Az új burda szakácskönyv finom és egészséges, teljes tápértékű alapanyagok felhasználásával készült fogásokat ajánl mindenkinek: frissen kevert müzlit, ropogós salátákat, ínycsiklandó leveseket és egytálételeket, főételeket, gabonafélékből, hüvelyesekből, zöldségekkel, halakkal, húsokkal, édességeket és vitaminokban gazdag italokat. Az új és különleges receptek egyszerűen elkészíthetők, és az alapanyagok többsége is könnyen beszerezhető. A burda konyhastúdiójának szakácsai minden receptet többször kipróbáltak.
Teljes tápértékű reformkonyha 1 csillagozás
Kívánságlistára tette 1
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 98% ·
Összehasonlítás - Kocsis Dóra: Zero waste konyha 96% ·
Összehasonlítás - Vida Kata: Idei, hazai, zöld 95% ·
Összehasonlítás - Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok ·
Összehasonlítás - Mikkonen Virpi – Tuulia Talvio: Fagyivarázs ·
Összehasonlítás - Hévízi Dóra – Hévízi Ákos: Jövőd a tányérodon ·
Összehasonlítás - Nina Olsson: Kézműves vega burgerek ·
Összehasonlítás - Energiafalatok 94% ·
Összehasonlítás - Bede Anna: Vegabudapest 94% ·
Összehasonlítás - Bede Anna: Vegasztrománia 92% ·
Összehasonlítás