Szépségek ​és finomságok 10 csillagozás

Muszula Tímea: Szépségek és finomságok Muszula Tímea: Szépségek és finomságok

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni – ez Muszula Tímea jelmondata, aki az elmúlt évek során először a hazai virágkötészetbe hozott új színt, majd szépérzéke, kreativitása és tenni akarása révén a gasztronómiában is marandandót alkotott. Muszula Timi életútja rengeteg nő számára jelent inspirációt, könyvében, a 2016-os első megjelenése után újra elérhető Szépségek és Finomságokban pedig rengeteg titkát tárja fel olvasóinak.
A Szépségek és finomságok különleges könyv, amely az életünket körülvevő szépségre koncentrál, legyen szó varázslatos virágkölteményekről, észveszejtő receptekről, avagy a hétköznapjainkat megszépítő ötletekről. Ahogy a szerző mondja: „Egy csodás utazásra invitállak, felfedezheted az aktuális évszak megannyi kincset rejtő szépségét, melyben a természet, virágok mellett benne van minden, ami megszépíti az életem. Kívánom, hogy a könyv segítségével éld át te is ezeket a csodákat!”

>!
Alexandra, Pécs, 2020
304 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634478966
>!
Lara's Home, Budapest, 2016
296 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631263541

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 33


Kiemelt értékelések

meseanyu P>!
Muszula Tímea: Szépségek és finomságok

Sok szempontból nem az én stílusom ez a fajta habos-babos, nőcis szemléletmód, amit Muszula Tímea képvisel, de meg kell hagyni, hogy gyönyörű a kötet, nagyon jó a szerkesztés, szuperek az ötletek és a receptek, úgyhogy igazán nem tudok és nem is akarok belekötni semmibe. Megérdemli, hogy sokan kézbe vegyék, mert egy kicsit elsikkadt a nevesebb szerzők vagy nagyobb kiadók kötetei között szerintem.

5 hozzászólás
Kkatja P>!
Muszula Tímea: Szépségek és finomságok

Ismét egy csodaszép (recept)könyv, amit öröm már csak forgatni is, annyira töményen tele van tömve csodálatos virágokkal, színekkel, stílussal, eleganciával és persze Tímea kedves történeteivel, alkalomhoz illő tálalási és ajándékötletekkel, és a zeneajánlataival, (ez bombajó ötlet, belehallgattam párba és folytatni is fogom! :)
Sóskúttól a töltött karácsonyi pulykáig, a koszorúkötés és grincsfa készítéstől kezdve az Anyák napi virágdobozig, rengeteg hasznos tippet és receptet kapunk, csodás képekkel, leírásokkal virágokról, ételekről, különleges alkalmakról, amelyekre így érdemes készülni. :)
Imádtam, pedig nem vagyok a nagy habos-babos dolgok alkalmazója, de megtetszett pár ötlet, amit ki fogok próbálni!
Karácsonyra tökéletes ajándék hölgyeknek! :)

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Borbás Marcsi: Édes békeidők
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Fiona Patchett: Nagy sütiskönyv gyerekeknek
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Jutta Renz: Muffin
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Palacsinták könyve – 222 recept
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Márk Szonja: Édesem süteményei