A ​szív- és érbetegségek diétás étrendjei és az ételek elkészítési módjai 0 csillagozás

Nagy Józsefné – Somogyi Lászlóné: A szív- és érbetegségek diétás étrendjei és az ételek elkészítési módjai

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Betegeink házi diétája

>!
Medicina, Budapest, 1973
216 oldal

Hasonló könyvek címkék alapján

Anita Hessmann-Kosaris: Méregtelenítés gyümölccsel és zöldséggel
Richard F. Heller – Rachael F. Heller: Szénhidrátfüggők könyve
Norman Robillard: Fast Tract Digestion – IBS
Ferencsik István: A természetes életmód ételei
Patrick Holford: New Optimum Nutrition for the Mind
Tóth Gábor: Allergia- és Candida-kalauz
Viktoras Kulvinskas: Csíraételek
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Edmond Bordeaux Székely: Nyers ételek kincsestára
Peter Glickman: Hatékony, kíméletes tisztítókúra mesterfokon