem voltam benne biztos, hogy a kezembe fogom venni, de tetszett. :) Szóval köszi! :)

OHHH és❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Illium ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

14 hozzászólás
>!
Madridista
Nalini Singh: Angyalcsók

Mit is mondhatnék?:)
Ez a könyv mindig megtud engem lepni. Az utolsó oldalak feltették a pontot az i-re, és a 4,5 helyett bizony jár az 5 csillag.
Nagyon, nagyon szerettem. Egyszerűen olyan boldog vagyok, hogy belekezdtem ebbe a sorozatba. Rengeteg szereplő, csodálatos világ, természetfeletti lények, Raphael… Kell ennél több? Na ugye, hogy nem.
Egy időben úgy éreztem, hogy elveszett a varázs, de nem. Az a varázs egy szempillantás alatt újraéledt. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, hamarosan olvasom is..:)

Köszönöm, hogy olvashattam.
Raphael pedig.. <3 :) Ez többet mond minden szónál.

>!
Karcsika
Nalini Singh: Angyalcsók

Szóval… Ez is nagyon tetszett, de Raphael olyan rideg és félelmet keltő volt az első felében, hogy elvette a kedvem az olvasástól. Viszont nagyon pörgős volt a cselekmény, végre többet megtudhattam Elena múltjáról és a történet második felében végre láthattunk fejlődést angyalkáink kapcsolatában is.
A nyomozós szál most annyira nem volt túlspilázva, sok minden más nagyobb hangsúlyt kapott szerintem, de ez persze nem volt probléma, én így is nagyon élveztem.
Jöjjön is a következő rész! :)

>!
Tamlilla
Nalini Singh: Angyalcsók

Hát, ez egyre jobb!
Tetszett és jöhet a következő. :)

>!
Nikyy18
Nalini Singh: Angyalcsók

Az első rész is nagyon tetszett, de ez még jobb volt. Főleg. hogy Elena-nak szárnyai vannak. Jó volt, hogy betekintést kaptunk arról, hogy mi történt Elena múltjában. Illium-ot meg egyszerűen imádtam :)

>!
dreamborder
Nalini Singh: Angyalcsók

Sokadszori újraolvasás… Nem unom még? Nagyon nem! :)
Nalini könyveit bármikor szívesen előveszem, mikor szükségem van arra a bizonyos „kikapcsolódásra”. Egyszerűen imádom a világot, amelyet teremt, benne ezekkel a nagyszerű karakterekkel.
Elena és Raphael örökké a kedvenc könyves párok egyike marad. Borzasztóan szeretek az ő szerelmük kialakulásáról, majd pedig elmélyüléséről olvasni. Ebben a kötetben is bőven volt részünk romantikában, humoros, nehéz és megható jelenetekben. De mivel egy vadászról van itt szó, na meg egy arkangyalról, az unatkozás szóba sem jöhet…
Nem igazán tudok többet írni, ahhoz túl sokszor került már a kezembe a könyv.
Azt viszont tudom, hogy imádom! :)

>!
Démonika
Nalini Singh: Angyalcsók

Ez a rész is hozta az előző színvonalát, sőt emelte azt. Imádom, kalandos, pörgős ,élvezetes. Az egész élő, lélegző. Az ember úgy érzi mintha végig jelen lenne és minden apró dolgot érez ami épp történik. Elenát még mindig imádom és az is az ő erősségét erősíti hogy segítséget mert kérni amikor kellet. Egy igazi kemény csaj akinek megvannak a maga kínzó démonai. Illium háhá valamikor szeretném hogy szembejöjjön velem ez az édes kék szárnyú „pillangó”. :DDD Raphaleről meg továbbra sem akarok beszélni…;) A történet továbbra is úgy jó ahogy van. Kellenek bele ezek a gonosz dög számító szereplők, ahogy a kacér viccesek is, meg a szexy csábítok, úgy ahogy a harcosok is. IMÁDOM!!! :D

>!
Via_BertaღVivienღ P
Nalini Singh: Angyalcsók

Mégjobban szerettem, mint az első részt. Már másodjára, vagy harmadjára olvasom, így tudtam, hogy mire számítsak, de Nalini regényeit nem lehet megunni.
A világ, amit létrehozott és elénk tárt ismét csak csodás és eredeti.
Imádom a csodás színekben pompázó angyalszárnyakat. Raphaelt, bár néha túl öreg és ősi… olyan szívesen megsimogattam volna néha egy lapáttal a csodás feje búbját. Jó erősen… vagy tízszer.
Elena erős csajszi. A fejlődése, mind nőként, mind spoiler jelentős. Örülök annak, hogy nem egyik napról a másikra lesz tökéletesen felépült.
Illium könyvét akarom :(

3 hozzászólás
>!
Petra_Nemes
Nalini Singh: Angyalcsók

Egy erős kezdés után, nem akármilyen írónak kell lenned ahhoz, hogy növeld a színvonalat. Nalini Singh pedig nem véletlenül került a kedvenc íróim közé. Mindegyik regényével sikerül megigéznie, és bár nem túl sokat lehet belőlük tanulni, néha kell kikapcsolódás is. Márpedig azok a csodálatos férfi karakterek igazán színes egyéniségek, és újraértelmezik a szenvedélyt, és a szerelmet.
Elena-nak hatalmas szerencséje lett, mikor egy ilyen csodálatos férfi vetett rá szemet, majd még nagyobb, mikor az annyira szerette őt, hogy angyallá változtatta, csak hogy ne haljon meg. Hol vagy, én Raphael-em?
Eszméletlen, hogy mennyit változik egy férfi, ha szerelmes lesz. Raphael-t mintha kicserélték volna. Még csodálatosabb lett, mint volt, és nem lepődnék meg, ha a folytatásban csak még jobban olvadoznék tőle. Tudsz valamit Nalini.
Fogalmam sincs, hogy milyen az, amikor az angyalok táncolnak, de sok jót ígér.


Népszerű idézetek

>!
Sunshine

– Ne ejts le csak azért, mert félsz, hogy túl szorosan fogsz!
– Nem foglak leejteni – meghitt suttogás Elena füle mellett. Azzal
felszálltak.
– Híres utolsó mondat – morogta Elena.

>!
bbabri

– Raphael! – Elena megremegett, ujjaival az angyal hajába túrt. – Galennek igaza van. Én sebezhetővé teszlek téged. Ő pedig ismeri a gyenge pontomat.
Én is ismertem, Elena. Mégis neked adtam a szívem.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Galen · Raphael
>!
Fehér_Sabrina_Katalin

– Aki vérrel lezárt dobozba csomagolja az ajándékodat, az tuti nem tusfürdőt fog neked adni.

195. oldal

>!
Kiera

– Michaela vagy Sara, Sara vagy Michaela – morfondírozott gúnyosan Elena. – Ribancistennő arkangyal, vagy a legjobb barátnőm. Ajjaj, de nehéz, melyiket is válasszam?!

1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: arkangyal · Elena P. Devereux
>!
krisztin21

A szerelemnél, gondolta Raphael, miközben a szívére szorította Elenát, nincs nagyobb kín.

39. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
>!
Timi

– Inkább legyen halandó szívem – válaszolt Elena csendesen –, mint egy olyan, ami már képtelen érezni.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux
>!
perpetua P

– A szempilláid is olyanok, mint a hajad?
Az angyal a legkisebb zökkenő nélkül felvette a fonalat.
– Igen. Gyönyörűek, meg akarod őket nézni?
Elena elmosolyodott.
– A hiúság bűn, Illium.
– Én pedig azt mondom, ha már van, hát hadd lobogjon!

5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Illium
>!
xoxo_ivett

A tőr – suttogta az angyal – és a hüvely együtt jár. A te hüvelyed pedig már csak az én tőrömet fogadhatja be.

>!
Rebeka_C

– Egy módja van annak, hogy megtanulj repülni. Repülnöd kell. – Azzal az angyal lelökte Elenát a szikláról.

252. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
1 hozzászólás
>!
krisztin21

Nem tudsz megijeszteni, küldte az angyalnak a gondolatot Elena.
Hazudsz, vámpírvadász. Érzem, ahogy a szíved ver, olyan gyorsan, mint egy riadt nyúlé.
Bolond lennék, ha nem félnék. De nem fogom hagyni, hogy elrontsd, ami kettőnk között van, csak mert ma kicsit morcosabb vagy a szokásosnál.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael

A sorozat következő kötete

Angyali vadász sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: Éjsötét szerető
Amanda Stevens: Örök kísértés
Darynda Jones: Második sírhant
E. T. A. Hoffmann: Az arany virágcserép / A homokember / Scuderi kisasszony
Darynda Jones: Harmadik sírhant
E. T. A. Hoffmann: Az arany virágcserép / Scuderi kisasszony
Laurell K. Hamilton: Obszidián Pillangó
Laurell K. Hamilton: Micah
Laurell K. Hamilton: Bűnös vágyak
Laurell K. Hamilton: Lidérces álmok