Egy ​csipet gasztronómia németül pincéreknek, szakácsoknak 0 csillagozás

Mónus Éva Anikó: Egy csipet gasztronómia németül pincéreknek, szakácsoknak

"A ​Vigyél magaddal! sorozathoz tartozó Egy csipet gasztronómia németül – pincéreknek, szakácsoknak című füzet célja az, hogy dióhéjban megismertesse a szakma német sajátosságait azokkal, akik a Szajnától keletre próbálnának szerencsét a vendéglátóiparban. A kommunikációt elősegítő nyelvtani összefoglaló és a helyi gasztronómiát bemutató rövid ismertetők mellett kedvcsinálóként néhány életszerű szituáción keresztül mutatjuk be a német kultúrát.
A szakma rejtelmeibe a vendégekkel közvetlenül találkozó Front-of-House, és a háttérben, a konyhán dolgozó, de nélkülözhetetlen Back-of-House személyzet révén nyújtunk betekintést. Az egyes pozíciók ismertetése mellett jellemző párbeszédekkel igyekszünk még autentikusabb képet adni az iparágról. Mindvégig törekedtünk arra, hogy minél több helyszínt bemutassunk, ugyanakkor természetesen ez a kiadvány nem terjed ki az összes lehetséges élethelyzetre: inkább ízelítőt ad a vendéglátásból. Így – az egyszerűtől egészen az igen választékos… (tovább)

>!
Műszaki, Piliscsév, 2016
140 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631666021


Hasonló könyvek címkék alapján

Nagy Orsolya: Idős- és betegápolás külföldön (német)
Maros Judit – Szitnyainé Gottlieb Éva: Német kisokos – Nyelvtani összefoglaló
Maros Judit: Unterwegs – Német II. – Tankönyv
Maros Judit: Unterwegs neu – Német II. – Tankönyv
Földes Zsuzsanna: Böngésző
Lázár Györgyné: Német szólások
Horváth Éva: Szórakozva németül
Halász Előd: Handwörterbuch Ungarisch-Deutsch
Helen Davies: Kezdők német nyelvkönyve
Maros Judit – Szitnyainé Gottlieb Éva: Start! – Német I. – Munkafüzet