A ​Vadász (A Felföld rettegett fiai 7.) 29 csillagozás

Monica McCarty: A Vadász

William ​Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva megszerezze a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét…

Ewen Lamontot, a Felföld legjobb nyomolvasóját nem mindennapi feladattal bízzák meg. Meg kell találnia Robert egyik küldöncét, aki fontos küldetést teljesít – álruhában. Ewennek egyszer már volt szerencséje a tüzes Genna nővérhez, aki egy ártatlan, lopott csókkal örökre az emlékezetébe véste magát. Most azonban, hogy a férfi már tudja, ki ő, és miféle feladatot vállalt, még fontosabbnak érzi, hogy mindenáron gondoskodjon a biztonságáról. Csakhogy a gyönyörű apáca igen makacs és vad természetű – meglehet, hogy a felföldi harcos élete legnehezebb… (tovább)

Eredeti mű: Monica McCarty: The Hunter

>!
General Press, Budapest, 2018
368 oldal · ISBN: 9789634521648 · Fordította: Ács Eleonóra
>!
General Press, Budapest, 2018
368 oldal · ISBN: 9789634521631 · Fordította: Ács Eleonóra

Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Monica McCarty: A Vadász

Monica McCartyban még nem csalódtam, hihetetlenül izgalmas volt ez a rész is. Janet és Ewen párosát pedig csakis szeretni lehet. Annyit szórakoztam a szópárbajaikon.
Nagyon várom a következő részt.

14 hozzászólás
>!
Trice29 P
Monica McCarty: A Vadász

Annyira szerettem volna még tovább olvasni ♥
Még mindig elvarázsol ez a sorozat, szeretnék még tagfelvételt a csapatba, hogy minél tovább tartson!
A történet továbbra is magas színvonalú, volt izgalom, érzelem, humor és kémia is :o)
A szereplők közül nálam most Janet volt a csúcs, hihetetlen beszélőkéje van :o)
Persze Ewant is csíptem, de nem Ő a kedvencem a csapatban. Kicsit túl szögletes ♥
Kérem a következőt!

>!
Evika82 P
Monica McCarty: A Vadász

Újabb tökéletes történet az írónő tollából.
Robert Bruce „Fantom” harcosainak történetei egyszerűen letehetelenek. Mindegyik harcos különleges a maga módján, az ember nem tudja megállni olvasás közben, hogy egy kicsit ő is bele ne szerelmesedjen az adott harcosba, akiről épp olvas. Nem egy rész olvasása után kijelentettem, hogy ez a kedvencem, aztán jön az újabb kötet… elolvasom mit elolvasom, ledarálom, mert egyszerűen nem tudom letenni, és azt érzem ez volt a kedvenc részem.
Most is ez történt, Ewen és Janet története egyszerűen izgalmas, romantikus, fájdalmas, magával ragadó.
Jaj de tetszett!
Ewen még fiatal korában megfogadja, ő nem követ el olyan hibákat, mint annak előtte az apja. Nem hagyja soha, hogy az érzései valaha is eltérítsék attól, hogy a klánját és királyát szolgálja. Ez mindaddig szépen és jól működik, amíg be nem robban az életébe Janet, aki már az első találkozásuk pillanatában megbabonázza… ;)
A nő aki nehezen viseli, ha irányítani akarják, akinek vág az esze, mint a borotva, bátor és nem utolsósorban gyönyörű. Ezért Ewen rendületlenül harcol önmagával… a kötelességtudat és a vágy vív hatalmas belső csatákat a férfiban…

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit
Monica McCarty: A Vadász

A Felföld rettegett fiai 7

Ez eszméletlenül jó volt, igazi történelmi romantikus csemege, imádtam, imádtam, imádtam.
Kár hogy csak 5*-ot lehet adni, mert kétszer ennyit is megérdemelt.
Hatalmas érzelmek, fülledt erotika, veszélyes kalandok, minden amitől imádni való ez a sorozat.
A szereplők nagyon szerethetőek, vad harcos, skót felföldi férfi, Robert Bruce elit csapatának tagja és egy karakán, határozott hölgy, aki mesteri kéme a királynak, nem mellesleg a sógornője, akivel tervei vannak.
Sok viszontagság után kerülhetnek csak össze és lehetnek egymáséi.

Külön szeretem a történet végén, az írónő jegyzeteit, amiben rávilágít, hogy mely személyek és események valóságosak és melyek az írói fantázia művei.

Természetesen vonzó. szép borítója van a könyvnek, ahogy az a GP kiadótól már megszokhattuk.

>!
sztrapacska1213 P
Monica McCarty: A Vadász

Szerintem a sorozat eddigi legjobb része Ewan és Janet története. Igazi történelmi romantikus a skót Felföldről daliás harcosokkal, tűzrőlpattant asszonyszemélyekkel, cselszövéssel, fordulatokkal, harccal és romantikával. Jöhet a következő! :)

>!
Gaby33
Monica McCarty: A Vadász

Nagy kedvencem ez a sorozat. Minden egyes részével elvarázsol, magával ragad. Ebben a részben sem csalódtam, végig izgalmas és érdekes volt.

>!
miaow P
Monica McCarty: A Vadász

Ez a kötet nem lopta be magát szívembe, pedig annyira szerettem volna. Valahogy laposnak találtam a történetet, hiányoltam az izgalmas-csatás-harcos-történelmis-miegymásos jeleneteket, ami ilyesmi akadt a regényben, az kevés és nem igazán kifejtett. Na igen, ízlések és pofonok… Mindenesetere aranyos a sztori, a romantikus vonal szépen elmesélt, jól szavakba öntött, humorral átszőtt, csak épp azt a bizonyos szikrát nem lobbantotta fel sem a cselekmény, sem a szereplők. Nem üti meg az előző kötetek szintjét. Sőt, s most nagyon kekeckedem, én bizony a szövegben szereplő méterek, centiméterek, kilométerek láttán szépen csóváltam a fejem. Na.
S bár ez a kötet most annyira nem ragadott magával, azért jöhet a következő rész, eltántoríthatatlan vagyok.

1 hozzászólás
>!
kamububu
Monica McCarty: A Vadász

A sorozatból nekem eddig A Vipera tetszett a legjobban, de ez is szorosan a nyomában van. Nem szippantott be annyira a történet, mint vártam, de ennek ellenére megérdemli az öt csillagot. A korábbi kötetek nagy részével ellentétben ez nagyon fordulatos, folyamatosan van valami olyan esemény, ami leköti az olvasó figyelmét. Ráadásul ebben a kötetben szerintem az írónőnek is nagyon jól, de nem túl szájbarágósan, nem túlozva sikerült leírnia azt, hogy a szereplőknek milyen motivációi vannak. Talán azt is most sikerült leginkább bemutatni, hogy milyen veszéllyel is járt abban a korban élni.
Ewen nagyon jó karakter, imádtam a ritka, de érzéketlen dumáit. Valahogy könnyebben tudok elképzelni egy ilyen férfi karaktert az életben is működni. Janet is belevaló, és nagyon jól kiegészítik egymást.

>!
krisztin1 P
Monica McCarty: A Vadász

Az elején kicsit bosszús voltam, mert nem ártott volna, ha újra beleolvasok A viperába. Olyan régen olvastam már, hogy teljes homály volt Janet személye és a családi szálak is.
Maga a történet már az elején beszippantott, s szerencsére végig fenntartotta az érdeklődésemet, amikor volt időm, mindig olvastam.
A két főszereplő nagyon hamar találkozott, és imádtam minden vitájukat.
Janet egy olyan karakter ebben a történetben, aki nagy bátorsággal rendelkezik. Nem ijedt meg semmitől, pedig bőven volt olyan helyzet, amikor veszélybe került az élete.
Ewan pedig a múltja miatt úgy érzi, nem teheti meg azt, amit az apja, s inkább lemond a szeretett nőről. Persze észhez tért, és minden megoldódott.
MacLeanre és a spoiler már most kíváncsi vagyok, pedig arrébb van még egy kicsivel az ő története.

>!
Petra0913 
Monica McCarty: A Vadász

Hoppá, hoppá. Ez kifejezetten tetszett. :)
Azért sejtettem, hogy spoiler fog valamit kezdeni az írónő, de azt nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Bár logikus, mert itt még elég valószínű, hogy emlékezünk a történetre az előző kötetből. :D
A cselekmény kicsit toporgósnak éreztem, illetve mintha önmagába térne vissza időnként, de ettől eltekintve nagyon élvezhető volt. spoiler
Janetet annyira nem kedveltem, néhol irritált is picit, de bátorsága és elszántsága lenyűgöző. Ewen sajátságos stílusa nagyon bunkó meglepő módon elbűvölt és belopta magát a szívembe. A szerelmi szálat humoros vitáik mentették, ettől lett olvasmányosabb.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colin Falconer: Izabella
Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!
Elizabeth Hoyt: Szenvedély
Jennifer Ashley: Hart hitvese
Katherine Arden: A medve és a csalogány
Robin Pilcher: Hosszú az út hazáig
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Kresley Cole: Vámpírvér
Gena Showalter: Éjsötét csók