A ​Vadász (A Felföld rettegett fiai 7.) 23 csillagozás

Monica McCarty: A Vadász

William ​Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva megszerezze a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét…

Ewen Lamontot, a Felföld legjobb nyomolvasóját nem mindennapi feladattal bízzák meg. Meg kell találnia Robert egyik küldöncét, aki fontos küldetést teljesít – álruhában. Ewennek egyszer már volt szerencséje a tüzes Genna nővérhez, aki egy ártatlan, lopott csókkal örökre az emlékezetébe véste magát. Most azonban, hogy a férfi már tudja, ki ő, és miféle feladatot vállalt, még fontosabbnak érzi, hogy mindenáron gondoskodjon a biztonságáról. Csakhogy a gyönyörű apáca igen makacs és vad természetű – meglehet, hogy a felföldi harcos élete legnehezebb… (tovább)

Eredeti mű: Monica McCarty: The Hunter

>!
General Press, Budapest, 2018
368 oldal · ISBN: 9789634521648 · Fordította: Ács Eleonóra
>!
General Press, Budapest, 2018
368 oldal · ISBN: 9789634521631 · Fordította: Ács Eleonóra

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 34

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Monica McCarty: A Vadász

Monica McCartyban még nem csalódtam, hihetetlenül izgalmas volt ez a rész is. Janet és Ewen párosát pedig csakis szeretni lehet. Annyit szórakoztam a szópárbajaikon.
Nagyon várom a következő részt.

14 hozzászólás
>!
Trice29 P
Monica McCarty: A Vadász

Annyira szerettem volna még tovább olvasni ♥
Még mindig elvarázsol ez a sorozat, szeretnék még tagfelvételt a csapatba, hogy minél tovább tartson!
A történet továbbra is magas színvonalú, volt izgalom, érzelem, humor és kémia is :o)
A szereplők közül nálam most Janet volt a csúcs, hihetetlen beszélőkéje van :o)
Persze Ewant is csíptem, de nem Ő a kedvencem a csapatban. Kicsit túl szögletes ♥
Kérem a következőt!

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit
Monica McCarty: A Vadász

A Felföld rettegett fiai 7

Ez eszméletlenül jó volt, igazi történelmi romantikus csemege, imádtam, imádtam, imádtam.
Kár hogy csak 5*-ot lehet adni, mert kétszer ennyit is megérdemelt.
Hatalmas érzelmek, fülledt erotika, veszélyes kalandok, minden amitől imádni való ez a sorozat.
A szereplők nagyon szerethetőek, vad harcos, skót felföldi férfi, Robert Bruce elit csapatának tagja és egy karakán, határozott hölgy, aki mesteri kéme a királynak, nem mellesleg a sógornője, akivel tervei vannak.
Sok viszontagság után kerülhetnek csak össze és lehetnek egymáséi.

Külön szeretem a történet végén, az írónő jegyzeteit, amiben rávilágít, hogy mely személyek és események valóságosak és melyek az írói fantázia művei.

Természetesen vonzó. szép borítója van a könyvnek, ahogy az a GP kiadótól már megszokhattuk.

>!
sztrapacska1213
Monica McCarty: A Vadász

Szerintem a sorozat eddigi legjobb része Ewan éa Janet története. Igazi történelmi romantikus a skót Felföldről daliás harcosokkal, tűzrőlpattant asszonyszemélyekkel, cselszövéssel, fordulatokkal, harccal és romantikával. Jöhet a következő! :)

>!
Gaby33
Monica McCarty: A Vadász

Nagy kedvencem ez a sorozat. Minden egyes részével elvarázsol, magával ragad. Ebben a részben sem csalódtam, végig izgalmas és érdekes volt.

>!
kamububu
Monica McCarty: A Vadász

A sorozatból nekem eddig A Vipera tetszett a legjobban, de ez is szorosan a nyomában van. Nem szippantott be annyira a történet, mint vártam, de ennek ellenére megérdemli az öt csillagot. A korábbi kötetek nagy részével ellentétben ez nagyon fordulatos, folyamatosan van valami olyan esemény, ami leköti az olvasó figyelmét. Ráadásul ebben a kötetben szerintem az írónőnek is nagyon jól, de nem túl szájbarágósan, nem túlozva sikerült leírnia azt, hogy a szereplőknek milyen motivációi vannak. Talán azt is most sikerült leginkább bemutatni, hogy milyen veszéllyel is járt abban a korban élni.
Ewen nagyon jó karakter, imádtam a ritka, de érzéketlen dumáit. Valahogy könnyebben tudok elképzelni egy ilyen férfi karaktert az életben is működni. Janet is belevaló, és nagyon jól kiegészítik egymást.

>!
miaow
Monica McCarty: A Vadász

Ez a kötet nem lopta be magát szívembe, pedig annyira szerettem volna. Valahogy laposnak találtam a történetet, hiányoltam az izgalmas-csatás-harcos-történelmis-miegymásos jeleneteket, ami ilyesmi akadt a regényben, az kevés és nem igazán kifejtett. Na igen, ízlések és pofonok… Mindenesetere aranyos a sztori, a romantikus vonal szépen elmesélt, jól szavakba öntött, humorral átszőtt, csak épp azt a bizonyos szikrát nem lobbantotta fel sem a cselekmény, sem a szereplők. Nem üti meg az előző kötetek szintjét. Sőt, s most nagyon kekeckedem, én bizony a szövegben szereplő méterek, centiméterek, kilométerek láttán szépen csóváltam a fejem. Na.
S bár ez a kötet most annyira nem ragadott magával, azért jöhet a következő rész, eltántoríthatatlan vagyok.

1 hozzászólás
>!
krisztin1 P
Monica McCarty: A Vadász

Az elején kicsit bosszús voltam, mert nem ártott volna, ha újra beleolvasok A viperába. Olyan régen olvastam már, hogy teljes homály volt Janet személye és a családi szálak is.
Maga a történet már az elején beszippantott, s szerencsére végig fenntartotta az érdeklődésemet, amikor volt időm, mindig olvastam.
A két főszereplő nagyon hamar találkozott, és imádtam minden vitájukat.
Janet egy olyan karakter ebben a történetben, aki nagy bátorsággal rendelkezik. Nem ijedt meg semmitől, pedig bőven volt olyan helyzet, amikor veszélybe került az élete.
Ewan pedig a múltja miatt úgy érzi, nem teheti meg azt, amit az apja, s inkább lemond a szeretett nőről. Persze észhez tért, és minden megoldódott.
MacLeanre és a spoiler már most kíváncsi vagyok, pedig arrébb van még egy kicsivel az ő története.

>!
Anaithnid
Monica McCarty: A Vadász

Amennyire nem szerettem az előzőt, Jane ikertestvérével annyire tetszett most ez. Azért nem Harcos vagy Sólyom (azt hiszem el kell engedjem, olyan egyik szereplő se lesz :(), de jó. Főleg Jane karaktere: nem nyafi, ha vmi gondja van azt mondja, végre nem szenvedtünk annyit! Négy csillag az pont jó neki!


Hasonló könyvek címkék alapján

Colin Falconer: Izabella
Katherine Arden: A medve és a csalogány
Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!
Elizabeth Hoyt: Szenvedély
Jennifer Ashley: Hart hitvese
Robin Pilcher: Hosszú az út hazáig
Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Richelle Mead: A végső áldozat