Angyalcsók (Angyali vadász 2.) 553 csillagozás

Nalini Singh: Angyalcsók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott – de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson. Pedig éppen ideje nincs: gyorsan fel kell készülnie a legrosszabbakra.
Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a lány számára. Rejtélyes bűncselekmények jelzik: valaki ki akarja használni, hogy az arkangyalok között megbomlott a hatalmi egyensúly – a felderítéshez is szükség lenne Elena vadász képességeire.
A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt – lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már túlságosan hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de a gyakorlatban halálos is lehet.

Eredeti mű: Nalini Singh: Archangel's Kiss

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2011
432 oldal · ISBN: 9789636297909 · Fordította: Bottka Sándor Mátyás

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Elena P. Devereux · Galen


Kedvencelte 157

Most olvassa 22

Várólistára tette 106

Kívánságlistára tette 154

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Nalini Singh: Angyalcsók

„A szerelemnél, gondolta Raphael, miközben a szívére szorította Elenát, nincs nagyobb kín.”

Nem gondoltam volna, hogy az előző részt felül lehet múlni, de nagyot tévedtem ismételten.
Miután Raphael kockáztatott mindent Elenáért, ebben a részben a teljesedést vártam….érdekes volt, sokkal többet kaptam.
Itt is van erotika, szerelem, ármány, végtelen cselszövés….és el kell ismernem, most kezd igazán érdekessé válni ez a sorozat.
Még szerencse, hogy a többi része a polcom lakója, valószínűleg ellenkező esetben a hajamat tépném…..

>!
Naiva P
Nalini Singh: Angyalcsók

Miután Raphael még az előző részben „hajlandó volt kockára tenni halhatatlanságát” és az életét, a szerelméért, Elenáért, meglett a „közös jutalmuk”. Elena spoiler élhet tovább, de koránt sem akkora az öröm, mivel folyton politikai és hatalmi harcok dúlnak az angyalok világában. Nem is örül mindenki Elenának. Sokan szeretnék, hogy meghaljon, akad olyan is, aki megpróbálja őket összeugrasztani, vagy szimplán az életére tör. Együtt azonban képesek szembenézni az előttük álló újdonságokkal, nehézségekkel. Elena egy igazi badass, nem pedig egy nyafka hősnő. Helyén van az esze és a szíve. Raphael hiába nem egy könnyű természet, de lehetetlenség őt nem szeretni. Főleg, ahogy kezdi egyre jobban kimutatni az érzelmeit.
Imádnivaló, szexi és pörgős történet.

Ui: Aki tudja, hogy hol kaphatok én is egy Illium-ot, az kérem jelezze felém! Nekem is kell egy.

>!
Xoxoribizli P
Nalini Singh: Angyalcsók

Örülök, hogy nem adtam fel ezt a sorozatot az első résznél! :)
Végre kiderült Elena sötét múltja, ami az előző részben csak ki-ki dugta a fejét, de már tisztán láthattuk.
Raphaelről is kiderült rengeteg minden, persze ettől függetlenül még mindig úgy érzem, hogy az előző részben teljesen más volt, és ez nekem nem tetszik, mert megismertünk egy ettől teljesen eltérő személyiséget, de ennek ecsetelésétől most eltekintek, mert az előző résznél már leírtam.
Maga a fő sztory nekem nagyon tetszett, hatalmi harcok, összeesküvések. Imádtam. Nem volt unalmas és kiszámítható egy percig sem, és külön örültem, hogy rálátást kaptunk a mellékszereplőkre is. Ettől függetlenül még a mellékszereplők sem kiszámíthatóak.
Szóval @Naiva köszönöm, hogy érdeklődést csempésztél belém még eziránt a rész iránt, nem voltam benne biztos, hogy a kezembe fogom venni, de tetszett. :) Szóval köszi! :)

OHHH és❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Illium ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

14 hozzászólás
>!
kocybaba P
Nalini Singh: Angyalcsók

Ugyanúgy élveztem ezt a részt, mint az előzőt, még ha ez parányit átvezető kötet szagú is volt. A Lijuános szál kissé elsikkadt, és Elenára és Raphaelre összpontosult a könyv, na, nem mintha ezért egy cseppet is nehezteltem volna. Immár a Menedékben, az angyalok birodalmában, bőven volt mivel szembenézniük. A vámpírvadásznak ott volt az új helyzete, múltjának sötét árnyai, meg annyian akik a fejét kívánták venni, és azért a Hetek tagjai is, akik nem könnyítették meg éppen a dolgát. Nem mellesleg már nagyon itt volt az ideje megismerni mindegyiküket. Illium, Dmitri, Jason, Aodhan, Méreg…, mindnyájukra nagyon kíváncsi vagyok!*-* Az arkangyal nem semmi egy csapattal vette körbe magát. Ha pedig már Raphaelnél tartok, tetszett, hogy egy szinten lágyabb lett, mégis a kegyetlenebb angyali oldala is tagadhatatlanul megmaradt. Annyira jók együtt Elenával, és jó volt látni, ahogy kezd elmélyülni a kapcsolatuk, és hogy nem csak érzelmi oldalra gyúrt rá az írónő, hanem az erotikusra is. Alig várom, hogy végre táncoljanak együtt!

„Gyorsan tanulj meg repülni, Elena, gondolta, …, akkor táncolunk majd az égen.”

>!
Madridista P
Nalini Singh: Angyalcsók

Mit is mondhatnék?:)
Ez a könyv mindig megtud engem lepni. Az utolsó oldalak feltették a pontot az i-re, és a 4,5 helyett bizony jár az 5 csillag.
Nagyon, nagyon szerettem. Egyszerűen olyan boldog vagyok, hogy belekezdtem ebbe a sorozatba. Rengeteg szereplő, csodálatos világ, természetfeletti lények, Raphael… Kell ennél több? Na ugye, hogy nem.
Egy időben úgy éreztem, hogy elveszett a varázs, de nem. Az a varázs egy szempillantás alatt újraéledt. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, hamarosan olvasom is..:)

Köszönöm, hogy olvashattam.
Raphael pedig.. <3 :) Ez többet mond minden szónál.

>!
Katara_Phoenix P
Nalini Singh: Angyalcsók

Ez az egyetlen olyan könyv, ahol nem csak elviselem, hanem egyenesen szeretem a krimi-szálat! :D Bár,valószínűleg csak azért,mert imádom, hogy Elena spoiler Olyan szempontból csalódott vagyok, hogy a vadászok (Sarat leszámítva), inkább csak említés szintjén szerepeltek. Ashwinit korábban nagyon bírtam, rá változatlanul kíváncsi vagyok.
Meg persze, Elena állandóan a nyálát csorgatta. Ez a halálom, az első könyvben is felfogom, hogy dögös/szereti/ki-kicsoda valójában.
Utálom a részenkénti ismétléseket. ><
Elena múltja fájdalmas, de legalább van rá magyarázat, hogy miért ilyen későn spoiler. Örültem,hogy a szíve nagyon is halandó, bár abba nem, hogy állandóan „jajneöldmármeg”, „nemérannyit”. A saját bőrén tapasztalta meg, és még mindig nem törődik vele, hogy az angyaloknak merőben más a dolgokhoz való hozzáállása.. spoiler Az apja változatlan. spoiler
Michaela nagyon érdekes volt. Én lazán rá gyanakodtam, amikor spoiler :D
Nadeviszont…ILLIUM!!!♥♥♥♥ Meghaltam, gyerekek..ezt az angyalt csak imádni lehet! :D Nálam lekörözte Raphaelt! ..és olyan gyönyörű szárnyai vannak.*-* Imádtam, ahogyan gondolkodik. Úgy örülnék egy Illium könyvnek! :D

Nagyon tetszett a végén az arkangyalok helytállása..és amikor az összes együtt van, gyönyörűek.*-*

2 hozzászólás
>!
Karcsika
Nalini Singh: Angyalcsók

Szóval… Ez is nagyon tetszett, de Raphael olyan rideg és félelmet keltő volt az első felében, hogy elvette a kedvem az olvasástól. Viszont nagyon pörgős volt a cselekmény, végre többet megtudhattam Elena múltjáról és a történet második felében végre láthattunk fejlődést angyalkáink kapcsolatában is.
A nyomozós szál most annyira nem volt túlspilázva, sok minden más nagyobb hangsúlyt kapott szerintem, de ez persze nem volt probléma, én így is nagyon élveztem.
Jöjjön is a következő rész! :)

>!
Tamlilla P
Nalini Singh: Angyalcsók

Hát, ez egyre jobb!
Tetszett és jöhet a következő. :)

>!
Nikyy18
Nalini Singh: Angyalcsók

Az első rész is nagyon tetszett, de ez még jobb volt. Főleg. hogy Elena-nak szárnyai vannak. Jó volt, hogy betekintést kaptunk arról, hogy mi történt Elena múltjában. Illium-ot meg egyszerűen imádtam :)

>!
felícia97
Nalini Singh: Angyalcsók

Az első rész után számítottam rá hogy a második rész sem fog csalódást okozni,de azért még így is csak sikerült felülmúlni a várakozásaimat. Nagyon jó volt,izgalmas és végre egyre több betekintést kapunk az angyalok világába ami még érdekfeszítőbbé teszi Nalini sorozatát.Tényleg ismét csak azt mondhatom hogy rettenetesen bánom hogy hanyagoltam eddig az Angyali vadász sorozatot,mert egy maradandó és nagyszerű élménytől estem el mostanáig az olvasásaimat tekintve.De azt hiszem ezt a hibámat innentől könnyű lesz orvosolni,ugyanis két könyv után már olyan szinten beszippantott ez a világ,hogy tudom esélytelen hogy elfelejtsem ezt a történetet vagy hogy ne olvassam tovább. :D Örültem hogy ott vettük fel a fonalat ahol az előző kötet véget ért mivel így nem volt nehéz újra belerázódnom a történet hangulatába.Elena sok mindenen ment keresztül korábban,most azonban fel kell vennie a lépést új életével ami gyökeresen megváltozott,különösen hogy Raphael gyenge pontjának tartva egyre többen próbálnak az életére törni.Jó volt végigkövetni hogy Elena hogyan próbált meg apránként alkalmazkodni az új helyzetéhez,ugyanakkor a humoros és erős jelleme továbbra is megmaradt amiért pedig egyre jobban kedvelem.Ritkák az olyan hősnők akiket legalább annyira lehet szeretni mint a férfi karaktereket,de az abszolút biztos hogy számomra Elena azon kevesek közé tartozik.Mosolyogva olvastam a csipkelődéseit Raphael-el és azt hogy Elena szerelmük elmélyülése ellenére sem hagyja hogy a férfi uralkodjon rajta.Raphael-t meg azt hiszem ebben a részben szerettem meg véglegesen. <3 Az arrogáns és parancsolgató felszín na meg a kegyetlensége alatt igenis érző szív lakozik ami kiemeli őt a többi arkangyal közül.Pláne hogy most már van egy Elena-ja,aki több szempontól meg is változtatta :D Úgyhogy továbbra is kíváncsi vagyok hogyan fog még fejlődni kettejük kapcsolata.A mellékszereplők közül Illium abszolút vitte a pálmát,egyértelműen ő volt a kedvencem.Remélem minél többet fog még szerepelni. :) De végre megismerjük a Hetek három hiányzó tagját is: Galen-t, Naasir-t,és Aodhan-t akik az előző kötetben nem szerepeltek még.Hát így ezek után csak annyit mondhatok hogy a Hetek mindegyik tagja izgatja a fantáziám szóval remélem a későbbiekben sem kell hiányolnom őket. :D Dmitri most nem szerepelt annyit de már az ő része sincs olyan messze úgyhogy alig várom! Jöhet is a folytatás. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Sunshine

– Ne ejts le csak azért, mert félsz, hogy túl szorosan fogsz!
– Nem foglak leejteni – meghitt suttogás Elena füle mellett. Azzal
felszálltak.
– Híres utolsó mondat – morogta Elena.

>!
bbabri

– Raphael! – Elena megremegett, ujjaival az angyal hajába túrt. – Galennek igaza van. Én sebezhetővé teszlek téged. Ő pedig ismeri a gyenge pontomat.
Én is ismertem, Elena. Mégis neked adtam a szívem.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Galen · Raphael
>!
Fehér_Sabrina_Katalin

– Aki vérrel lezárt dobozba csomagolja az ajándékodat, az tuti nem tusfürdőt fog neked adni.

195. oldal

>!
krisztin1 P

A szerelemnél, gondolta Raphael, miközben a szívére szorította Elenát, nincs nagyobb kín.

39. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
>!
perpetua P

– A szempilláid is olyanok, mint a hajad?
Az angyal a legkisebb zökkenő nélkül felvette a fonalat.
– Igen. Gyönyörűek, meg akarod őket nézni?
Elena elmosolyodott.
– A hiúság bűn, Illium.
– Én pedig azt mondom, ha már van, hát hadd lobogjon!

5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Illium
>!
Kiera

– Michaela vagy Sara, Sara vagy Michaela – morfondírozott gúnyosan Elena. – Ribancistennő arkangyal, vagy a legjobb barátnőm. Ajjaj, de nehéz, melyiket is válasszam?!

1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: arkangyal · Elena P. Devereux
>!
Rebeka_C

– Egy módja van annak, hogy megtanulj repülni. Repülnöd kell. – Azzal az angyal lelökte Elenát a szikláról.

252. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
1 hozzászólás
>!
Timi

– Inkább legyen halandó szívem – válaszolt Elena csendesen –, mint egy olyan, ami már képtelen érezni.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux
>!
xoxo_ivett

A tőr – suttogta az angyal – és a hüvely együtt jár. A te hüvelyed pedig már csak az én tőrömet fogadhatja be.

>!
krisztin1 P

Nem tudsz megijeszteni, küldte az angyalnak a gondolatot Elena.
Hazudsz, vámpírvadász. Érzem, ahogy a szíved ver, olyan gyorsan, mint egy riadt nyúlé.
Bolond lennék, ha nem félnék. De nem fogom hagyni, hogy elrontsd, ami kettőnk között van, csak mert ma kicsit morcosabb vagy a szokásosnál.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael

A sorozat következő kötete

Angyali vadász sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Vincent: Rogue – Latrok
Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia
J. R. Ward: Éjsötét szerető
Laurell K. Hamilton: Végzetes flört
Darynda Jones: Harmadik sírhant
Amanda Stevens: Örök kísértés
Charlaine Harris: Holtak klubja
Karen Marie Moning: Keserű ébredés
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Jim Butcher: Teliholdkór