Teljes ​tápértékű reformkonyha 1 csillagozás

Müller Veronika (szerk.): Teljes tápértékű reformkonyha

Az új burda szakácskönyv finom és egészséges, teljes tápértékű alapanyagok felhasználásával készült fogásokat ajánl mindenkinek: frissen kevert müzlit, ropogós salátákat, ínycsiklandó leveseket és egytálételeket, főételeket, gabonafélékből, hüvelyesekből, zöldségekkel, halakkal, húsokkal, édességeket és vitaminokban gazdag italokat. Az új és különleges receptek egyszerűen elkészíthetők, és az alapanyagok többsége is könnyen beszerezhető. A burda konyhastúdiójának szakácsai minden receptet többször kipróbáltak.

>!
Modell, Budapest, 1991
146 oldal · ISBN: 9630287676

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

gjudit8>!
Müller Veronika (szerk.): Teljes tápértékű reformkonyha

Egy új világot nyitott számomra ez a könyv. Eddig nem használt alapanyagok garmadája és sokféle különleges párosítás… Albumszerű bemutatás, sok illusztrációval, jó leírásokkal. Sok finom étek készült belőle…


Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Kocsis Dóra: Zero waste konyha
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok
Mikkonen Virpi – Tuulia Talvio: Fagyivarázs
Hévízi Dóra – Hévízi Ákos: Jövőd a tányérodon
Nina Olsson: Kézműves vega burgerek
Energiafalatok
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia