Minecraft ​– Elveszett naplók 4 csillagozás

Mur Lafferty: Minecraft – Elveszett naplók

Ha ​valakik, hát Max és Alison az élő bizonyíték arra, hogy az ellentétek nem állhatnak a barátság útjába. Max folyton új kalandokba keveredne – még akkor is, ha az izgalmak veszéllyel társulnak –, míg Alison a szabálykövetés híve. De van valami, ami közös nevezőre hozza őket: egy titokzatos idegen, a Bűvölő által hátrahagyott ütött-kopott napló, amelyet Max talált az erdőben. A Bűvölő jegyzetei egy rejtélyes építményhez vezetik őket: egy, az Alvilágba vezető kapuhoz.
Miután kiegészítik a portál szerkezetét, a két barát azon kezd el vitatkozni, hogy átlépjenek-e a veszélyekkel teli Alvilágba vagy maradjanak inkább az otthonukat jelentő dimenzióban – azonban egy váratlan esemény eldönti helyettük a kérdést.
Az ijesztő, pokoli létsíkon Max és Alison összetalálkozik Freyával, egy bátor harcossal, aki az Alvilágban él Nyuszivadász, a barátságos farkasa társaságában. Freya és a napló lapjain rejlő nyomok segítségével Ali és Max útra kelnek, hogy a Bűvölő nyomára bukkanjanak,… (tovább)

>!
Bookline Könyvek, Budapest, 2019
344 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634371694 · Fordította: Habony Gábor

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

JustOneMorePage>!
Mur Lafferty: Minecraft – Elveszett naplók

Számomra érdekes volt leginkább. Érdekes volt olyat olvasni, ami egy játék világában játszódik. Játszottam magam is a játékkal, így nem értek meglepetésként az azonnali gyógyulások, a megbűvölt páncélok vagy a lávában mászkálás. Aranyos a történet, jó a leírás. Kellemes kis gyerekkönyv ez. Fikarcnyi komolyság sincs benne, tele van sablon dolgokkal, de attól még igazán aranyos és kellemes.


Hasonló könyvek címkék alapján

Christie Golden: Assassin's Creed – Heresy – Eretnekség
Matthew Stover – Robert E. Vardeman: A háború istene
Matthew J. Kirby: A New York-i felkelés
Stephani Perry: A holtak városa
Greg Keyes: Lelkek ura
Keith R. A. DeCandido: Nova
Christie Golden: A klánok ura
Tracy Hickman: Ámokfutás
Christopher Golden: Uncharted: A negyedik labirintus
Peter Grimsdale: Battlefield 4: A háború küszöbén